|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 12:43 am
Infók az akváriumról. Az akvárium:- a My Gaia menüben található, ikonja egy hal (aki még nem találta volna meg) - Szabályozhatod az akvárim megvilágítását, a víz hőmérsékletét, sőt, a zenét is - ezek mind kihatnak a halaid hangulatára (persze a különféle halakna más-más körülmények a jók) - Ezek "élő" halak, tehát nem örökéletűek. Ha gondjukat viseled, természetesen tovább fognak élni. Etesd őket, figyelj rájuk. - A kagyló az akvárium alján minden nap ajándékot ad (szóval Daily chance... xd ). Az ajándék értéke a halaid állapotától függ. Boldogabb hal, jobb ajándék. - Az akváriumot a profilodon és az aláírásodban is elhelyezheted. Halas bolt- Halasbolt nyílt Bartonban, a Phin Phang. Cash bolt, tehát itt Golddal nem tudsz fizetni. Halas cuccokat Marketplacen, és Daily Chance-n is szerezhetsz. - A Daily Chance-n olyan cuccokat is nyerhetsz, amit boltban nem lehet kapni. Jelenleg van egy bug, hogy hibaüzenetet kapsz, amikor Akvárium itemet kapsz, de ettől függetlenül megkapod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 1:05 am
Jelenleg megint karbantartás alatt áll.. túl sokan mentek rá egyszerre... és nem bírta. De már csinálják. A halaknak addig nem lesz semmi baja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 29, 2008 1:38 pm
bibor küldött két linket, de egyelőre nincs időm (meg erőm) bedolgozni... mindenesetre így is használhatóak: ebből kiderül, hogy melyik hal mit szeret (zene / hőmérséklet / megvilágítás ...), a daily chance-n nyerhető itemek, faq, ... A másik egy szájbarágósabb faq, nagyon részletes. Akinek kérdése lenne, itt tegye fel nyugodtan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2008 1:23 pm
Azt meg tudná valaki mondani, mért esik vissza a halaim kedve 10 perccel azután, hogy vidámabbak lettek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 12:52 pm
Most meg eltűnt két halam az akváriumból. Ez azt jelenti, hogy most járt le az idejük, vagy csak bug? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 10:26 am
Ha egy hal meghal, akkor fejjel lefelé lebeg a felszínen. Feljön egy ablak az akváriumos pasival, megmutatja mely halak haltak meg és hogy kaptál-e emlékbe egy Drop-ot. Katt a flush gombra és ezzel eltávolítottad a halottakat az akváriumból. Lehet, hogy halottak, nem tudom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 11:15 am
az én halaim állandóan boldogok smile 5 halam van és mind kedvel heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 12:57 pm
Jó neked. Az enyémek ezek szerint megszöktek... (Köszönöm szépen, Bibortetu!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 11:58 pm
HaganeNoAnna Azt meg tudná valaki mondani, mért esik vissza a halaim kedve 10 perccel azután, hogy vidámabbak lettek? Ez még kissé ismeretlen terület a magunkfajta haltartók számára. Fontos, hogy a halak egyszerre legyenek boldogok. A szíves buborék nem egyértelműen azt jelenti, hogy feljebb megy a kedvük, inkább csak annyit jelent, hogy kedvére való a dolog. Nem vagyok benne biztos, de ha 8 halból négy boldog akkor a másik négy kedve lejjebb megy. Próbáljátok meg kitapasztalni, hogy mely dolgokat szeretik a halaitok. Ha nem akartok ezzel szöszölni nézzétek meg a fentebb Softwarekiller által belinkelt 2 akváriummal foglalkozó topikot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 8:32 am
Általába egy Cuttlefish kedve 1-2 szív az aranyhalé és azé a zöldé(hirtelen nemjöt eszembe a neve de kezdésénél kapsz egyet)3 szívvel kezd és ezek viszonylag gyorsan nővekednek,ámde a goldfish 2 hétig az a zöld pedig 6-ig él csak a cuttlefish viszont 12 hétig.(ettől nemkell megijedni láttam már 95 napos olyan zöldet is.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:36 pm
na végre!!!
...egy aquáriumos topic!!!
akkor felteszem itt is a kérdésem xd
ha oda adom a halaimat az aquáriumos csávónak akkor amikor meghalnak megkapom a dropot???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:16 am
én halottam 1 olyat hogy a drop-ot fel lehet nyitni és cuccokat kinyerni belőle...igaz ez? kérem hogy amint lehet gyors válasz zseretnék erről...
Köszöntem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:39 am
submitking911 én halottam 1 olyat hogy a drop-ot fel lehet nyitni és cuccokat kinyerni belőle...igaz ez? kérem hogy amint lehet gyors válasz zseretnék erről... Köszöntem Ha kapsz egy dropot, akkor rákatintva az inventoriban az átalakul egy itemé, hogy milyené azt befolyásolja a halad fajtája, hogy milyen jól élt, és a szerencse. Ezért kell meggondolni, hogy simán eladod, vagy kinyitod-e?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 11:26 am
naggyon szépen köszönöm!!! Millió pussza a segítségedért!!!! naggyon szépen köszönöm!!!!!! smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 12:54 pm
mit tegyek ha a booty grab os topic ba nem látok egy aquáriumot se???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|