|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 7:51 am
Bine ati venit in tread-ul de bancuri! V-as ruga frumos bancurie sa nu fie pe teme 'deochiate'. Cele sinistre se iarta. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 7:54 am
Ratusca la magazin: Rata: aveti paine? Vanzatoarea: nu R: aveti paine? V: NU! R: aveti paine? V: Auzi... daca ma mai intrebi inca o data iti bat ciocul cu cuie in tejghea! R: aveti cuie? V: nu! R: aveti paine?
E sec dar asta e ultimul banc ce l-am auzit smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 11:44 am
nush dc da imi plc sa zic bancuri cu isus..de fapt am 2 sa zic..
Isus pe cruce
I:petruuuu???hai grabeste-te si vino-aici k mor!!! P:vin ooo isuse!!!!!!(inearca sa fuga se bate cu gardienii le rupe picioarele ......) I:petruuuu!!!!!!!mey!!!!grabeste-te ce naiba k mor aici!!!! P:vin isuse drag vin!!(mai trece de cativa gardieni tot impuns de sulite si lovit saracu si ajunge la cruce) P:sunt aici ooo isuse!!care e porunca ta?? I:urca aci sus pe cruce langa mine.(urca petru obosit pe cruce) P:da isuse..am venit!! I:UITA MEY!!!ITI POT VEDEA CASA DE-AICI!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 11:57 am
Isus si petru la un hotel
isus si petru se cazeaza la un hotel.si knd intra in camera..se uita si vede k este un pat de 2 pers.. P: isuse...ia dormi tu la perete si io dorm la margine k ultima data knd ai dormit tu la margine ai picat jos din pat..asa k lasa-ma pe mine la margine noaptea knd dormeau mai bn...intra un tip nervos la ei in camera si il bate bn pe petru....dimineata... P: isuuuusee....sa vezi...am avut un cosmar ingrozitor!!am visat k am fost batut de cineva..uite..am si urme!!crezi k a fost real?? I: c** sa fie...ashhh..ti se pare... urmatoarea noapte la fel..vine iara tipu si il bate bn si fuge..dimineata P: isuuse.....am avut iara visul acela..mah io cre k ii real uite-te is tot cu vanatai I: taci mey k nu are c**...ce-i cu tine.. uramtoarea noapte la fel..si dimineata petru n-o mai zis nk...si vine iara noaptea si ii zice la isus P: isuse...ce-ar fi sa dormi tu la margine si io la perete..k doara tu esti mesia..tie n-o sa-ti faca niciun rau!! I: nici o problema!! noaptea knd dormeau...si era intuneric bezna...vine iara tipu...si knd sa ridice bata...se gandeste T: mah....hai k pa asta tot l-am batut acuma...ia sa-l iau pe cel de langa perete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 4:11 am
rofl primele bancuri cu Isus pe care le-am auzit...
Mie imi plac alea cu Alinutza, dac tot sadismul e permis sweatdrop
A: mami, mami, cat mai avem pana la bunica? M: Taci si sapa!
..............................
M: Ce mesteci tu, acolo, Alinutza? A: O lama. M: Orbit? A: Nu, Gilette.
...................................
Alinutza si frate-su Alin:
Alin: Ma alinutza da' ce foame mi-e. Alinutza:Haide, Alin. Esti si tu baiat mare. Pune mana si prajeste-ti si tu un ou. Alin: Ei, da' de ce nu-ti prajesti si tu o tzatza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 7:58 am
O_o Kaori-chan O_o rofl primele bancuri cu Isus pe care le-am auzit... Mie imi plac alea cu Alinutza, dac tot sadismul e permis sweatdrop A: mami, mami, cat mai avem pana la bunica? M: Taci si sapa! .............................. M: Ce mesteci tu, acolo, Alinutza? A: O lama. M: Orbit? A: Nu, Gilette. ................................... Alinutza si frate-su Alin: Alin: Ma alinutza da' ce foame mi-e. Alinutza:Haide, Alin. Esti si tu baiat mare. Pune mana si prajeste-ti si tu un ou. Alin: Ei, da' de ce nu-ti prajesti si tu o tzatza. awesome! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:02 am
mai am unu xd de fapt mai multe da sa nu exageram
ursu isi ia o motoreta noua...si iepurashu numa il aude pe strada U: CINE ARE MOTORETA CA SI A MEA??? iepurashu se imbufneste si pleaca...urmatoarea zi iara-l aude pe strada U: CINE ARE MOTORETA CA SI A MEA??? iepurashu incepe sa se enerveze...urmatoarea zi il aude iar U: CINE ARE MOTORETA CA SI A MEA??? iepurashu se enerveaza si isi cumpara si el o motoreta..si il aude iara pe urs c** striga U: CINEEE ARE MOTORETA CA SI A MEAAAA??? I: EU!!!!!!!!! EU AM !!!!!!! U: SI c** SE OPRESTEEEE??? xd xd vai doamne asemenea bancuri ii bn sa ti le imaginezi xd looool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 9:59 am
Mie imi plac bancurile din Epoca de Aur! xd
Burebista, dupa 2.050 ani, vrea sa revada lumea. Ajuns deasupra Romaniei isi intreaba ghidul: -Ce popor sunteti voi? -Aplaudacii. -Ce conducator aveti? -Dementius Demolatus. -Si ce capitala aveti? -Fomidava. -Si la ce zeu va inchinati? -La Zdamasii
-----------------------------
Un japonez vine intra in casa si-si arata pumnul inchis nevestei sale. -Ce am eu aici? -Un televizor! Un roman face acelasi gest si pune aceeasi intrebare nevestei sale. Aceasta raspunde: -Un cartof! -Nu, doi cartofi.
--------------------------------
Pentru a scapa de datorii, a fost sugerata vinderea "Epocii de Aur".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 11:47 am
Collecting white carnations
Un barbat avea febra mare, asa ca sotia l-a dus la doctor. Dupa o consultatie, acesta a spus: - Doamna, sotul dvs. are nevoie de odihna. Va scriu niste somnifere. - Bine, domnule doctor. Si cand trebuie sa i le dau? - Dar nu sunt pentru el, sunt pentru dumneavoastra!
............................ Georgiana nu putea sa-si inchipuie de ce e atat de populara. - Sa fie oare parul meu stralucitor? o intreaba pe o prietena. - Nu. - Sa fie oare silueta mea atragatoare? - Nu. - Atunci cedez. - Asta e! .................................. - Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma’ de ora tatal intra in baie … Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta, mai pune mana si mai freaca-l si tu. - Ce-ai innebunit, vrei sa ma oparesc? ................................. Alinuta: - Mama, daca o sa fiu o fata cuminte cind o sa fiu mare, o sa am si eu un sot? - Da, fetita mea. - Si daca nu o sa fiu o fata cuminte? - Atunci o sa ai mai multi… ............................ Un tip se trezeste in ambulanta: - U… u… unde ma duceti! - La morga! - Pai n … nu am… murit! - Pai… nu am ajuns! .................... La o maternitate, un negru, un roman si un ungur asteptau ca sotiile lor sa nasca. Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine si spune: -Am doua vesti pentru dvs. Una buna si una rea. Toti trei aveti baieti, insa din lipsa de profesionalism a unei asistente, nu se mai stie care este copilul fiecaruia. Va rugam sa veniti sa ii vedeti pe micuti si sa incercati sa-i recunoasteti. Romanul,exasperat, intra in sala de nasteri, infasca copilul negru si fuge cu el pe culoarul spitalului. Tatal nou-nascutului il vede si-l opreste: -Nu ti-e rusine dom’le?!?!? Inteleg ca s-au incurcat copiii, dar nu e nici o indoiala: asta e copilul meu!!! -Fugi dom’le de-aici! Ma crezi prost? Unul dintre ceilalti doi e pui de ungur si eu nu vreau sa risc!
is cam puerile...da merg...
wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 4:06 am
eraclis Collecting white carnations
Un barbat avea febra mare, asa ca sotia l-a dus la doctor. Dupa o consultatie, acesta a spus: - Doamna, sotul dvs. are nevoie de odihna. Va scriu niste somnifere. - Bine, domnule doctor. Si cand trebuie sa i le dau? - Dar nu sunt pentru el, sunt pentru dumneavoastra!
............................ Georgiana nu putea sa-si inchipuie de ce e atat de populara. - Sa fie oare parul meu stralucitor? o intreaba pe o prietena. - Nu. - Sa fie oare silueta mea atragatoare? - Nu. - Atunci cedez. - Asta e! .................................. - Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma’ de ora tatal intra in baie … Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta, mai pune mana si mai freaca-l si tu. - Ce-ai innebunit, vrei sa ma oparesc? ................................. Alinuta: - Mama, daca o sa fiu o fata cuminte cind o sa fiu mare, o sa am si eu un sot? - Da, fetita mea. - Si daca nu o sa fiu o fata cuminte? - Atunci o sa ai mai multi… ............................ Un tip se trezeste in ambulanta: - U… u… unde ma duceti! - La morga! - Pai n … nu am… murit! - Pai… nu am ajuns! .................... La o maternitate, un negru, un roman si un ungur asteptau ca sotiile lor sa nasca. Dupa lungi clipe de asteptare, asistenta vine si spune: -Am doua vesti pentru dvs. Una buna si una rea. Toti trei aveti baieti, insa din lipsa de profesionalism a unei asistente, nu se mai stie care este copilul fiecaruia. Va rugam sa veniti sa ii vedeti pe micuti si sa incercati sa-i recunoasteti. Romanul,exasperat, intra in sala de nasteri, infasca copilul negru si fuge cu el pe culoarul spitalului. Tatal nou-nascutului il vede si-l opreste: -Nu ti-e rusine dom’le?!?!? Inteleg ca s-au incurcat copiii, dar nu e nici o indoiala: asta e copilul meu!!! -Fugi dom’le de-aici! Ma crezi prost? Unul dintre ceilalti doi e pui de ungur si eu nu vreau sa risc!
is cam puerile...da merg...
wanna help? ultima ii divina xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 4:17 am
Care e diferenta dintre iarba normala si iarba EMO: iarba emo se taie singura…
Intra Brad Pitt intr-un restaurant si comanda o ciorba. I-o aduce chelnerul, la care Brad Pitt: - Bai e o musca in ea! Chelnerul raspunde: - Cat poate sa bea!!!!!
Intr-o zi Albert Einstein corectand niste lucrari da de una dezastruasa. Se duce la elevul care a scris lucrarea shi il pupa pe frunte ... ajungand inapoi la catedra ii spune: - Acum te poti lauda la toti prietenii tai ca Albert Einstein te-a pupat pe fund caci ala numa cap nu e!!!
Doi negrii merg pe un pod luuung si primul spune la celalalt ca-i trebuie sa faca pipi, si se opresc si fac pipi, primul spune ce reeeece e apa si al doilea si ce adaaaanca e. bancurile seci ma distreaza cel mai mult xD de exemplu : " Trei politisti numarau o bila." 2 zile am ras pe tema asta xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 4:18 am
Cand ma uit la soare te vad pe tine , cand ma uit la luna te vad pe tine , cand ma uit la mare te vad pe tine, da` da-te naibii la o parte din fata mea!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 10:29 am
Anime_Ruulllzzzz Cand ma uit la soare te vad pe tine , cand ma uit la luna te vad pe tine , cand ma uit la mare te vad pe tine, da` da-te naibii la o parte din fata mea!!!!!!! xd Collecting white carnations rofl rofl rofl wanna help?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 23, 2008 2:19 pm
un politist era atat de prost incat si colegii lui si-au dat seama! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 2:52 am
lordess_abortion un politist era atat de prost incat si colegii lui si-au dat seama! smile rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |