|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:18 am
dlaczego nikogo nie ma na gadu? dlaczego nikogo nie ma na gronie? dlaczego nikogo nie ma na gai? dlaczego jest tak pusto? dlaczego mi się nudzi?
dlaczegodlaczegodlaczego?
wam też? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:20 am
bo jest za rano. nie, nie nudzi mi sie. mam jutro ustny z matematyki. zazdroszcze Ci nudy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:27 am
rano?
jejku, dla mnie to już późno... sweatdrop rozumiem, że wejdę na gaię o dziesiątej i nikogo nie ma, ale o dwunastej?
nigdy nie lubiłam długo spać, więc pewnie dlatego dla mnie to takie dziwne.
ja muszę zrobić zadania z majmy (ciągle) + nauczyć się na fizykę + nauczyć się na historię o zburzeniu bastylii + nauczyć się polski
i nadal nie rozumiem: jak może mi się nudzić?
nuda jest fajna, ale zależy kiedy ... ja osobiście wolę nudę wieczorem. + jakaś nastrojowa muzyka i już jest miły jak dla mnie klimat, łatwiej dochodzi się do różnych wniosków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:35 am
Oj jestesmy jestesmy smile tylko to sobota i czasem trzeba cos innego zrobic niz wlanczac maszyne szatana xD Wybacz nie chcialem zebys sie przez mnie czula samotna ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:38 am
harab serapel Oj jestesmy jestesmy smile tylko to sobota i czasem trzeba cos innego zrobic niz wlanczac maszyne szatana xD Wybacz nie chcialem zebys sie przez mnie czula samotna ;* a to ciekawostka, mhm mhm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:39 am
Co do rana. Rano skończyło się dla mnie o 9 razz Co do nudy, porób coś, poćwicz, porysuj, porób zdjęcia, ewentualnie pooglądaj TV, posłuchaj muzy etc.
Co do tego, że nikogo nie ma. Ja jestem zarówno na gronie, jak i gadu jak i Gai :F
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:40 am
sie zaczyna xd
ano, ano... ja tez nie spie duzo xd = ok 10h dziennie. mam sztresa co najmniej, jak na razie
moze wiec wez sie do roboty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:41 am
pani psychol harab serapel Oj jestesmy jestesmy smile tylko to sobota i czasem trzeba cos innego zrobic niz wlanczac maszyne szatana xD Wybacz nie chcialem zebys sie przez mnie czula samotna ;* a to ciekawostka, mhm mhm oj to niedobrze, powinnas wiedziec takie rzeczy xP a co do tego co robilem jak mnie nie bylo .... to moja mama ma dzis urodziny i chyba to jest wazniejsze niz gaia smile troszeczke xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:42 am
nie ćwiczę, bo nie lubię nie porysuję teraz, bo nie mam żadnego pomysłu, poza tym weny nie mam, to jakiś gniot mi wyjdzie. zdjęcia? nie mam komu xd tv nie oglądam muzyki słucham cały czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:44 am
harab serapel pani psychol harab serapel Oj jestesmy jestesmy smile tylko to sobota i czasem trzeba cos innego zrobic niz wlanczac maszyne szatana xD Wybacz nie chcialem zebys sie przez mnie czula samotna ;* a to ciekawostka, mhm mhm oj to niedobrze, powinnas wiedziec takie rzeczy xP a co do tego co robilem jak mnie nie bylo .... to moja mama ma dzis urodziny i chyba to jest wazniejsze niz gaia smile troszeczke xD życz zdrowia mamie, bo to najważniejsze (podobno) wiesz, ciekawostka, bo mi się wydawało, że mnie nie lubisz już wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:46 am
No widzisz jednak ktoś Cie lubi razz
A czy zdjęcia trzeba zawsze robić komuś? Nie można np czemuś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:48 am
Jestem.
Ale mam dziś zły humor matko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:58 am
pani psychol harab serapel pani psychol harab serapel Oj jestesmy jestesmy smile tylko to sobota i czasem trzeba cos innego zrobic niz wlanczac maszyne szatana xD Wybacz nie chcialem zebys sie przez mnie czula samotna ;* a to ciekawostka, mhm mhm oj to niedobrze, powinnas wiedziec takie rzeczy xP a co do tego co robilem jak mnie nie bylo .... to moja mama ma dzis urodziny i chyba to jest wazniejsze niz gaia smile troszeczke xD życz zdrowia mamie, bo to najważniejsze (podobno) wiesz, ciekawostka, bo mi się wydawało, że mnie nie lubisz już wink To zle ci sie wydawalo, jestes moja ulubiona ppc'owiczka smile nie widzisz mojeje sygnatury? xp czasem lubie sie podraznic od co razz a moze zaniedbalem nasze pikantne rozmowy gg bo jeszcze mam sesyje i jeszce jakby tego bylo malo milion spraw na glowie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 4:45 am
I co ja terz mam powiedziec? :/ nikogo nie ma ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:40 am
fafiq: no pewka, że się da, ale ja nie lubię robić zdjęć przedmiotom albo przyrodzie xd
herab: taaaa, pikantne... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|