|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 6:35 am
mam przeogromniasty monitor, 22. cale, ciekłokrystaliczny, panorama. elegancko, aż nie mogę wzrokiem objąć wszystkiego na raz.
musiałam się pochwalić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 10:25 am
a jak z czarnym kolorem? bo ja chciałam kupić LCD, ale zostałam przy moim "tyłkowym" 21 cali, bo rozróżnia czernie, a LCD nie zawsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 11:23 pm
ZebraDeath a jak z czarnym kolorem? bo ja chciałam kupić LCD, ale zostałam przy moim "tyłkowym" 21 cali, bo rozróżnia czernie, a LCD nie zawsze... ... a czym się różni lcd od innych? (to pytanie na serio xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 11:24 pm
w świetle prawa od pierwszego sierpnia będę mogła dopiero to robić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 1:18 am
pani psychol ZebraDeath a jak z czarnym kolorem? bo ja chciałam kupić LCD, ale zostałam przy moim "tyłkowym" 21 cali, bo rozróżnia czernie, a LCD nie zawsze... ... a czym się różni lcd od innych? (to pytanie na serio xd ) lcd to taki, który ty masz. Monitor CRT to taki o jakim mówi zebra, staromodnym, takim jakie kiedyś każdy użytkownik komputera miał. Teraz środowisko użytkowników komputerów dzieli się na zwolenników CRT i LCD. Dla LCD zarzuca się martwe piksele (o tym co zeberka napisała nie wiedziałem), a dla CRT przede wszystkim duże rozmiary biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 3:16 am
już rozumiem!
tak więc mamy jednego martwego piksela mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:33 am
a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare
czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:38 am
tak, możesz działać na laptopie w cieniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:40 am
pani psychol tak, możesz działać na laptopie w cieniu xd xp heh, to ja właśnie jak ostatnimi dniami oglądam sobie wolf's rain, to zasłaniam wszystkie okna, coby zamiast animca nie widzieć swojej zdesperowanej gęby... domokun ale myślę o jakichś takich ja wiem... foliach specjalnych, co to można ją nakleić bez szkody dla ekranu i redukuje ten cały błysk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:41 am
Daedhel a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp może masz folię nałożoną na ekran? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:43 am
ichabot Daedhel a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp może masz folię nałożoną na ekran? xp niet, on po prostu wygląda jak szklanka. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:49 am
Daedhel ichabot Daedhel a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp może masz folię nałożoną na ekran? xp niet, on po prostu wygląda jak szklanka. gonk eeeech..... to kiepsko ;/ Najlepiej idź jak najszybciej do sklepu i zapytaj o coś co może ci pomóc. Jeżeli sytuacja wygląda tak jak ją przedstawiłaś, to nie ma co zwlekać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 5:59 am
ichabot Daedhel ichabot Daedhel a ja mam od niedawna nowego laptopa z Vistą (już zdążyłam na nią ponarzekać) i ekran mi paskudnie błyszczy. sad Poprzedni laptop był wolny bo wolny, ale ekran przynajmniej nie działał na zasadzie 70% wyświetlanie, 30% lustro. sad stare czy ktoś wie coś o istnieniu jakichś nakładek redukujących to odbijanie? xp może masz folię nałożoną na ekran? xp niet, on po prostu wygląda jak szklanka. gonk eeeech..... to kiepsko ;/ Najlepiej idź jak najszybciej do sklepu i zapytaj o coś co może ci pomóc. Jeżeli sytuacja wygląda tak jak ją przedstawiłaś, to nie ma co zwlekać wiesz, to raczej nie podlega reklamacji... ktoś mógłby ostatecznie powiedzieć, że to właśnie bardzo ładnie wygląda, kiedy się tak błyszczy. Bez wątpienia tak powinien wyglądać produkt końcowy. A z całości laptopa ani myślę rezygnować, ma świetne parametry. Ale może faktycznie się przejdę do tych sklepów komputerowych i popytam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|