|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 3:23 am
Kiedy zakładałam swoje konto na Gai, miałam ogromną nadzieję, że imię, które własnym wysiłkiem wygenerowałam z inspiracją Tolkienem, będzie na tyle oryginalne, że nigdy nie będę miała trudności z zakładaniem nowych kont. A tu patrzcie państwo, konta google i yahoo są już zajęte przez jakoweś "daedhel", a wyniki wyszukiwania w google dają około 10k wyników. gonk Ustaliłam, że lwią część z nich zajmują konta jakiegoś Hiszpana, ale jest też na pewno jakaś kobieta i ktoś z Rosji. A to może nie wszystko. No dlaczego, dlaaaczeeegooo? gonk crying
Czy... czy to koniec babcinej morderczej oryginalności? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 3:50 am
Dla nas zawsze będziesz oryginalna, Babciu Dae smile z uśmiechem, nie wypadać z roli xp a terazzzzz... kto chce chrupka? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 3:51 am
niestety, takie czasy nastały... :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 4:10 am
Ja! Ja chcę chrupka! whee *na myśl o jedzeniu poprawił jej się nieco humor*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 5:13 am
tak bywa. dlatego też zrezygnowałam z ksywki "Yshtar". Drugiej ZebryDeath nie ma nigdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 5:27 am
a na gmail'u jest oprócz mnie jeszcze tylko jeden ichabot, (hm... a może już więcej... ) . Musiałem przez niego wstawić "1" do nazwy mojego maila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 7:57 am
evilyuki jest jeszcze jeden. na gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 11:46 am
A ja mam tam kilka ksywek i nie sprawdzam, czy się tam jakas powtarza, bo nie chodzi o xywkę, ale o tą paskudna osobowość, która się pod nią kryje twisted Znaczy wiem, że jedna na pewno się powtarza - z "u" na koncu zamiast "a" - ale nie wiem czy jest popularna. Pfy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 12:03 pm
wpisz sobie wilkus w wyszukiwarke na gai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 3:56 am
wilkus wpisz sobie wilkus w wyszukiwarke na gai xd na gai jest jeszcze wilkusanagi, a jak na google'ach sprawdzałem to się okazało, że ludzie tak mają na nazwisko nawet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 2:31 pm
ja sie najpierw zaczelam zastanawiac, co nagie xd
w kazdymbadz razie... nie da sie chyba miec teraz oryginalnego nicka z tego, cmo mi sie wydaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 11:22 pm
A co ja mam powidziec nazywajac sie Greed?! A ksywki nie zmienie bo swietnie do mnie pasuje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 05, 2008 11:23 am
a odrywając sie od google, nazwisk i nazw kont e-maili to mi bynajmniej w wow-ie upiekło się smile na pewnie z jakieś 8-9 mln ludu to nikt nie miał Ajsza... normalnie respekt rofl na gai też...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 05, 2008 12:30 pm
HA a ja tez nie mam nigdy wiekszegooproblemu. Istnieje jako: Justinka, Jusi, littlejustine i malajustine i zawsze ktores pasuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|