|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 2:34 am
Czy tylko ja mam ten problem, że kolejny dzień z rzędu nie mam Daily Chance? A może znów było jakieś ogłoszenie, tylko go nie doczytałam?
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 3:46 am
bardzo klops, psze pani... u mnie dziala wszystko poprawnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 3:59 am
U mnie tez. Widocznie to przez te twoje urodziny xp mrgreen
Taki prezent widocznie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 4:30 am
crying ja sce daily chance z powrotem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 4:48 am
u mnie takoż działa. ale zobacz czy w ustawieniach masz wszystko okej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 4:50 am
double post! sprawdź to:
My Gaia -> Account Settings (klikasz na to)
i po prawej stronie na dole:
Daily Chance: [ ] Show Daily Chance and let me win cool stuff.
zaznaczasz ptaszka. i powinno działać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 6:40 am
ZebraDeath double post! sprawdź to: My Gaia -> Account Settings (klikasz na to) i po prawej stronie na dole: Daily Chance: [ ] Show Daily Chance and let me win cool stuff.zaznaczasz ptaszka. i powinno działać. ależ ja tam nic nie grzebałam, zawsze miałam zaznaczone i nic nie ruchałam tam :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 6:56 am
Mrówo, w ogóle nie widzisz daily chance, czy tylko nie możesz ich wcisnąć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 7:01 am
Jak chcesz to wez mojego ja i tak malo korzystam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 7:23 am
ech, tak to się dzieje, mi ostatnio mówiło, że jest błąd. ale i tak dostawałem rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 2:48 pm
Mroovecka ZebraDeath double post! sprawdź to: My Gaia -> Account Settings (klikasz na to) i po prawej stronie na dole: Daily Chance: [ ] Show Daily Chance and let me win cool stuff.zaznaczasz ptaszka. i powinno działać. ależ ja tam nic nie grzebałam, zawsze miałam zaznaczone i nic nie ruchałam tam :/ I tak sprawdz, bo zawsze mogło się samo z siebie zmienić. Zdarza się. A jesli jest dobrze to może na początek wywal ciacha?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 4:37 am
Yajo Mroovecka ZebraDeath double post! sprawdź to: My Gaia -> Account Settings (klikasz na to) i po prawej stronie na dole: Daily Chance: [ ] Show Daily Chance and let me win cool stuff.zaznaczasz ptaszka. i powinno działać. ależ ja tam nic nie grzebałam, zawsze miałam zaznaczone i nic nie ruchałam tam :/ I tak sprawdz, bo zawsze mogło się samo z siebie zmienić. Zdarza się. A jesli jest dobrze to może na początek wywal ciacha? sprawdziłam, faktycznie samo się zmieniło... ale jest jeden problem... nie daje się spowrotem zaznaczyć :/ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 6:11 am
...dziwne. probowalas zaznaczyc, ze nie chcesz a pozniej, ze chcesz? albo odwrotnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 7:59 am
wilkus ...dziwne. probowalas zaznaczyc, ze nie chcesz a pozniej, ze chcesz? albo odwrotnie? xd to jest odznaczone cały czas i nie daje się zaznaczyć :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|