|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:43 am
UWAGA! Na poczatku ostrzegam osoby ktore nie naleza do elitarnej grupy generalow ze jakakolwiek ingerecja w ten topic bedzie karana "losowym"
Postulat 1 Jak narazie mam jeden postulat. Jak slusznie zauwarzyl racqel zaczal nam sie chyba na RP nabor z gimnazjum. Jednym z zalorzen RP bylo to ze tylko osoby powyzej 18 roku zycia mialy byc przyjmowane. Jednak odstapilismy od tego z roznych przyczyn. Jednak ja uwazam jako degenerat, pizda czy jak tam wolicie... ze trzeba cos tym zrobic... ustalic dolna granice wieku. Proponuje jako dolna 17 lat. To tylko propozycja. Prosil bym reszte modow o wyrazenie swojej opinie. "To spiewalem ja... Jazabek"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:50 am
jestem za........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:11 am
ja rowniez sie pod tym podpisuje...... a co zrobimy z tymi co juz sa a nie maja skonczonych 17? losowy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:14 am
revcat ja rowniez sie pod tym podpisuje...... a co zrobimy z tymi co juz sa a nie maja skonczonych 17? losowy? mrgreen no wlasnie tez sie zastanawialem nad tym... i to bedzie najtrudniejsza czesc tego projektu... mialem nadzieje ze to poruszysz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:19 am
Ozzwald revcat ja rowniez sie pod tym podpisuje...... a co zrobimy z tymi co juz sa a nie maja skonczonych 17? losowy? mrgreen no wlasnie tez sie zastanawialem nad tym... i to bedzie najtrudniejsza czesc tego projektu... mialem nadzieje ze to poruszysz... okey no problem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:34 am
Az milo widziec jak silna piesc trzymajaca wladze formuje tak sprawne i szybkie decyzje. Jak najbardziej za, tylko oczywiscie z pewnymi watpliwosciami jak zawsze...
- proponuje bysmy pozostali tradycyjnie szujami i podjeli losowe dzialania jedynie wobec jednostek wyraznie wybijajacych sie na minus. (jednym slowem nie zauwazylem coby Bali lub Twisted podpadly, a ich wiek mi wisi i powiewa, poki sie zachowuja)
- ktoz dostapi zaszczytu staniecia w plutonie egzekucyjnym i ktoz wyda komende?
- UGABUGA cieszy mi sie morda, przywrocic "shoot to kill" na partyzantach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:54 am
racqel Az milo widziec jak silna piesc trzymajaca wladze formuje tak sprawne i szybkie decyzje. Jak najbardziej za, tylko oczywiscie z pewnymi watpliwosciami jak zawsze... - proponuje bysmy pozostali tradycyjnie szujami i podjeli losowe dzialania jedynie wobec jednostek wyraznie wybijajacych sie na minus. (jednym slowem nie zauwazylem coby Bali lub Twisted podpadly, a ich wiek mi wisi i powiewa, poki sie zachowuja) - ktoz dostapi zaszczytu staniecia w plutonie egzekucyjnym i ktoz wyda komende? - UGABUGA cieszy mi sie morda, przywrocic "shoot to kill" na partyzantach! jak to kto.....ja sie pisze no plutonu egzekucyjnego..... mrgreen pirate btw. szanowni Generalowie prosze jezeli przyznajecie wyzsze stopnie powiadomic mnie o tym i ja wtedy wpisuje dana osobe na liste oficerow i podoficerow R.P. dziekuje za uwage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 8:48 am
czy ty mi zawsze musisz zadawać takie trudne pytania ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 9:04 am
BeeWolf_san czy ty mi zawsze musisz zadawać takie trudne pytania ?! i prosze mi mowic od dzis "wujku racqel".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:04 am
racqel BeeWolf_san czy ty mi zawsze musisz zadawać takie trudne pytania ?! i prosze mi mowic od dzis "wujku racqel". wuju....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:23 am
racqel mowic od dzis "wujku racqel". wujku racqel pozycz dwie dych na piwo... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:34 am
tez jestem za...
co do osob ktore sa juz w RP a nie maja odpowiedniego wieku...niech beda wkoncu udowodnily ze moga byc Partyzantami...zostana usuniete jezeli nam podpadna, czyli tak jak wszyscy pozostali...
a co do rekrutacji osob ktore nie maja 17 lat...jezeli jakiemus Generalowi dana osoba spodoba sie pod jakims wzgledem to niech powiadomi Generalicje i wszyscy zadecyduja czy dana osobe przyjac [demokratycznie, ale mysle tez nad zastosowaniem zasady "veta"], moze byc tez tak ze jakis Partyzant chcial by polecic kogos, i takie przypadki tez mogli bysmy rozpatrzyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:40 pm
Kiray tez jestem za... co do osob ktore sa juz w RP a nie maja odpowiedniego wieku...niech beda wkoncu udowodnily ze moga byc Partyzantami...zostana usuniete jezeli nam podpadna, czyli tak jak wszyscy pozostali... a co do rekrutacji osob ktore nie maja 17 lat...jezeli jakiemus Generalowi dana osoba spodoba sie pod jakims wzgledem to niech powiadomi Generalicje i wszyscy zadecyduja czy dana osobe przyjac [demokratycznie, ale mysle tez nad zastosowaniem zasady "veta"], moze byc tez tak ze jakis Partyzant chcial by polecic kogos, i takie przypadki tez mogli bysmy rozpatrzyc... zgadzam sie z Toba Towarzyszu....tak bedziemy robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|