|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:34 pm
Halihó,
Ezt a topikot azért nyitottam, mert amint látom ez az egyik legfelkapottabb téma, így ne a többibe szemeteljünk, hanem itt lehet sajnáltatni magunkat........és sajnálni másokat.
Kezdem. Nem tudok mit írni.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 2:45 am
Idiótákkal vagyok körbe véve!!!! (ezt az osztálytársaimnak küldeném köszönöm...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:30 am
nagy valószínűséggel beteg vok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:55 am
Én is exclaim /Idegbeteg scream mrgreen xd crying 4laugh blaugh rofl burning_eyes /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:59 am
Elleine Én is exclaim /Idegbeteg scream mrgreen xd crying 4laugh blaugh rofl burning_eyes / blaugh blaugh stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 6:02 am
Ez a topik vetekszik extremitásban az Utáljuk Malrenit topikkal. eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 6:37 am
bibortetu Ez a topik vetekszik extremitásban az Utáljuk Malrenit topikkal. eek surprised yep 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 7:12 am
Hol is kezdjem? Az új tesi tanárom egy idegbeteg, aki látszólag most jött a katonaképzésről, a kémia tanárom szarkasztikus humorától sírni tudnék, a fizikát németül tanulom, a néprajzon aludni tudnék, a magyar tanárom pedig nem tud normálisan fogalmazni, úgy, hogy meg is értsük, mit akar...
Ezenkívül aki összerakta az órarendemet, nagyon utálhatott.
És el ne felejtsem megemlíteni, hogy ezek a költözés mellett teljesen eltörpülnek. Lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgokat, de mintha a családom is direkt szivatna.
Vége. (Hirtelen csak ennyi jutott most az eszembe. sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:43 am
Yaay! Kellett egy ilyen topic is biggrin Akkor ennyi: Fáj a nyelvem (ha jobban tetszik, akkor bibisXD), nyárra kaptam egy csomó házit németből, amit még mindíg nem sikerült megcsinálnom, mert nem igazán megy. Viszont hétfőre meg kell csinálnom crying A tanáraim természetesen annyi házit adnak már most, hogy a nap végére se időm, se kedvem megcsinálni a németet. Közben én hülye bevállaltam, hogy angolra fordítom a mangám még a hétvégére, amiből csak egy részt sikerült eddig megcsinálnom scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:54 am
Akira Nakamura Hol is kezdjem? Az új tesi tanárom egy idegbeteg, aki látszólag most jött a katonaképzésről, a kémia tanárom szarkasztikus humorától sírni tudnék, a fizikát németül tanulom, a néprajzon aludni tudnék, a magyar tanárom pedig nem tud normálisan fogalmazni, úgy, hogy meg is értsük, mit akar... Ezenkívül aki összerakta az órarendemet, nagyon utálhatott. És el ne felejtsem megemlíteni, hogy ezek a költözés mellett teljesen eltörpülnek. Lehet, hogy csak én reagálom túl a dolgokat, de mintha a családom is direkt szivatna. Vége. (Hirtelen csak ennyi jutott most az eszembe. sweatdrop ) Hm.. nem semmi azért - erre szokták mondani, hogy szegény embert az ág is húzza.. confused Nekem a munkahelyemen történnek csodás dolgok. Már lassan mindenki a főnököm. Egy kis csapat de mindenki megmondja hogy mit csináljak, egyszer ne csináld ezt, másszor miért nem csinálod... gonk Egy biztos, női főnököt nem akarok többé, legalábbis ilyeneket nem!!!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:08 am
Csiby-chan Egy biztos, női főnököt nem akarok többé, legalábbis ilyeneket nem!!!! stare Erre majf visszaemlékszem, ha egyszer véletlenül, valami katasztrófa folyamán nő lesz a főnököm. eek Majd ott helyben egyből fel is mondok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 12:53 pm
Sajnáljatok biggrin 1. 22 gyereket viszek ebédelni minden nap, akik 3 asztalnál férnek el, szóval nagyon oda lehet rájuk figyelni... 2. Ezután az udvaron játszanak 3-4 másik osztállyak együtt... no comment... 3. Utána 16-ukkal leckét kell csináltatnom, persze nem mindenki érti, mi az, hogy csak páratlan számokat kell képezni a megadott számokból... 4. A 16 gyerek kb 17 időpontban megy haza vagy jönnek érte, vagy az osztálytárs barátnőjénak a hugának a férje ma bejön érte... persze ez naponként és gyerekenként változik. 5. Sokszor én sem értem a feladatokat... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 2:54 pm
Csiby-chan Egy biztos, női főnököt nem akarok többé, legalábbis ilyeneket nem!!!! stare Ezt igazolhatom. biggrin Mindegyik mást mondd, mást tart jónak, és persze rajtad vezetik le a feszültséget. sweatdrop Imádtam amikor a *khmm* kedvenc főnöknőm odajött, hogy ezt miért így csinálom, ez így nem jó, csináljam úgy ahogy Ő. Onnantól úgy csináltam. Erre odajött másik főnöknőm, hogy mi az istent csinálok, ilyen hülye rendszert még nem látott, és Ő is megmondta, hogy hogy csináljam (azazhogy álljak vissza a régi rendszerre). Persze ezt a másik főnöknőm nem tudta, úgyhogy ha Ő jött akkor gyors rendszerváltás következett be.... sweatdrop Így elég macerás volt, hogy mindenkinek a kedvére kellett tennem, úgyhogy eredendően, és mörfi törvényének megfelelően csináltam néhány hibát (kisebb kasszatöbbletem lett, amit később rébusz - a diákszövetkezetem - kasszaHIÁNYNAK könyvelt el és levonta a béremből) és eztuán kirúgtak. whee De az volt a legviccesebb, hogy a kedvenc *ismét khmm...* főnöknőm rúgott ki, azzal az indokkal, hogy "Nem látnak bennem elég fantáziát". biggrin Ekkor majdnem az arcába röhögtem. biggrin Aznap leköszöntem, leadtam a leadnivalót és onnantól kezdve máshol dolgoztam. Szerintem még jól is jártam, a maradék 2 hetet már nem hiszem, hogy kibírtam volna azzal a hárpiával. biggrin Konklúzió: Dm-ben való kasszázáshoz és árufeltöltéshez bezony sok fantázia kell. biggrin Mellesleg nekem az a legnagyobb problémám jelenleg, hogy nem tudtam bekerülni egy olyan kurzusra a szakomon ami nekem KÖTELEZŐ és az én szakom hirdetett meg, de lecsúsztam a rangsoroláson (valószínüleg néhány nem éppen szaktárs hallgatónak köszönhetően).... Picit hisztigörcs, holnap mehetek be megint, hogy most mégis mi a fészkest csináljak, és ha elhalasztom ezt a kurzust egy fél évvel akkor ez hathat-e negatív befolyással a tanulmányaimra. És még a túró rudim is felmelegedett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 3:03 pm
softwarekiller Sajnáljatok biggrin 1. 22 gyereket viszek ebédelni minden nap, akik 3 asztalnál férnek el, szóval nagyon oda lehet rájuk figyelni... 2. Ezután az udvaron játszanak 3-4 másik osztállyak együtt... no comment... 3. Utána 16-ukkal leckét kell csináltatnom, persze nem mindenki érti, mi az, hogy csak páratlan számokat kell képezni a megadott számokból... 4. A 16 gyerek kb 17 időpontban megy haza vagy jönnek érte, vagy az osztálytárs barátnőjénak a hugának a férje ma bejön érte... persze ez naponként és gyerekenként változik. 5. Sokszor én sem értem a feladatokat... sweatdrop Na ez viszont nem semmi. biggrin Gratula a teljesítményhez és további sok szerencsét a gyerkőcökkel. biggrin Én egy gyerekkel se tudnék bánni, nemhogy 22-vel... A normálisakkal még jól el tudok haverkodni, de a mai kölykök többségétől már 1 perc után bizsereg a tenyerem... Megütni nem ütném meg őket, de gondolatban olyan jól szét tudom őket szaggatni. 4laugh Na ezért se akarok gyereket. Félek, hogy milyen szörnyeteget "nevelnék" belőle... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:34 am
Molylepke softwarekiller Sajnáljatok biggrin 1. 22 gyereket viszek ebédelni minden nap, akik 3 asztalnál férnek el, szóval nagyon oda lehet rájuk figyelni... 2. Ezután az udvaron játszanak 3-4 másik osztállyak együtt... no comment... 3. Utána 16-ukkal leckét kell csináltatnom, persze nem mindenki érti, mi az, hogy csak páratlan számokat kell képezni a megadott számokból... 4. A 16 gyerek kb 17 időpontban megy haza vagy jönnek érte, vagy az osztálytárs barátnőjénak a hugának a férje ma bejön érte... persze ez naponként és gyerekenként változik. 5. Sokszor én sem értem a feladatokat... sweatdrop Na ez viszont nem semmi. biggrin Gratula a teljesítményhez és további sok szerencsét a gyerkőcökkel. biggrin Én egy gyerekkel se tudnék bánni, nemhogy 22-vel... A normálisakkal még jól el tudok haverkodni, de a mai kölykök többségétől már 1 perc után bizsereg a tenyerem... Megütni nem ütném meg őket, de gondolatban olyan jól szét tudom őket szaggatni. 4laugh Na ezért se akarok gyereket. Félek, hogy milyen szörnyeteget "nevelnék" belőle... sweatdrop Igen-igen, teljesen egyet értek molylepkével. Vannak azok a gyerekek akik tényleg aranyosak, szófogadóak, és még a SZÜLEIK TÁVOLLÉTÉBEN is angyalok, de vannak az ellentétek, amikor már nincs láthatáron anyu vagy apu akkor mindent szabad, és akkor én is fejben már nagyon megvertem őket... Szerencsére olyan családban nőttem fel ahol nagyrészt csak felnőttekkel voltam körülvéve. Néha viszont amikor a távoli rokonok hozták a nálam kisebb gyerkőcöket.... gonk Valójában rájöttem arra, hogy ami rosszat lehet azt mind az óvodában tanulják a gyerekek. Pont ez az időszak az amikor a legjobban alakíhtatóak, leginkább befolyásolhatóak. Úgyhogy tényleg sok szerencsét kívánok ehhez a nagymérvű feladathoz!!!! exclaim exclaim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|