|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:54 pm
Ponieważ niedługo zaczynają się wakacje (przynajmniej dla niektórych crying ) chciałem założyć topik o charakterze informacyjnym, gdzie kto wyjeżdzą.
ja osobiście udaję się do Bęsi w sobotę na oboz językowy a dalej nie wiem. to znaczy nie wiem kiedy. bo jeszcze mam w planach wyjazd z rodzinka do Rucianego-Nidy, Murzasichle-obóz i jeszcze jakiś wyjazd z rodziną, zapewne do Górzna. /nie lubię "zagranicy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 1:31 am
a ja ze znajomymi w planach mam lublin, yeah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 1:39 am
A ja nigdzie nie jadę. No chyba, że nad jeziorko jakieś bicyklem xd Za to mam bonus w postaci nieograniczonego czasu na naukę biologii rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 2:25 am
"Dopelhertz" pisze się poprawnie "Doppelherz", kotuś.
ja wakacje mam dopiero za tydzień. a potem... karpacz z pluszakiem i pluszaczkowe mieszkanko tylko my dwoje whee whee whee whee
@ichabot - czyżby poprawka z biologii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 3:25 am
rutynowy przegląd Karkonoszy z Mamą twisted
Poza tym - nie mam planów. Sprytnie wymigałam się od jakiejś rodzinnej wycieczki za granicę, będę siedzieć w domu i zapuszczać pustelniczą brodę. mrgreen A tak głównie to zmuszać się do doskonalenia swoich zdolności muzycznych i pisarskich. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:18 am
ZebraDeath @ichabot - czyżby poprawka z biologii? Oby nie, bo matura dopiero za rok xd Nie będę miał w trzeciej klasie bioli, a mam zamiar zdawać rozszerzoną, dlatego muszę "trochę" się pouczyć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:20 am
a ja mam wakacje od minionego poniedzialku 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 5:32 am
*Burak - szczynściara mad
*Zebra - wiem, na początku napisałem "Dopelherz", ale jakoś dziwnie mi to brzmiało.
*P.Psychol - hm, Lublin? a że jak pociągiem rofl ?
*Daedhel - a to kreatywnie. ale dokąd mialabyś jechać "rodzinnie"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 8:23 am
nie, samochodem, na tydzień.
jakieś pytania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 8:35 am
A ja siedze w Londynie od 2 tygodni. Jak ktos chce to zapraszam, prosze wpadac wink Nudno tu i na internet siadam tylko raz dziennie na godzinke;/ Sasiedzi sami czarni Sklepy naleza wszytskie do hindusow Na Trafalgar sami koreanczycy A pracuje z dwoma polkami biggrin A manager wloch, ale jego ex byla polka to tez cos tam mowi po polsku wink Jak czegos nie umiem pojac w tym miescie to sie uspokajam "to tylko Londyn, nie musisz tego rozumiec - zaakceptuj to" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 9:11 am
Justinka A ja siedze w Londynie od 2 tygodni. Jak ktos chce to zapraszam, prosze wpadac wink Nudno tu i na internet siadam tylko raz dziennie na godzinke;/ Sasiedzi sami czarni Sklepy naleza wszytskie do hindusow Na Trafalgar sami koreanczycy A pracuje z dwoma polkami biggrin A manager wloch, ale jego ex byla polka to tez cos tam mowi po polsku wink Jak czegos nie umiem pojac w tym miescie to sie uspokajam "to tylko Londyn, nie musisz tego rozumiec - zaakceptuj to" mrgreen ...i dochodzisz do wniosku, że lepiej było się uczyć mandaryńskiego niż anglika, prędzej Ci się przyda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 9:38 am
wyjezdzam 16 sierpnia do 30. Slowacja, jak zwykle, acz tym razem z radosna gromadka ludzi najblizszych. pomijajac to - wakacje nie istnieja><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 10:59 am
ja wakacje przeznaczam na zarabianie na pierdoly pokroju nds, dollfy, remont pokoju, blah blah. wyjade tylko na konwenty: funekai (tu służbowo) oraz piernicon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|