|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 7:18 am
Tutaj powstanie temat o modzie. Na razie nie widzę adminów, więc nic nie powiem. Czekam na 1 zgodę od jakiegos moderka albo 10 postow aprobujacych cos takiego. Dopiero wtedy wam wyjawie, o co tu chodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 2:07 pm
ciekaw kiedy ci skasuja ten temat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 2:19 pm
Yassamet Tutaj powstanie temat o modzie. Na razie nie widzę adminów, więc nic nie powiem. Czekam na 1 zgodę od jakiegos moderka albo 10 postow aprobujacych cos takiego. Dopiero wtedy wam wyjawie, o co tu chodzi. najpierw wyjaw o co chodzi, bo w ciemno zaden moderator nie zaakceptuje topiku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:28 am
hmmm... nie wiem czemu nasuwa mi się jedynie " mrgreen "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:53 am
Hoh : P topic zostal okrutnie storpedowany w glosowaniu : U
Quote: Dopiero wtedy wam wyjawie, o co tu chodzi. Czy doczekamy?: d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 6:16 am
Doczekamy pewnie zbanowania tematu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 8:52 am
Omega mila temacik potwierdzila (na PW)
A wiec tak: W tym temacie okreslamy, co jest w danym miesiacu HOT, a co zdecydowanie NOT oczami polaka. Mam na mysli ubrania itp. Ci, ktorzy chca dyktowac mode na jakis miesiac moga zglaszac sie teraz, do konca maja lub w ostatnim tygodniu miesiaca. 31 (badz 30, jesli bede miec inne plany) ustale, kto w jakim miesiacu bedzie sprawowal "wladze". Ustawienie oparte bedzie na dacie wpisu, chyba, ze dana osoba poda miesiac, w ktorym chce pracowac.
Ja sie nie zapisuje. No chyba, ze bardzo bedziecie chcieli....
O to, co musi sie znalesc w poscie wpisujacym: Nick, wiek (mozna przyblizyc, jesli ten ktos ma ponad 30 lat), Miejsce, ktore chce sie oceniac (min. 2 sklepy lub 1 sklep + dodatki na nowy miesiac - jesli sa), Miesiac (nieobowiazkowy).
Moze sie zdazyc, ze w jednym miesiacu beda ocenialy max. 3 osoby, np. Os.1 ocenia dodatki i B-B Os.2 2 sklepy w Gambino Os. 3 Prize Joy i Moira'e.
Ocene wyglosic prosze w pierwszych 8 dniach miesiaca. Nastepnie inni u-serzy ja zatwierdzaja lub obalaja. Nie moze w tym brac udzielu 2 osoba, ktora rowniez ocenia! Na podstawie postow osob, ktore nie braly udzialu w ocenie odziezy wylicze % dobrego wyboru.
Kiedy lista osob zapisanych w tegorocznym maju sie wyczerpie, podam wyniki %-towe. Najlepszy dostanie okreslona ilosc gold'a, policzona na podstawie wielkosci procenta.
Kiedy "majowy" osobnik dostanie swoja nagrode, uloze nastepna liste oceniatorow. Beda to ci, co sie zglaszali w ostatnim tygodniu. Jesli bedzie ich 5 lub mniej, organizuje nastepny miesiac zapisow.
Acha, zwalniam Lipiec i Sierpien z ocen, gdyz nie bedzie mnie i pewnie tez wiekszosci u-serow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:30 am
Yassamet Omega mila temacik potwierdzila (na PW) A wiec tak: W tym temacie okreslamy, co jest w danym miesiacu HOT, a co zdecydowanie NOT oczami polaka. Mam na mysli ubrania itp. Ci, ktorzy chca dyktowac mode na jakis miesiac moga zglaszac sie teraz, do konca maja lub w ostatnim tygodniu miesiaca. 31 (badz 30, jesli bede miec inne plany) ustale, kto w jakim miesiacu bedzie sprawowal "wladze". Ustawienie oparte bedzie na dacie wpisu, chyba, ze dana osoba poda miesiac, w ktorym chce pracowac. Ja sie nie zapisuje. No chyba, ze bardzo bedziecie chcieli.... O to, co musi sie znalesc w poscie wpisujacym: Nick, wiek (mozna przyblizyc, jesli ten ktos ma ponad 30 lat), Miejsce, ktore chce sie oceniac (min. 2 sklepy lub 1 sklep + dodatki na nowy miesiac - jesli sa), Miesiac (nieobowiazkowy). Moze sie zdazyc, ze w jednym miesiacu beda ocenialy max. 3 osoby, np. Os.1 ocenia dodatki i B-B Os.2 2 sklepy w Gambino Os. 3 Prize Joy i Moira'e. Ocene wyglosic prosze w pierwszych 8 dniach miesiaca. Nastepnie inni u-serzy ja zatwierdzaja lub obalaja. Nie moze w tym brac udzielu 2 osoba, ktora rowniez ocenia! Na podstawie postow osob, ktore nie braly udzialu w ocenie odziezy wylicze % dobrego wyboru. Kiedy lista osob zapisanych w tegorocznym maju sie wyczerpie, podam wyniki %-towe. Najlepszy dostanie okreslona ilosc gold'a, policzona na podstawie wielkosci procenta. Kiedy "majowy" osobnik dostanie swoja nagrode, uloze nastepna liste oceniatorow. Beda to ci, co sie zglaszali w ostatnim tygodniu. Jesli bedzie ich 5 lub mniej, organizuje nastepny miesiac zapisow. Acha, zwalniam Lipiec i Sierpien z ocen, gdyz nie bedzie mnie i pewnie tez wiekszosci u-serow. Moim zdaniem to się nie sprawdzi bo: 1) Twój system jest zbyt skomplikowany 2) Jest za mało aktywnych użytkowników, a jeżeli już się udzielają to tylko w temacie głównym 3) Aktualizacje ubrań i dodatków nie zawsze są co miesiąc 4) Często aktualizacja dotyczy pojawienia się zaledwie kilku itemków Nie lepiej byłoby po prostu zrobić topik o modzie i przedstawiać swoje pomysły jak i z czym zestawiać dany item (niekoniecznie nowy)? Np rzucić jakiś temat (dla przykładu: "stroje letnie", "stroje wieczorowe" itd.) i wstawiać swoje propozycje zestawów, albo -jeżeli topik miałby dotyczyć tylko nowości- po prostu użytkownicy wstawiali swoje pomysły jak dany item ciekawie wykorzystać w stylizacji awatarka. Ale to tylko moje zdanie. Zrobicie jak wam się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:43 am
albo zrobic po prostu porady stylistyczne... kupilam sobie jeden ciuszek, ale okazalo sie, ze nie umiem go z niczym zestawic, demyt ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:59 am
lol... Moda sucks... Zdecydowanie nie! nie! wink Ja mam własny styl i o! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 2:19 pm
Plan byl ambitny ... az za bardzo i to go zabilo : u aczkolwiek pomysl nie jest zly =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 2:48 pm
pomysl nie jest zly, ale serio nie ma co robic konkursow czy jakis dziwnych zapisow, mozemy go zostawic jako zwykly topic o modzie gdzie wszyscy beda mogli sobie pobiadolic na itemy z nowych letterow i ewentualnych upgrejdach do sklepikow na gai smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 8:59 am
No dobra, poniewaz temat zostal uzany za "legalny off topic", to trzeba go ozywic. Jest do tego wrecz idealna okazja, bo, jako ze jest 15 dzen miasiaca, nowa kolekcja weszla w zycie. Tym raze zostaly dodane mistyczne oczy i skrzydla. Zrobilam w paincie obraz przedstawiajacy wszystkie mozliwosci oraz swoja postac domyslna.  Jak dla mnie jest malo itemkow fajnych, najwiecej jest srednich i czesci poprostu bym nie wlozyla. IT, ktore sa zdecydowanie HOT: - wsciekle oczy - czarno-krysztalowe oczy - pary skrzydel IT, ktore sa srednie: - oczy malowane - biale oczy - fioletowe oczy - wydlubane oczy - lewe skrzydla (to jeszcze jako-tako wyglada) IT, ktore sa zdecydowanie NOT: - zolte oczy - czarne oczy - oko cyklopa - duze, czerwone oczy - blagalne i zadumane oczy (daje je razem, bo sa podobne) - groszki - tepe oczy - prawe skrzydla Obecnie zastanawiam sie na zestawieniami oczu i skrzydel oraz dodatkowych itemkow. Dla dziewczyn obok skrzydel najleprze beda suknie i plaszcze, dla chlopcow - nie zaabardzo wiem, tez chyba jakies plaszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 10:06 am
a mnie sie podobaja "tepe" oczy
odzwierciedlaja stosunek ludzi na Gai miedzy soba
pisza cos, staraja sie, udowadniaja ze maja osobowosc a oni [reszta] maja ich w du...
rob dalej swoj topic, moge Cie wspomoc, ale moj smak gustu jak widzisz rozni sie nieco do Twojego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|