|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 6:16 am
jw. aj hew noł ajdija.
http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/komplety/whatihevdon.jpg
moze ktos chce cos zaproponowac?
propozycje: 1. nighty: http://evilyuki.deviantart.com/art/archeology-collab-79079002
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 6:47 am
Ja tam propnuje jakies ciemna gwaizdzista noc, co by klimat zachowac i nagrobki, bo ta pani ewidentnie na nekrofila mi wyglada !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 7:16 am
Justinka Ja tam propnuje jakies ciemna gwaizdzista noc, co by klimat zachowac i nagrobki, bo ta pani ewidentnie na nekrofila mi wyglada ! lol, nekrofila... glodnemu chleb na mysli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 7:49 am
mhmmm, nie wiem czemu, ale mi plaża by pasowała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:12 am
koło tej łopaty obrosnięty bluszczem czy czyms grób z celtyckim krzyżem, a dookoła trawka, motylki, jasniutkie niebo i słoneczko xd ... Nie, serio, tak trochę na opak bo cmentarze zawsze takie ponure sa na obrazkach... Albo grządki z warzywami a dalej jakies krzaczki, tylko trochę pobrudz tą panienkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:25 am
Jukatan Justinka Ja tam propnuje jakies ciemna gwaizdzista noc, co by klimat zachowac i nagrobki, bo ta pani ewidentnie na nekrofila mi wyglada ! lol, nekrofila... glodnemu chleb na mysli wink Oj zaraz ze;] Ja lubie jak facet jest sztywny;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 11:51 am
hm...
piramidy. i pustynia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 4:32 pm
Justinka Jukatan Justinka Ja tam propnuje jakies ciemna gwaizdzista noc, co by klimat zachowac i nagrobki, bo ta pani ewidentnie na nekrofila mi wyglada ! lol, nekrofila... glodnemu chleb na mysli wink Oj zaraz ze;] Ja lubie jak facet jest sztywny;] Zboczuch rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 2:19 am