|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 1:27 pm
czyli emo blogowanie juki o tym, jak wynajela komus pokoj...
nie bylo mnie w mieszkaniu od paru tygodni.
na podlodze w lazience byl dywan z wlosow mojej wspolokatorki... ona wczesniej gubila te kudly, ale nie mialam zamiaru ich po niej sprzatac - dzisiaj jednak zalamalam sie totalnie, bo wygladalo to tak tragicznie i oblesnie, ze prawie sie rozplakalam... tylko najti trzymala mnie przy zyciu i dala kieliszek wodki. w kuchni bylo podobnie ,ale mniej wlosow - za to wiecej plam po wylanych produktach - a podldoze, lodowke, w lodowce, na blacie, a kuchenka - apogieum. potem obie z najti podsumowalysmy stan lodowki. nie bylo mojego serka almette, pasztetu, wyjadla wszystkie jajka, wziela maslo, do tego - ukradla danie w piec minut i dwa opakowania masy tortowej, ktora byla przeznaczona na nalesniki. a, jakby tego bylo malo, ZAPIERDOLILA moj kubek z coffee heaven. spalila pol kratki w zlewie (taka plastikowa), nie wiem, JAK, spalila w czetrech miejscach RĄCZKĘ od tasaka... po prostu - brak . mi. słów.
nie chce wiedziec, jak jest u niej w pokoju...
a najgorsze jest to, ze ona jest taka zastraszona i zahukana )moze udaje?) ze jak jej zwracam uwage to zaczyna... ryczeć! wiec od razu odwracam sie i wychodze.
to ostatni miesiac jej bytnosci u mnie, dzieki bogu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 1:43 pm
cher up emo blaugh za miesiąc już to się skończy i będzie błogi spokój n.n
a ona pewnie ryczy bo zauważyła że to na ciebie działa i dajesz jej spokój, może raz się nie ugnij i powiedz jej oco loto ? - zresztą co ja wiem o życiu, więc lepiej nie słuchaj moich rad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:27 pm
Jeżeli ryczy na serio, to wygląda normalnie na jakąś narkomankę, albo inną dewiantkę O_o Jeśli robi ci taką rzeźnię, to czemu jej nie wypowiesz lokum od razu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:40 pm
niewesoło... dramallama ale z tym tasakiem to mocne dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 3:15 pm
Jukatan czyli emo blogowanie juki o tym, jak wynajela komus pokoj... nie bylo mnie w mieszkaniu od paru tygodni. na podlodze w lazience byl dywan z wlosow mojej wspolokatorki... ona wczesniej gubila te kudly, ale nie mialam zamiaru ich po niej sprzatac - dzisiaj jednak zalamalam sie totalnie, bo wygladalo to tak tragicznie i oblesnie, ze prawie sie rozplakalam... tylko najti trzymala mnie przy zyciu i dala kieliszek wodki. w kuchni bylo podobnie ,ale mniej wlosow - za to wiecej plam po wylanych produktach - a podldoze, lodowke, w lodowce, na blacie, a kuchenka - apogieum. potem obie z najti podsumowalysmy stan lodowki. nie bylo mojego serka almette, pasztetu, wyjadla wszystkie jajka, wziela maslo, do tego - ukradla danie w piec minut i dwa opakowania masy tortowej, ktora byla przeznaczona na nalesniki. a, jakby tego bylo malo, ZAPIERDOLILA moj kubek z coffee heaven. spalila pol kratki w zlewie (taka plastikowa), nie wiem, JAK, spalila w czetrech miejscach RĄCZKĘ od tasaka... po prostu - brak . mi. słów. nie chce wiedziec, jak jest u niej w pokoju... a najgorsze jest to, ze ona jest taka zastraszona i zahukana )moze udaje?) ze jak jej zwracam uwage to zaczyna... ryczeć! wiec od razu odwracam sie i wychodze. to ostatni miesiac jej bytnosci u mnie, dzieki bogu. Zamieszkaj ze mna. To Ci raz w tygodniu bede robiła sterylizacje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 4:04 pm
bierze na litość.
mam na myśli ten płacz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:44 am
a może się grzecznie odwdzięczysz twisted . a potem zaczniesz ryczeć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:07 am
Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu?
Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu.
Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:19 am
ZebraDeath Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu? Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu. Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON! Sie nie dziwię, kultura tego wymaga, a wszyscy wiedzą, ze Gemma kulturalny xp Mi tez się w głowie nie mieści wyżerać cudze :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:49 am
dobrza, niech mi wyzera co popadnie, ale... MOJ KUBEK! KUBEK!
podejrzewam,. ze do niej dociera krotkosc jej pobytu, tu pozwala sobie na coraz wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 3:20 am
A może zdążyła już się wyspecjalizować w wyżeraniu i rozpierdzielaniu cudzych mieszkań? No wiesz, taki społeczny pasożyt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 3:26 am
ichabot A może zdążyła już się wyspecjalizować w wyżeraniu i rozpierdzielaniu cudzych mieszkań? No wiesz, taki społeczny pasożyt xp nie podjerzewam, to chyba jej pierwszy rok tutaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 5:05 am
ZebraDeath Patelnia ma rację, bierze Cię na litość. Gdzie ona się chowała, że tak się zachowuje w nie swoim domu? Dla mnie pretekstem do wy... rzucenia jej na zbity pysk byłoby już kradzież mojego żarcia. Przerasta to moje pojęcie po prostu. Kurde, jak ja kupię sobie coś tylko dla mnie do jedzenia, i to leży w lodówce, to się nawet Gemma zapyta, czy może. NAWET ON!
czyli - trzeba olać jej płacz i jej nawciskać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 6:14 am
Jukatan dobrza, niech mi wyzera co popadnie, ale... MOJ KUBEK! KUBEK! podejrzewam,. ze do niej dociera krotkosc jej pobytu, tu pozwala sobie na coraz wiecej. kubek z coffe heaven do mnie nie dociera, ale jakby tknęła paluchem moją kolekcję kubków z zebrami, to klątwa Zebry dosięgłaby ją zastraszająco szybko. uch Juka, weź coś z nią zrób.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 7:07 am
ZebraDeath Jukatan dobrza, niech mi wyzera co popadnie, ale... MOJ KUBEK! KUBEK! podejrzewam,. ze do niej dociera krotkosc jej pobytu, tu pozwala sobie na coraz wiecej. kubek z coffe heaven do mnie nie dociera, ale jakby tknęła paluchem moją kolekcję kubków z zebrami, to klątwa Zebry dosięgłaby ją zastraszająco szybko. uch Juka, weź coś z nią zrób. nie potrafie... ona umie wyjsc na uczelnie z cukierkiem przyklejonym do plecow... po prostu nie umiem nic robic z taka ofiara... za to nie moge sie doczekac pazdziernika, ja i moj chlopak bedziemy mieszkac z jego przyjacielem, cykorem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|