|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 5:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 5:58 pm
Jezeli z jakis wzgledow przedstawiony przeze mnie sposob prezentacji "o mnie" wypacza czyjs poglad na swiat ... trudno : p, a jezeli jest niezgodny z ogolnie przyjetymi zasadami panujacymi na forum (nie ukrywam jestem nowy o0), wowczas zrobie zwykly, szarobury opis : X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 12:27 pm
r4id3n Jezeli z jakis wzgledow przedstawiony przeze mnie sposob prezentacji "o mnie" wypacza czyjs poglad na swiat ... trudno : p, a jezeli jest niezgodny z ogolnie przyjetymi zasadami panujacymi na forum (nie ukrywam jestem nowy o0), wowczas zrobie zwykly, szarobury opis : X nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialnosci xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:23 pm
Julka r4id3n Jezeli z jakis wzgledow przedstawiony przeze mnie sposob prezentacji "o mnie" wypacza czyjs poglad na swiat ... trudno : p, a jezeli jest niezgodny z ogolnie przyjetymi zasadami panujacymi na forum (nie ukrywam jestem nowy o0), wowczas zrobie zwykly, szarobury opis : X nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialnosci xD
oj tam, przeczytalem w zasadzie to co jest i nie podpadam pod zaden paragraf ... chyba : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:25 pm
Julka r4id3n Jezeli z jakis wzgledow przedstawiony przeze mnie sposob prezentacji "o mnie" wypacza czyjs poglad na swiat ... trudno : p, a jezeli jest niezgodny z ogolnie przyjetymi zasadami panujacymi na forum (nie ukrywam jestem nowy o0), wowczas zrobie zwykly, szarobury opis : X nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialnosci xD
Ignorantia iuris nocet - ale tutejszym prawem to się wszyscy podcierają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 2:36 am
BeeWolf Julka r4id3n Jezeli z jakis wzgledow przedstawiony przeze mnie sposob prezentacji "o mnie" wypacza czyjs poglad na swiat ... trudno : p, a jezeli jest niezgodny z ogolnie przyjetymi zasadami panujacymi na forum (nie ukrywam jestem nowy o0), wowczas zrobie zwykly, szarobury opis : X nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialnosci xD
Ignorantia iuris nocet - ale tutejszym prawem to się wszyscy podcierają. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 3:33 am
domokun Prawo jest po to by je lamac sasasasa ;X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 2:59 pm
r4id3n domokun Prawo jest po to by je lamac sasasasa ;X
lamac to ja bede Tobie kosci jak Cie dorwe scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 4:56 am
Masz 206 kości do wyboru ; p, ale najpierw musisz mnie dorwac niahahaha ; P Zadanie na dole : P znajdz 7 Davidow Hasselhoffow xD

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 12:29 pm