|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 9:27 am
Ilyet témát még nem láttam itt, ezért kíváncsi lennék, hogy kinek mik a kedvenc mangái, vagy legalábbis miket írna fel a Top 3 listájára wink
Személy szerint azokat értékelem a legjobban, amikre ezek jellemzőek: ~ Összetett történet ~ Kidolgozott karakterek ~ Szép munka
Bár gondolom a legtöbben ti is így vagytok ezzel blaugh
Nos, az én listám ez lenne: 1. Vampire Knight (Matsuri Hino) 2. Kamikaze Kaitou Jeanne (Arina Tanemura) 3. Fushigi Yuugi Genbu Kaiden (Yuu Watase)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 4:42 am
Nekem a legfontosabb, hogy a rajzok szépen kidolgozottak legyenek, és érthetően mutassa be a történetet. Ugyanis néha-néha találkozom olyan mangákkal is, amik egy kicsit össze-vissza vannak rajzolva. Pl. a Fruits basket nekem egy kicsit fura mangában...
Hmm...a top 3 (nem sorrendben): Fullmetal Alchemist Pingvin testvérek (az eredeti cím most nem ugrik be) Marmalade boy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 3:21 am
-Yoshiyuki Sadamoto; Neon Genesis Evangelion (VIZ) (Mert, sikoltoztam, mikor olvastam és egyszer-kétszer a görcsös sírás rázott...) -Gainax; FLCL (FoolyCooly) (FuRiKuRi) (TOKYOPOP) (Mert meghaltam rajta a röhögéstől...) -Juan Goto; Boy's Empire (?) (Loli X Shota hentai...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 12:18 pm
Yuki Kaori mangái,nem tok köztük különbséget tenni,imásom őket biggrin Caunt Cain,God Child heart meg az összes többi,csak ezt olvastam utoljára biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 2:34 am
nálam a horror mngák gyakoriakXD ezt nálam top listába nem lehet szedni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 4:05 pm
Az első mangám az Árnybíró volt és eddig abból olvastam el a legtöbb epizódot (eddig 10 kötet), ezért abban már biztos vagyok hogy ez nálam az első helyen áll. Mert pont az ilyen történeteket szeretem a legjobban, ilyen főhőssel. cool Juki Kaori : Angyalok menedéke, Mert ezt már az első kötet után imádtam. smile Vacuki Nobuhiro : Ruróni Kensin Mert Himura Kensin egyike a kedvenc hőseimnek. smile Meg kell említenem még a Hellsing-et. Egyszerűen büntet. xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 05, 2009 12:14 pm
spikerorult Yuki Kaori mangái,nem tok köztük különbséget tenni,imásom őket biggrin Caunt Cain,God Child heart meg az összes többi,csak ezt olvastam utoljára biggrin Yuki Kaori az egyik kedvencem heart tőle pedig a Fairy Cube. Másik kettő pedig:Skip Beat!˙( Love Me Section^^) Chobits (régi, de imádom Chii-t)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 6:20 am
Én azt szeretem, ha a karakterek nem a megszokottak. Legyen a manga-nak egy egyedi stílusa, épp ezért ez az én listám:1, Kaishaku - Kannazuki no Miko 2, Eiki Eiki - Haru Natsu Aki Fuyu 3, Matsuri Hino - Vampire Knight
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 19, 2009 8:34 am
Nálam:
1. Trinity Blood (nem vámpírok miatt, hanem jó történet, szereplők, humor, grafika, főleg a későbbi kötetekben) 2. Sailor Moon (a manga más és egyes dolgokban jobb az animénél szerintem) 3. Nana és Kamikaze Kaitou Jeanne megosztva (szép egyedi grafika jó történet és humor)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 12:42 am
Részemről:
1. One Piece / Bleach megosztott első hely (Elég nehéz dönteni főleg a kettő között...) 2. Soul Eater 3. Code Geass
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 6:57 am
1.Árnybíró 2. Blame! 3. King of Thorns
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 3:11 am
1. Árnybíró whee 2. Kuroshitsuji blaugh 3. Dogs whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 6:29 am
A kedvenceim: 1. Soul Eater 2. Kenichi (the mightiest diciple) 3. Tsubasa Chronicles és Mahou Sensei Negima
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 21, 2010 1:00 am
Top 3? Hmmm....
1. Sailor Moon - mert gyönyörű
2. Angel Sanctuary és Hakushaku Cain megosztva - na igen, Kaori Yuki-sensei heart
3. Ayashi no Ceres
Bevallom, Top 10-et is nehéz összeállítani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|