Welcome to Gaia! ::

Reply Chatterbox
Pasiuni Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

I Toxic Truly I

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 11:29 am

Sunt curioasa sa vad ce pasiuni aveti si o motivatie.
Pana anul acesta am facut dans(ma rog term si anul acesta)...da deja mam plic..ce dreq..doar fac de 4 ani...
O_O am o pasiune pentru geometrie O_O nuj dc..desi crek o sa se term pana vineri...
Acum sunt innebunita dupa Tennis mad mad mad nu intrebati de ce..dar pur si simplu fiindca am jukt moolt de tot la scoala mi-a starnit pasiune xD
PostPosted: Tue Apr 08, 2008 11:42 am

FOTBAL logic sunt microbist de mic si dinamovist la fel si ma pis pe toti aia care isi schimba echipele o pasiune nu se schimba CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!!!

Young BadBoy

I Toxic Truly I

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 11:50 am

Eu credeam k pasiunea ta sunt fetle -_-"
PostPosted: Tue Apr 08, 2008 12:03 pm

pasiunea mea sunt limbile straine,niciodata nu am calatorit afara,dar chiar mi-ar placea.mi-am faqt multi prieteni din japonia,coreea,china cu care chiar vorbesc pe mess si la telefon(cam greu dar ne intelegem) si chiar mi-ar placea sa stiu cate ceva din limbile lor,chiar m-am apucat de coreeana,alfabetu e chiar f simplu,cuvintele sunt cam lungi si greu de pronuntat... sad ....stiu alfabetu japonez hiragana,cateva cuvinte si expresii in japoneza si chineza. biggrin chiar mi-ar place sa le invat...desi cu siguranta nu o sa le invat eu f bine pt ca sunt destul de grele limbile astea....chineza e mai simpla...adica cuvintele sunt f scurte iar pronuntia e usoara.
imi place f mult si tenisul si de mult timp vreau sa ma inscriu intr-un club de tenis,nu vreau sa fac de performanta sau chestii d-astea....vreau doar asa...pe timpul verii sa fac niste sport whee
si muzica imi place f mult,chiar ma apuc de keyboard din mai-iunie,si poate o sa invat si chitara clasica sau electrica(dar asta nu ma prea aranjeaza cool )
am f multe planuri...dar nu stiu daca le pot realiza pe toate....keep wishing... xd ....maybe!

januarypriestess

Purple Caramelldansen

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 12:34 am

I Toxic Truly I
Sunt curioasa sa vad ce pasiuni aveti si o motivatie.
Pana anul acesta am facut dans(ma rog term si anul acesta)...da deja mam plic..ce dreq..doar fac de 4 ani...
O_O am o pasiune pentru geometrie O_O nuj dc..desi crek o sa se term pana vineri...
Acum sunt innebunita dupa Tennis mad mad mad nu intrebati de ce..dar pur si simplu fiindca am jukt moolt de tot la scoala mi-a starnit pasiune xD

GEOMETRIA?!
OMG lucrul pe care il urasc cel mai mult stare imi face viatza un cosmar O_O
Imi place...volley`ul foarte mult si tenis de picior biggrin
PostPosted: Wed Apr 09, 2008 12:57 am

I Toxic Truly I
Eu credeam k pasiunea ta sunt fetle -_-"

nup aia e amea rofl

iI Draxx Ii

januarypriestess

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 5:35 am

si...asta am uitat sa zic....imi place f mult sa desenez! whee
imi place fashion designul.
PostPosted: Wed Apr 09, 2008 10:17 am

Am cam multe, dar nush pe unde sa incep. rofl

GLYCOON

I Toxic Truly I

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 10:38 am

Gly nu ne tine in suspans si zine si noua ceti place xD
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 11:07 am

Din ce citii pe aici nu vazui la nici unu sa scrie "gaia" O_O deci nu va place gaia smile )) asa de akm incolo sa ma dau mai incolo biggrin  

Purple Caramelldansen

januarypriestess

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 11:17 am

pai...gaia nu e o pasiune...e un fel de...hobby,a spare time filling! xd
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 11:22 am

Anca_92

[EDITED] Gaia for me is not an hobby is an addiction.... Nush ce am zis dar. I don't care. rofl twisted [ LoL, just kidding ]

GLYCOON

Purple Caramelldansen

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 10:15 am

GLYCOON
Anca_92

[EDITED] Gaia for me is not an hobby is an addiction.... Nush ce am zis dar. I don't care. rofl twisted [ LoL, just kidding ]

O_O dak zici u >.>
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:38 am

GAIA nu e o pasiune , nici un hobby e totul smile ) lol

I Toxic Truly I

x_XDangerous_ChocolateX_x

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 5:05 am

eu am o pasiune pt cantat razz Imi place foarte mult...mama m-a dat la un cor de la 6 ani...dar pe la 10 ani nu am mai mers ca ma si plictisisem de corul ala..puteam sa exersez si acasa oricum whee
Acum faptul care ma enerveaza e ca cica mi se schimba vocea...si daca incerc sa ma inregistez sa vad c** suna.... xp zici ca nu's eu... sweatdrop crying
Reply
Chatterbox

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces