|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 5:09 pm
jakos tak.
nie wiem czemu.
pilam bylejaka kawe kolo szostej...
mam dziwne uczucie w plecach - nie bola mnie, ale... je czuje.
i nie zasypiam, wiec mysle o wszystkim.
nie lubie o tym myslec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 5:15 pm
tez sie nie moge zasnac to sie puszczam z reszta moderatorni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 5:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 5:49 pm
chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 6:13 pm
Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 6:40 pm
harab serapel Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 7:14 pm
Owiec harab serapel Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd moze ja zaprosimy na meeting do warszawy? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 1:00 am
jak nie można zasnąć to najlepiej w coś zagrać.
ja to grałam od 3-6 rano.
a do 3 siedziałam na kompie i gadałam z agnieszką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 1:33 am
Kompjuter usypia. Idealny lek na bezsennosc. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 2:45 am
ja nie mogłam spać bo mnie pewien mężczyzna maltretował do późna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:01 am
harab serapel Owiec harab serapel Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd moze ja zaprosimy na meeting do warszawy? ;> ona mieszkaw warszawie cieciu.. nie trza jej zapraszac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:03 am
ZebraDeath ja nie mogłam spać bo mnie pewien mężczyzna maltretował do późna wink fajnie ciii sweatdrop czemu mnie nikt od czwartku nie maltretował gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:07 am
Owiec ZebraDeath ja nie mogłam spać bo mnie pewien mężczyzna maltretował do późna wink fajnie ciii sweatdrop czemu mnie nikt od czwartku nie maltretował gonk fajnie fajnie, ale ja cały tydzień bez mojego maltretującego pysia muszę wytrzymywac crying a teraz tęsknię... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:08 am
ZebraDeath Owiec ZebraDeath ja nie mogłam spać bo mnie pewien mężczyzna maltretował do późna wink fajnie ciii sweatdrop czemu mnie nikt od czwartku nie maltretował gonk fajnie fajnie, ale ja cały tydzień bez mojego maltretującego pysia muszę wytrzymywac crying a teraz tęsknię... crying crying a ja caly miesiac.. wiec mnie nie wkudenerwuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:21 am
Owiec harab serapel Owiec harab serapel Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd moze ja zaprosimy na meeting do warszawy? ;> ona mieszkaw warszawie cieciu.. nie trza jej zapraszac whee ummm ...eeeee.... ale chyba jak nie zaprosimy to sie sama nie zjawi co? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|