|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 6:29 am
Jassssssssna cholera.
Umawiam się z anglistką na poprawę, męczę Dae o korki, tułam się po rozkopanym Wrocławiu w 35 stopniowym upale w garniturze sesyjnym, docieram do wydziału prawa, czekam na tę 13.15 a TA WREDNA BABA NIE PRZYSZŁA!
Czekałam prawie półtora godziny.
A najciekawsze, że to nie pierwszy raz.
Ta baba w kulki sobie leci norrrrmalnie scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 8:00 am
o kurczak przypiekany w cebulce! scream
ale ma to też lepszą stronę... mogę Cię jeszcze trochę przemaglować z gramatyki, żeby następnym razem poszło Ci śpiewająco (o ile po moim treningu dożyjesz następnego razu, oczywiście...) MWAHAHAHAHAHAAA! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 9:43 am
Daedhel o kurczak przypiekany w cebulce! scream ale ma to też lepszą stronę... mogę Cię jeszcze trochę przemaglować z gramatyki, żeby następnym razem poszło Ci śpiewająco (o ile po moim treningu dożyjesz następnego razu, oczywiście...) MWAHAHAHAHAHAAA! twisted Dae, Ty wiesz że Cię wielbię i ubóstwiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 11:10 am
ZebraDeath Daedhel o kurczak przypiekany w cebulce! scream ale ma to też lepszą stronę... mogę Cię jeszcze trochę przemaglować z gramatyki, żeby następnym razem poszło Ci śpiewająco (o ile po moim treningu dożyjesz następnego razu, oczywiście...) MWAHAHAHAHAHAAA! twisted Dae, Ty wiesz że Cię wielbię i ubóstwiam xd to mi wygląda na kult Kali. rolleyes twisted wyślij mi PMem, kiedy masz czas na dożynki. Wtorek po południu i środa przed i po południu mam trochę zajęć, ale może też się od biedy gdzieś wcisnąć godziny tortur. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:12 pm
ale moi jest poza Wrockiem, edukuje się w historii sztuki sweatdrop
i w dodatku drugi koleś, od językoznawstwa, po 2 i pół wykładu zrobił nam egzamin który zaliczyło 10% studentów. i to egzamin o którym on sam nie wiedział ze ma nam zrobić, a co dopiero my. i teraz się burzy.
faaaaQ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:16 pm
ZebraDeath ale moi jest poza Wrockiem, edukuje się w historii sztuki sweatdrop i w dodatku drugi koleś, od językoznawstwa, po 2 i pół wykładu zrobił nam egzamin który zaliczyło 10% studentów. i to egzamin o którym on sam nie wiedział ze ma nam zrobić, a co dopiero my. i teraz się burzy. faaaaQ. eek co za idiota! Ja bym takiego wylała nim by zdążył przeprosić! scream jak wrócisz i będziesz chciała się jeszcze poduczyć, daj mi znać. P.S. słucham dazed and confused wersja lajf. *odfruwa* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:18 pm
Daedhel ZebraDeath ale moi jest poza Wrockiem, edukuje się w historii sztuki sweatdrop i w dodatku drugi koleś, od językoznawstwa, po 2 i pół wykładu zrobił nam egzamin który zaliczyło 10% studentów. i to egzamin o którym on sam nie wiedział ze ma nam zrobić, a co dopiero my. i teraz się burzy. faaaaQ. eek co za idiota! Ja bym takiego wylała nim by zdążył przeprosić! scream jak wrócisz i będziesz chciała się jeszcze poduczyć, daj mi znać. P.S. słucham dazed and confused wersja lajf. *odfruwa* 4laugh dobźie 3nodding a co do kolesia, to już planujemy dokonać na nim czynu zabronionego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:21 pm
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ale moi jest poza Wrockiem, edukuje się w historii sztuki sweatdrop i w dodatku drugi koleś, od językoznawstwa, po 2 i pół wykładu zrobił nam egzamin który zaliczyło 10% studentów. i to egzamin o którym on sam nie wiedział ze ma nam zrobić, a co dopiero my. i teraz się burzy. faaaaQ. eek co za idiota! Ja bym takiego wylała nim by zdążył przeprosić! scream jak wrócisz i będziesz chciała się jeszcze poduczyć, daj mi znać. P.S. słucham dazed and confused wersja lajf. *odfruwa* 4laugh dobźie 3nodding a co do kolesia, to już planujemy dokonać na nim czynu zabronionego ninja Babcia udziela Wam swojego błogosławieństwa, dzieci! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 10:25 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ale moi jest poza Wrockiem, edukuje się w historii sztuki sweatdrop i w dodatku drugi koleś, od językoznawstwa, po 2 i pół wykładu zrobił nam egzamin który zaliczyło 10% studentów. i to egzamin o którym on sam nie wiedział ze ma nam zrobić, a co dopiero my. i teraz się burzy. faaaaQ. eek co za idiota! Ja bym takiego wylała nim by zdążył przeprosić! scream jak wrócisz i będziesz chciała się jeszcze poduczyć, daj mi znać. P.S. słucham dazed and confused wersja lajf. *odfruwa* 4laugh dobźie 3nodding a co do kolesia, to już planujemy dokonać na nim czynu zabronionego ninja Babcia udziela Wam swojego błogosławieństwa, dzieci! mrgreen Dzięki Ci, o babciu crying wiedziałam że wspomożesz nas w niedoli! kolega gadał podobnoż z jedną z doktorantek, niewiasta twierdzi, że delikwent był taki zawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 10:37 am
takie osobniki czynią życie studenta o wiele barwniejszym, czyż nie? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 2:24 am
Daedhel takie osobniki czynią życie studenta o wiele barwniejszym, czyż nie? domokun ooo, a jakże xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|