|
|
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 3:49 am
Eram si yo curioasa... mrgreen
Stiu ca e oribil dar pe mn ma tenteaza sa citesc jurnalul altcuiva.. xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:05 am
Decat dak e necesar mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 5:05 am
nu as citi si nici nu am citit!si eu tin un jurnal si chiar nu mi-ar place daca cineva ar citi ceea c scrie in el...deoarece sunt lucruri f personale!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:50 am
Ma abtin de la comentarii :-" .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:54 am
Sa fim seriosi akm pe toti ne`ar indemna ispita sa o facem...mai ales daca am avea fratzi mai mari sau surori *bn ca na`m^^;* mai ales la un coleg sau o colega...nimeni nu e sfant XD Recunosc nici eu nu as citii,sau nu mi`ar place sa`mi fie citit *bn ca nu`mi fac jurnale* dar totusi macar o pagina dak ar fii necesar talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:56 am
Purple Caramelldansen Sa fim seriosi akm pe toti ne`ar indemna ispita sa o facem...mai ales daca am avea fratzi mai mari sau surori *bn ca na`m^^;* mai ales la un coleg sau o colega...nimeni nu e sfant XD Recunosc nici eu nu as citii,sau nu mi`ar place sa`mi fie citit *bn ca nu`mi fac jurnale* dar totusi macar o pagina dak ar fii necesar talk2hand asta e o scuza sau ce lol mai bine zi ca mine ca ai facuto lol xD rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:58 am
I wizz I Purple Caramelldansen Sa fim seriosi akm pe toti ne`ar indemna ispita sa o facem...mai ales daca am avea fratzi mai mari sau surori *bn ca na`m^^;* mai ales la un coleg sau o colega...nimeni nu e sfant XD Recunosc nici eu nu as citii,sau nu mi`ar place sa`mi fie citit *bn ca nu`mi fac jurnale* dar totusi macar o pagina dak ar fii necesar talk2hand asta e o scuza sau ce lol mai bine zi ca mine ca ai facuto lol xD rofl rofl rofl =)))))) Nu am citit pana acum..pentru ca nu mi`a cazut niciunul in mana twisted Si nu...NU e o scuza...recunosc ca as faceo din curiozitate ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 10:59 am
eu am un frate mai mare... mrgreen la cat de calm si ignorant e...c** sa nu ma puna dracushorul din mn sa nu-i citesc jurnalul... question
oricum...noroc pe mn ca nu imi plac...pur si simplu nu imi plac am facut 3 si le-am aruncat pe toate... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:00 am
te sfatuiesc sa no faci lol rofl sar putea sa ajungi in spital lol pers. respectiva mai ca nu mia spart capu o.O rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:02 am
I wizz I te sfatuiesc sa no faci lol rofl sar putea sa ajungi in spital lol pers. respectiva mai ca nu mia spart capu o.O rofl lool rofl dar eu deja l-am citit ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:03 am
I wizz I te sfatuiesc sa no faci lol rofl sar putea sa ajungi in spital lol pers. respectiva mai ca nu mia spart capu o.O rofl Hopa=))))))) Cn e norocoasa/ul? smile )))) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:05 am
Varamea rolleyes . Lol aveam vro 11 ani cand i lam citit si mam inchis pe balcon lol a spart geamul ma taiat cu sticla si a trebuit si sa sar de la balcon -.-" . Deci in concluzie nu se renteaza rofl .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:07 am
I wizz I Varamea rolleyes . Lol aveam vro 11 ani cand i lam citit si mam inchis pe balcon lol a spart geamul ma taiat cu sticla si a trebuit si sa sar de la balcon -.-" . Deci in concluzie nu se renteaza rofl . rofl rofl rofl lool nici chiar asta pt un jurnal eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:08 am
I wizz I Varamea rolleyes . Lol aveam vro 11 ani cand i lam citit si mam inchis pe balcon lol a spart geamul ma taiat cu sticla si a trebuit si sa sar de la balcon -.-" . Deci in concluzie nu se renteaza rofl . OKBun sfat:Niciodata nu citii jurnalul verilor nebuni ca ai mei mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |