|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 8:01 am
Jutro o 17.30 wyjeżdżam w długą, tudzież wyczerpującą podróż do Austrii. Do miasteczka(czy regionu) zwanego Karyntią. Będę spoczywał hotelu, którego nie należy nazywać hotelem. Na początku mieliśmy brać do niego własną (!) pościel. Oprócz tego nie ma tam jadłodajni , więc bierzemy jakąś kucharkę z naszej szkoły i będzie nam wyczyniała cuda na talerzach. I do tego będziemy mieli dyżury w stołówce. Według mnie, tom trochę źle jak na cenę. Ale cóż, warto w końcu podróżować. Wracam za tydzień, też w sobotę, o 8.00 . To była taka informacja dla mojego fanklubu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:40 am
to mi przypomniało o jednej takiej wycieczce klasowej, jaką odbywałam w Czechach. Na jeden obiad dostaliśmy (UGOTOWANY!) makaron i do niego do wyboru ketchup albo suche kakao. To była uczta! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 12:58 pm
to mi przypomniało, że następny tydzień, zamiast jechać do menrzulka i łazić po lasach, przesiedzę bezowocnie w domu, czekając na remont, którego i tak nie będzie.
kurwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 10:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:33 pm
Daedhel to mi przypomniało o jednej takiej wycieczce klasowej, jaką odbywałam w Czechach. Na jeden obiad dostaliśmy (UGOTOWANY!) makaron i do niego do wyboru ketchup albo suche kakao. To była uczta! rofl jak ja ostatnio byłam w czechach, a dokładniej w pradze, to były takie wspaniałe bluzy z napisem: "i praha" i flaga czech pod tym napisem. kupiłabym sobie, ale miałam tylko dwieście koron, a one po dwieście-siedemdziesiąt-pięć były crying ... praga jest piękna.
miłej podróży! i dobrych obiadów. austria też gut, ale ja do finlandii bym chciała kiedy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 1:56 am
ja kce do dubaju. tak, żeby te wszystkie budynki zobaczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:04 am
Hihihi a ja mam juz obiecany honney moon na krymie 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 3:07 am
a ja jadym do Hiszpanii xp ok 350km pieszo z całym asortymentem na plecach biggrin biggrin biggrin byndzie baaaaaaal rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 3:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:12 am
nie wiem czy to możliwe. dziś naciąłem sobie już dwa razy palce, oparzyłem się na nadgarstku, wpadłem na krzesło i walnąłem głową w kant lodówki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:25 am
To powinno być na pomarańczowo!!! xd ILikeGreenChickenLegs nie wiem czy to możliwe. dziś naciąłem sobie już dwa razy palce, oparzyłem się na nadgarstku, wpadłem na krzesło i walnąłem głową w kant lodówki.
Stres przedwycieczkowy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:28 am
najgorsze jest to, że to często się zdarza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:37 am
będzie mi Ciebie brakowało heart :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*.
spotkamy się po Twoim przyjeździe *buzi, buzi, tuli, tuli*.
powodzenia z panią, której imienia nie wolno wymawiać i ze świstakiem. *bełt*.
fajnie będzie na 100%.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:41 am
P a t e l n i a będzie mi Ciebie brakowało heart :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*.
spotkamy się po Twoim przyjeździe *buzi, buzi, tuli, tuli*.
powodzenia z panią, której imienia nie wolno wymawiać i ze świstakiem. *bełt*.
fajnie będzie na 100%.
ach, świstaka nikt bie luuubi! dzięęęęki mnie-e! albo i nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|