|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:47 am
http://www.youtube.com/watch?v=Mlahvvymkxcbieda czy hit? premiera clipu Metallici - utwór The Day That Never Comes z ich nowej płyty Death Magnetic. kiedy uszłyszałam to bez clipu to była straszna dupa. teraz jest - cóż, głębsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 10:49 pm
Rzeczywiście bez teledysku nie ma odniesienia do tego. Co może Ci powiedzieć amator: Mi się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 9:03 am
rozumiem ideę, z grubsza. Myślę, że dobrze, że ten kawałek powstał. Czy mi się podoba? Muzycznie taki sobie, tekst piosenki nie wiąże się bezpośrednio z filmem i sam w sobie nie jest szczególny. Film też nieprzekonujący, puenta rozmyta. Ale ma wymowę polityczną i o to chyba głównie w tym chodziło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 9:38 am
szczerze mowiac do konca myslalam, ze dostanie w plecy xd moze nie jest to "hicior", ale musze przyznac, ze milo sie tego slucha. codo wideo - milo, ze sa ludziek ktorzy jeszce postrzegaja to w taki sposob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:35 am
do 1.50, zanim nie zacznie śpiewać, melodia jest świetna smile
potem, hm...
ale też cieszę się że powstał, choć to nie ta metallica której jako chyba pięcioletni dzieciak składałam autentyczne pokłony (serio!).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:51 am
Jajcowi się kurde nie podobało i jajec jest kurde zawiedziony i Jajec kurde protestujue przeciw drugiej opcji w pólu, bo kurde "St. Anger" było o wiele lepsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:58 am
Mi się podobała piosenka. Teledysku w tym czasie nie oglądałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 2:12 am
Ta piosenka jest najwyżej w tym tygodniu spośród prezentowanych nowości na trójkowej liście przebojów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 4:29 am
No to dodam cos od siebie - Si!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 6:56 am
ech, tylko dlatego że to nowość. nie jest taki dobry żeby samą muzą to wywalczyć, niestety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 9:45 am
ZebraDeath ech, tylko dlatego że to nowość. nie jest taki dobry żeby samą muzą to wywalczyć, niestety. słusznie. To za markę zespołu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 11:32 am
choć i tak trzyma się najlepiej z całej płyty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|