|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 11:40 am
Glownem tematem tego topica jest sen. Na pewno kazdy sni. Dlatego czekam az ktos bedzie chcial napisac swoj sen. Moze byc on dziwny, co sie przydazyl w rzeczywistosci, smieszny, itp........
Moze ja na zachete opowiem pierwsza: Snilo mi sie ze wsiadam do pociagu otwieram drzwiczki a tam slodycze na mnie sie wysypuja biggrin
Nie stety po tej scenie sie obudzilam z burczacym brzuchem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 1:41 pm
Ja to zawsze się budze jak śni mi sie coś zboczonego^^ Ale tych snów lepiej nie będe przytaczać^^
Ostatnio śniło mi się że na dragona weszła c6....;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 6:05 am
Ja przyznam się do tego że przerażają mnie moje sny. Czasem gdy budzę się w nocy a potem znów zasypiam pamiętam dwa sny. Snu z dzisiejszej nocy nie pamiętam [może dlatego że jestem chora]. A oto jeden ze snów które szczególnie zapadł mi w pamięci, dodam tylko że wcześniej śniło mi się coś podobnego tyle że w tedy sen dotarł do "martwego punktu"
Ja byłam czymś w rodzaju syreny i znalazłam czaszkę, a potem wyszłam na coś w rodzaju mostu i jakieś gostki się mnie przyczepiły i chciały mnie porwać wskoczyłam do wody i chciałam uciec przez jakąś podwodną jaskinie przepłynęłam przez nią i okazało się że morze wyschło, potem tak jakby przeniosłam się w inne miejsce, chyba oglądałam wiadomości i tam pokazywali "moja czaszkę" następnie byłam na jakimś przyjęciu i tam była kobieta która chciała mi wmówić że mam siostrę aby to udowodnić pokazała lalkę która zamiast głowy miała znalezioną prze zemnie czaszkę, ja chciałam wytłumaczyć tej kobiecie i wszystkim wokół, że to tylko lalka, a nie moja siostra, wkurzyłam się bo nikt nie chciał mi uwierzyć, cisnęłam tą kukłą o ziemie krzycząc coś, najpierw się nic nie działo a potem ta czaszka zaczęła krwawić… - w tym momencie się obudziłam. Byłam wystraszona jak nigdy, cały czas rozglądałam się po pokoju w obawie że za chwilę zobaczę czaszkę ze snu. To był jeden z nielicznych koszmarów jakie pamiętam. Może ktoś potrafi to wytłumaczyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:06 am
Mi sie raz snilo, ze bylam platnym-morderca. Chodzilam do takiego goscia ubranego w rozowe bokserki i on mi mowil co mam robic. Czulam sie zla, grozna i piekna oczywiscie biggrin Tylko, ze glupi byl motyw tego snu bo mialam zabic cala swoja rodzine twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:26 pm
ja miałem kiedyś taki sen, że uciekałem przed demonami po całym moim ulicznym podwórku. Sniło mi się to jak miałem 6 lat gdzieś xd Większości swoich snów nie pamiętam. Ten jest jednym z niewielu, który mi utkwił w pamięci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 2:19 am
Dzisiaj mialam badzo inteligentny sen lol Snilo mi sie, ze potknelam sie i zaczelam spadac. I nagle spadłam na kibel xp To bolalo twisted Po obudzeniu znalazlam sie na podlodze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|