|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 3:37 pm
Wchodzę na gaię, i widzę okienko na stronie gai - Gaia IM. Myślę - co to jest? Zamykam, i klikam na "sign in to IM". Łączy się. I się nie połączyło. Ale nie w tym rzecz. Komunikator Gaiowy? Czy to wypali? A jeżeli tak, to czy będzie bardziej popularny od private message'y i komentarzy na profilach? Jak można zdobyć te 6000g pirate ? I czemu chcę zjeść szarlotkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:00 am
nie wiem. może dlatego że szarlotka jest w gruncie rzeczy dość smaczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 7:39 am
szarlotka....
a tak na serio to nie mam pojecia. mi tez sie nie zalaczylo xd troche mnie zastanawia jednak to cale akwarium. zwlaszcza cos w rodzaju daily chance'a zaleznego od szczescia rybki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 7:52 am
szarloooootkaaaa mniam!
a co do daily chance... to czy tylko ja nie mam daily chance dzisiaj? :/ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 8:14 am
hmm.... a moze rybeczke? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 8:41 am
wilkus cos w rodzaju daily chance'a zaleznego od szczescia rybki. tego nie doczytałam. bajerek... a co do IM - ja się połączyłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 11:12 am
Ja tez sie polaczylam, ale za cholere nie wiem jak pododawac znajomych do tego IM! Jakies to posrane w gruncie rzeczy;]
A mnie w sumie zastanawia skad oni wzieli ten pomysl na te akwarium. Nie powiem ciekawa koncepcja, ale mnie conajmniej zaskoczyla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 11:46 am
mogli by zrobic ten battle system.. bo tyle mowili a gowno jest stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:58 pm
Baranina mogli by zrobic ten battle system.. bo tyle mowili a gowno jest stressed o battlesystemie to juz gadali jak sie na gaie dostalem... ba.. nawet screeny byly.. tak wiec nie ma sie co ekscytowac.. luzujmy poslady.... o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 9:58 pm
opcy Baranina mogli by zrobic ten battle system.. bo tyle mowili a gowno jest stressed o battlesystemie to juz gadali jak sie na gaie dostalem... ba.. nawet screeny byly.. tak wiec nie ma sie co ekscytowac.. luzujmy poslady.... o! mrgreen Taaa... no właśnie... tylko ile luzować można, w końcu rozwolnienia można dostać. Czarne mam, a Ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 1:57 am
ech, a może będzie można używać rybek z fishingu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 3:56 am
ILikeGreenChickenLegs ech, a może będzie można używać rybek z fishingu?
Ah ta fantazja mlodego pokolenia rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 20, 2008 12:33 pm
Baranina opcy Baranina mogli by zrobic ten battle system.. bo tyle mowili a gowno jest stressed o battlesystemie to juz gadali jak sie na gaie dostalem... ba.. nawet screeny byly.. tak wiec nie ma sie co ekscytowac.. luzujmy poslady.... o! mrgreen Taaa... no właśnie... tylko ile luzować można, w końcu rozwolnienia można dostać. Czarne mam, a Ty? takie zielononiebieskie bokserki.. niby... wink ILikeGreenChickenLegs ech, a może będzie można używać rybek z fishingu?
tak! oczywiscie! mozna bedzie sie nimi okladac tanczac przy tym "fish-slapping-dance"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|