|
|
|
|
|
x_XDangerous_ChocolateX_x
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 5:36 am
Ma intrebam care sunt jocurile voastre preferate de pe gaia si de ce Mie una imi place Pinball mrgreen Pentru ca mi se pare amuzant chiar daca cateodata ma enervez asa de tare incat imi vine sa arunc pe geam calculatorul...ee...asta-i amuzant la jocuri xd smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:09 am
Uhm cred ca pinball si rally....la rally e mijto ca intalnesti multa lume noua si iti faci prieteni..iar la pinball ca imi aduce aminte de copilarie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:30 am
mie imi plac pinabll si jigsaw biggrin imi place puzzle k fac golzi lol si la pinball ma m distrez j io un pic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:55 am
mie cel mai mult imi place pinball!si jigsaw e bun ca iau multi golzi si pt ca mai sunt bonusuri! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 11:02 am
Vad ca tuturor le place pinballul blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 11:29 am
irina_irina_s Vad ca tuturor le place pinballul blaugh whee Nu se stie poate apare cineva caruia nu`i place pinball`ul talk2hand dar pe moment sunt deacord cu tine mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 1:17 pm
Pindball-ul ma cam enerveaza,deci aleg puzzle....nu numai pt olzi...dar e si un joc al mintii sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 2:20 am
Ametist_Shadow Pindball-ul ma cam enerveaza,deci aleg puzzle....nu numai pt olzi...dar e si un joc al mintii sweatdrop Da,ai dreptate...puzzleul e un joc al minti.. mrgreen Oricum marea majoritate prefera pinballul si puzzleul pt ca dau multi gold...ca am mai vazut si yo prin alta parte xd Dar si mie imi placea puzzleul inainte..dar am facut atat de multe incat m-am plictisit sweatdrop Fiecare cu parerea lui mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 3:48 am
hm...nu cred ca am un jok referat..lold epinde mutle ori de c** a fost o zi..k sutn jocuri la car ema ralaxez..jocuri stresante(puzzle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 4:02 am
Ametist_Shadow Pindball-ul ma cam enerveaza,deci aleg puzzle....nu numai pt olzi...dar e si un joc al mintii sweatdrop Deci c** ziceam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 9:25 am
prefer pinballul totusi pt ca pot vinde power-upurile si iau si golzi...la puzzle iau doar golzi...ma si plictisesc,iar bonusuri...rar.word bump m-am jucat dar nu-l inteleg... question question question c s castiga acolo??? rally nu m-am jucat niciodata...cards am incercat azi dar nu a mers sad neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 11:38 pm
Anca_92 prefer pinballul totusi pt ca pot vinde power-upurile si iau si golzi...la puzzle iau doar golzi...ma si plictisesc,iar bonusuri...rar.word bump m-am jucat dar nu-l inteleg... question question question c s castiga acolo??? rally nu m-am jucat niciodata...cards am incercat azi dar nu a mers sad neutral La word bump castigi gold(ce-i drept ca e cam putin)si credits...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:28 am
Pinball, Rally... Ehhh... Si Fishing, cand prindeam 1000 de pesti pe zi fara sa fac nimik rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 3:17 pm
GLYCOON Pinball, Rally... Ehhh... Si Fishing, cand prindeam 1000 de pesti pe zi fara sa fac nimik rofl si va mirati de ce a primit ban... sad crying Oricum... Mie imi place Jigsaw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |