|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:03 am
Sziasztok, barátaim...ha akartok egy kis extra aranyat nyerni, jó helyen vagytok...ez A JátéK, az egyetlen igazi JátéK, amivel könnyü aranyhoz jutni...mi a dolgod?KI KELL TALÁLNOD A JELSZÓT!!! Hogy? Egyszerű! Küldesz nekem egy csekély 500 arannyi belépőt és én adok neked egy linket, ahol elkezdheted A JátéKot. 5 egyszerü lépés után megkapod a jelszót, amit majd nekem kell elküldened...egyszerű, nem?Belépő: 500 arany NEKEM KÜLDJÉTEK EL, TRADE-BEN, NE ADOMÁNYOZZÁTOK A GUILD-NEKNe feledjétek, minnél többen jelentkeztek, annál nagyobb lesz a végösszeg...én nem fogok túl sok aranyat belefektetni...de azért lesz mit nyerni, hidjétek el. 3nodding JátéKosok: 1. bibortetu (gyors volt, mi? 3nodding ) 2. pandasin 3. softwarekiller 4. Malreni (már meg is nyerte, szerintem) 5. ZirconiaXD 6. -------- 7. -------- 8. -------- 9. -------- 10. -------- INDÍTÁS: MÁRCIUS 30. Aki késöbb jön, annak csak az esélye romlik twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:22 am
Én neveznék...de....hát ja...az csalás lenne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:53 am
énisénisénis!!!! Akitta, tök jó lett az animáció!! heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 5:44 am
Kíváncsian várom mi lesz. Az időpont tökéletes. twisted *sátáni kacaj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 6:57 am
softwarekiller énisénisénis!!!! Akitta, tök jó lett az animáció!! heart xd pfff...ennél bénább animációt már csak egy 4 éves tudna csinálni...nem nagyon fektetek az animálásba erőt, ha már JátéKot csinálok. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 6:58 am
bibortetu Kíváncsian várom mi lesz. Az időpont tökéletes. twisted *sátáni kacaj* Remélem jó vagy a lövöldözős játékokban...lehet hogy szükség lesz rá...lehet. twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:29 am
Akitta-chan bibortetu Kíváncsian várom mi lesz. Az időpont tökéletes. twisted *sátáni kacaj* Remélem jó vagy a lövöldözős játékokban...lehet hogy szükség lesz rá...lehet. twisted twisted
*nyel egy nagyot* Hát a FPS-ben (First Person Shooter) játékokban siralmas vagyok. 5 perc sem telik el és már lelőttek. sweatdrop Korán nevettem, mi? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:40 am
Ha, ez nem logikai játék, már kérem is vissza a nevezési díjat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 9:23 am
Nyugi Malreni szerintem Akitta csak ijesztget engem. sweatdrop Köztudott, hogy a lányok nagy hányada nem jó az ilyesmiben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 12:55 pm
Malreni Ha, ez nem logikai játék, már kérem is vissza a nevezési díjat! neeeeeem...de remélem jó vagy az MMORPGkben..sok logika van abban is. xd Komojra fordítva...Ez nem CSAK logikai játék...ez egy olyan játék..ami....ammmiiii..hát...na jó, CSAK logikai...és még csalni is lehet benne! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 1:38 pm
Akitta-chan softwarekiller énisénisénis!!!! Akitta, tök jó lett az animáció!! heart xd pfff...ennél bénább animációt már csak egy 4 éves tudna csinálni...nem nagyon fektetek az animálásba erőt, ha már JátéKot csinálok. xd Ha elkezdtem volna fikázni, akkor meg az lett volna a baj... sweatdrop Bocs, hogy tetszett... de akkor már belekötök: minden animációdban megfigyelhető, hogy amikor lassan nagyítasz egy szöveget, akkor az "remeg". Ugrál. Kicsit zavaró. Negatív kritika az összecsapott munkádért. Örülsz? xp
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 10:07 am
softwarekiller Akitta-chan softwarekiller énisénisénis!!!! Akitta, tök jó lett az animáció!! heart xd pfff...ennél bénább animációt már csak egy 4 éves tudna csinálni...nem nagyon fektetek az animálásba erőt, ha már JátéKot csinálok. xd Ha elkezdtem volna fikázni, akkor meg az lett volna a baj... sweatdrop Bocs, hogy tetszett... de akkor már belekötök: minden animációdban megfigyelhető, hogy amikor lassan nagyítasz egy szöveget, akkor az "remeg". Ugrál. Kicsit zavaró. Negatív kritika az összecsapott munkádért. Örülsz? xp Húúú..ne is emlékeztessss...utálom...onu problemo...nem tudok ellene mit csinálni, pedig hidd el, egy egész délutánt szenteltem, csak ennek a megoldására...meg is találtam a nagy hibát, de ha kivenném...akkor meg csak szimplán ronda lenne. sweatdrop Na végre kaptam egy konstruktív kritizmust. 3nodding Evvel el leszek egy darabig. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 7:12 am
7 perc. Ennyi idő alatt oldottam meg.
De, mivel rendes fiú vagyok a magam módján, így csak a belépőmet kérem vissza. A nyereményt nem kérem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|