|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 6:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 7:07 am
nigdy nie wiadomo na kogo następnego przyjdzie kolej confused tak to jest jak sie nie uważa co sie klika neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 7:24 am
najgorsze jest to, że można się nieźle przejechać nawet jak się na nic nie klika... :/ (ja jestem najlepszym przykładem...)
współczuję :/ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 7:46 am
jakby zhakowali mi moje obecne konto to chyba bym dał sobie spokój z gaią stressed
Czikena już raz kiedyś zhakowali, ale sprawa się wyjaśniła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 9:07 am
ojoj... wyrazy współczucia. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 10:16 am
znowu? o.O ozby, kaprawo. ale wlasciwie, jakto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 11:49 am
kruca! jak to tak? O.o chyba bym sie pochlastala jakby mi zhackowali konto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:30 pm
a mi się wydaję że on se jaja robi 3nodding bo jaki hacker by dawał rysuneczki na profil, napisał w pajncie potem wkleił to "hello i got hacked" no i wogóle ubierał w coś swoją ofiarę ? bo jeżeli dla pozoru "nie shackowania" to paradoksem byłby ten napis.
trzeba będzie pobrać próbkę pisma green chicken leegsa i skołować jakiegoś kryptografa do porównania pisma z tym paintowym na profilu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:39 pm
TY SZMATO DORWĘ CIĘ.
kimkolwiek jesteś.
dorwę go i go skopię.
wituś akceptuj trejda :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:01 pm
Fafkulec a mi się wydaję że on se jaja robi 3nodding bo jaki hacker by dawał rysuneczki na profil, napisał w pajncie potem wkleił to "hello i got hacked" no i wogóle ubierał w coś swoją ofiarę ? bo jeżeli dla pozoru "nie shackowania" to paradoksem byłby ten napis. trzeba będzie pobrać próbkę pisma green chicken leegsa i skołować jakiegoś kryptografa do porównania pisma z tym paintowym na profilu 3nodding no jak to, jaki hacker?! Taki, który ma styl, szanuje swój czas i swoje ofiary, taki prawdziwy kryminalny gentelmen. xp Chicken równie dobrze mógł sam sobie zrobić taki profil, by wyrazić swoje emocje. A hacker mógł mu coś zostawić i okraść jedynie z cenniejszych przedmiotów i z gotówki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:20 pm
Daedhel Fafkulec a mi się wydaję że on se jaja robi 3nodding bo jaki hacker by dawał rysuneczki na profil, napisał w pajncie potem wkleił to "hello i got hacked" no i wogóle ubierał w coś swoją ofiarę ? bo jeżeli dla pozoru "nie shackowania" to paradoksem byłby ten napis. trzeba będzie pobrać próbkę pisma green chicken leegsa i skołować jakiegoś kryptografa do porównania pisma z tym paintowym na profilu 3nodding no jak to, jaki hacker?! Taki, który ma styl, szanuje swój czas i swoje ofiary, taki prawdziwy kryminalny gentelmen. xp Chicken równie dobrze mógł sam sobie zrobić taki profil, by wyrazić swoje emocje. A hacker mógł mu coś zostawić i okraść jedynie z cenniejszych przedmiotów i z gotówki. o tym nie pomyślałem, zwracam honor chikenie i jednoczę się w bólu. choć mogłeś emocje wyrazić w bardziej przejrzysty sposób sweatdrop albo poprostu ja mam jakieś prostolinijne spojrzenie na świat i niedostrzegam rzeczy tak oczywistych neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 2:23 pm
biedny emotion_hug
łączmy się w bólu. będę przez tydzień nosić różową wstążkę przy ubraniu na znak mojej żałoby i spustoszenia duchowego emo
ale, cziken, dnt worry. będzie dopsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 2:52 pm
ehh... sweatdrop dlatego ja na gaie wchodze tylko ze swojego kompa i nic nie klikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|