Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
4 lapy

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yassamet

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 1:51 pm

Zrobil sie tutaj temacik o wszystkim tym, co ma 4 lapy, albo nogi i skrzydla. Czyli kto jakiego zwierza w domciu ma. 4laugh

U mnie zwierz uszaty zwany potocznie krolikiem. biggrin Właśnie gdzies poszla... (MOOORDA!!!! Do nogi!) A, wlasnie mialam zapowiedziec, ze jej imie, to Morda. Jakos tak powstalo duzo wczesniej od "Mordo ty moja", wiec bez skojarzen prosze. Ma sliczne, biale, blyszczace futerko, 2 dlugie uszy, 2 czarne oczka i ciagle ruchliwy nos. mrgreen Pozrawia was. Ja sie do pozdrek dolaczam. ^^
PostPosted: Mon May 12, 2008 5:13 am

Ja mam gryzonia z rodziny: (TRUDNO OKREŚLIĆ) Jest to mysz, potocznie zwana szczurem. Zwie sie "Świrka", ponieważ jest Crayzolem. Ma dwie pary uszu i oczu, spiczastą mordkę i długi owłosiony ogon. Ostatnio mi uciekła do sąsiadów, więc jej już na dwór nie wypuszczam xd

Rysix

Olania

Dapper Conversationalist

PostPosted: Sat Dec 06, 2008 3:56 am

Mam dwie świnki. Obie w żałobie po trzeciej, córce zresztą, która zmarła na nowotwór w wakacje.

Niby obie mają być smutne, ale żrą tyle samo.
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 10:46 am

Topik chyba troszkę umarł, ale co tam blaugh
Moim skarbem jest mieszaniec kundla z dalmatyńczykiem, chociaż strasznie wdało się to-to moje w charta, nie wiem po czym lub po kim mrgreen
Wabi się Fatum i jest najsympatyczniejszym psem, jakiego w życiu spotkałam i to nie dlatego, że jest moja, bo ja ogólnie uwielbiam psiaki wink
Po prostu Fatum ma taki niesamowicie przyjazny charakter mrgreen

Aha. To suczka, tak dla jasności blaugh

Mooniak

4,150 Points
  • Friendly 100
  • Person of Interest 200
  • Autobiographer 200

Cevoi

Hilarious Shapeshifter

5,400 Points
  • Friendly 100
  • Peoplewatcher 100
  • Forum Explorer 100
PostPosted: Mon Apr 13, 2009 12:13 pm

Moje słońce to Teo smile Jest fretką/samcem. Uwielbia włazić w różne kąty, a zwłaszcza za lodówkę. Tamtędy idzie do kosza na śmieci, pod zlewem XD Jest wesoły i każdy kocha... Osoby, które lubi najpierw liże, a później gryzie XD
PostPosted: Tue Feb 09, 2010 4:18 pm

(też chciałabym mieć kiedyś fretkę xd)
Jestem właścicielką 3 kotów, wabią się Maja, Batman i Lusia. Batman to synuś Lusi xd wszystkie przygarnięte z działki. Mam także chomika, Akirę, który jest najsłodszym chomikiem na świecie whee

Justysiulek

Fluffy Bunny

10,125 Points
  • Lapin Patrol Kastra: Victory! 250
  • Demonic Associate 100
  • Cat Fancier 100

Alchenaed

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 11:01 am

Fajnie byłoby mieć kota, ale mama jest zupełnie innego zdania. TT
Więc u mnie w domu jak dotąd mieszkały trzy stworzenia, ale jakieś pół roku temu jedno opuściło mój pokój równie szybko co do niego przybyło. xD
Mam więc miniaturkę sznaucera, małą bestię siejącą strach i panikę na osiedlu, nazwaną [po wielu sporach] Gucio. Bo najważniejsza jest skromność.
Prócz tego przy łóżku rządzi małe, owłosione, słodziutke [ale równie niebezpieczne] cuś, rasy chomik co zwie się Fredek.

Miałam jeszcze dwa szczury, ale one tylko na wynajem, bo brat ich nie miał gdzie posiać. Jeden się ugotował w samochodzie, a drugiego wzięła pod swoje skrzydła dziewczyna wcześniej wspomnianego brata. x33
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 11:11 am

Psina marki mieszaniec, znajda. Jest Tosia chociaż miała być Chrupka, ale rodzina nie wyraziła zgody. Pojawiła się u nas jakieś 2 lata temu i najpierw szukaliśmy dla niej domu zastępczego, ale ona zrobiła numer z oczami Kota ze Shreka i została. Bardziej charakternego stworzenia nigdy nie spotkałem, do tego wybredna jest wyjątkowo i nie jada byle czego wink ale to akurat moja wina, bo rozpieściłem niesamowicie wink
No i ona jest przekonana, że jest chłopcem i zachowuje się jak prawdziwy macho samiec. Co stało się jeszcze bardziej zabawne, kiedy dodatkowo jej się ubzdurało, że jest w ciąży xd

KoganeTaiyou

Rock n Roll_Monster

2,550 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 11:28 am

eto...mam przecudnego kosza, ma na imię Maniek i jest bardzoooo leniwy (właśnie śpi ;3 ), ale po za tym jest kawaii x3
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 2:06 pm

Susan_Kira
mam przecudnego kosza

Kosza? oO

KoganeTaiyou

Tokkebi

Blessed Bloodsucker

11,625 Points
  • Pie Scarface 150
  • Flatterer 200
  • Friendly 100
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 5:45 am

Ja mam dwa świniaki . xd >
Tosiek i Borys .
Tosiek sie strasznie wszystkiego boi . Borys jak ugryzie to nie puści ~ taki ciekaw wszystkiego ~! xD
PostPosted: Thu Feb 11, 2010 7:04 am

Mam zwierzątka, ale one posiadają raczej 3 pary odnóży krocznych.
Mianowicie hoduję mrówki mrgreen

Hackashi

1,300 Points
  • Full closet 200
  • Team Jacob 100
  • Treasure Hunter 100

KoganeTaiyou

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 9:29 am

Tokkebi
Tosiek sie strasznie wszystkiego boi .

Mam pytanie - czy to jest Tosiek od Toshiyi, basisty Dir en grey? wink
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 2:54 pm

obecnie u mnie ze zwierzętami biednie (kiedyś miewaliśmy nawet kaczki, kury i przepiórki). teraz w zasadzie zostały dwa koty, Gacula (miał być Gacek, ale się okazało, że to dziewczynka) i Kaoru, na którą moja matka w porywach spolszczania woła na nią Karola, a tak naprawdę to kot jest opętany i najczęściej reaguje na "Szatanie!". i potem wychodzą kwiatki z serii "Szatanie, zostaw kota!" (bo Kao uwielbia atakować Gaculę)

niccolo12machiavelli

KoganeTaiyou

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 3:14 pm

niccolo12machiavelli
tak naprawdę to kot jest opętany i najczęściej reaguje na "Szatanie!". i potem wychodzą kwiatki z serii "Szatanie, zostaw kota!" (bo Kao uwielbia atakować Gaculę)

I tak najlepsze było "Szatanie, zostań w pokoju" przy księdzu, który właśnie kończył kolędę xD
Reply
Na kazdy temat...

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff