Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Twoje sny

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rysix

PostPosted: Sat Mar 29, 2008 11:40 am

Glownem tematem tego topica jest sen. Na pewno kazdy sni. Dlatego czekam az ktos bedzie chcial napisac swoj sen. Moze byc on dziwny, co sie przydazyl w rzeczywistosci, smieszny, itp........

Moze ja na zachete opowiem pierwsza:
Snilo mi sie ze wsiadam do pociagu otwieram drzwiczki a tam slodycze na mnie sie wysypuja biggrin

Nie stety po tej scenie sie obudzilam z burczacym brzuchem. sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 29, 2008 1:41 pm

Ja to zawsze się budze jak śni mi sie coś zboczonego^^ Ale tych snów lepiej nie będe przytaczać^^

Ostatnio śniło mi się że na dragona weszła c6....;D

wooden_doll

Alwis

15,150 Points
  • Millionaire 200
  • Bunny Spotter 50
  • Caroling Champ 100
PostPosted: Wed Apr 02, 2008 6:05 am

Ja przyznam się do tego że przerażają mnie moje sny. Czasem gdy budzę się w nocy a potem znów zasypiam pamiętam dwa sny. Snu z dzisiejszej nocy nie pamiętam [może dlatego że jestem chora]. A oto jeden ze snów które szczególnie zapadł mi w pamięci, dodam tylko że wcześniej śniło mi się coś podobnego tyle że w tedy sen dotarł do "martwego punktu"

Ja byłam czymś w rodzaju syreny i znalazłam czaszkę, a potem wyszłam na coś w rodzaju mostu i jakieś gostki się mnie przyczepiły i chciały mnie porwać wskoczyłam do wody i chciałam uciec przez jakąś podwodną jaskinie przepłynęłam przez nią i okazało się że morze wyschło, potem tak jakby przeniosłam się w inne miejsce, chyba oglądałam wiadomości i tam pokazywali "moja czaszkę" następnie byłam na jakimś przyjęciu i tam była kobieta która chciała mi wmówić że mam siostrę aby to udowodnić pokazała lalkę która zamiast głowy miała znalezioną prze zemnie czaszkę, ja chciałam wytłumaczyć tej kobiecie i wszystkim wokół, że to tylko lalka, a nie moja siostra, wkurzyłam się bo nikt nie chciał mi uwierzyć, cisnęłam tą kukłą o ziemie krzycząc coś, najpierw się nic nie działo a potem ta czaszka zaczęła krwawić… - w tym momencie się obudziłam. Byłam wystraszona jak nigdy, cały czas rozglądałam się po pokoju w obawie że za chwilę zobaczę czaszkę ze snu.
To był jeden z nielicznych koszmarów jakie pamiętam. Może ktoś potrafi to wytłumaczyć?
PostPosted: Sun Apr 06, 2008 11:06 am

Mi sie raz snilo, ze bylam platnym-morderca. Chodzilam do takiego goscia ubranego w rozowe bokserki i on mi mowil co mam robic. Czulam sie zla, grozna i piekna oczywiscie biggrin Tylko, ze glupi byl motyw tego snu bo mialam zabic cala swoja rodzine twisted

Rysix

Ignacy Wieniawa

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Apr 06, 2008 2:26 pm

ja miałem kiedyś taki sen, że uciekałem przed demonami po całym moim ulicznym podwórku. Sniło mi się to jak miałem 6 lat gdzieś xd
Większości swoich snów nie pamiętam. Ten jest jednym z niewielu, który mi utkwił w pamięci 3nodding
PostPosted: Wed Jun 25, 2008 2:19 am

Dzisiaj mialam badzo inteligentny sen lol Snilo mi sie, ze potknelam sie i zaczelam spadac. I nagle spadłam na kibel xp To bolalo twisted Po obudzeniu znalazlam sie na podlodze xd

Rysix

Reply
Na kazdy temat...

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces