|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 9:02 am
Zapraszam do mojego nowego quest thread'u! Proszę bumpować w wolnych chwilkach! <3 ! (kliknij banner jak nie wiesz gdzie link może się znajdować... nie, nie schował się. xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 9:58 am
dobrze Kżysió.
donejtnę Cię nawet...
cool .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 10:26 am
Dziękuję <3 Dopisze was tam zaraz! <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 10:42 am
ooo.
natalyja dała najwięcej ^^
a ja zbieram na tę różę i nie mogłam.
przepraszam.
crying .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:10 am
nie przepraszaj. smile ja się cieszę, że mnie wspomagacie, bo to się długooooo zejdzie z tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:19 am
teraz to maja kase -.- a jak ja zbieralem to tylko bylo slychac bulgotanie o braku funduszy/ze nie topic byl za mala trzcionka pisany xp
przyznaj sie zrobiles ten temat by mnie zdenerwowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:26 am
@ psychol: mam nadzieję <3 @ harab: dzięki za donate. i nie, nie zrobiłem tego po to żeby Cię denerwować xd ja tak, żebyście tam w wolnych chwilach pobumpowali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:31 am
The Visible Ghost @ psychol: mam nadzieję <3 @ harab: dzięki za donate. i nie, nie zrobiłem tego po to żeby Cię denerwować xd ja tak, żebyście tam w wolnych chwilach pobumpowali ^^ to byl moj officjalny ostatni don8 komukolwiek, czlowiek caly czas cos od siebie daje a jak sam jest potrzebujacy to sie wszyscy wypna........ Tlumaczenie nie bylo kasy ... ta 1 glupi gold bylby bardzo dobrze przez mnie odebrany, liczy sie intencja. Jak chodzicie do kosciola to przypomnijcie sobie "wdowi grosz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:52 am
Jak się będziesz bujał z kataną teraz to mało kto będzie chciał ci donejtnąć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 11:56 am
harab serapel The Visible Ghost @ psychol: mam nadzieję <3 @ harab: dzięki za donate. i nie, nie zrobiłem tego po to żeby Cię denerwować xd ja tak, żebyście tam w wolnych chwilach pobumpowali ^^ to byl moj officjalny ostatni don8 komukolwiek, czlowiek caly czas cos od siebie daje a jak sam jest potrzebujacy to sie wszyscy wypna........ Tlumaczenie nie bylo kasy ... ta 1 glupi gold bylby bardzo dobrze przez mnie odebrany, liczy sie intencja. Jak chodzicie do kosciola to przypomnijcie sobie "wdowi grosz"
nie widziałam nawet tego tematu harab, więc nie krzycz.
przecież bym Cię donejtnęła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 12:13 pm
ichabot Jak się będziesz bujał z kataną teraz to mało kto będzie chciał ci donejtnąć xd a omfg to pewnie tanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 1:36 pm
harab serapel ichabot Jak się będziesz bujał z kataną teraz to mało kto będzie chciał ci donejtnąć xd a omfg to pewnie tanie? No właśnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|