|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:10 am
no, biankamella jest parasolką, gryfon dorósł i lewituje, wąż owinął się i chce pożreć właściciela, dandiidoodad obrasta, a experiment się wylewa. super.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:23 am
Si si si smile Czekam na tego experimenta coby jeszcze wiecej podrosl, ale i tak jest ciekawy ^^
Waz calkiem w pytke,ale jeszcze go nie opchne;] Zobaczymy co z niego na koncu wyrosnie! Ha!
Chociaz nie wiem czy wytrzymam, bo ta rozyczka wpadla mi w oczko... A troche na nia wybulic trzeba....
Eh z tymi itemami z cash shopu to jak na gieldzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 8:17 am
ta.. za duzo za nie chca>.< ale roze tez chce... aczkolwiek poczekam, az troche spadnie na wartosci jednak... ciekawe zakonczenie gryfona, nie powiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 12:27 pm
ja wiedziałem ze będzie różowa pixie, albo wróżka zębószka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 12:50 pm
Ja się spodziewałem czegoś więcej po final formie butli fausta. Takie te jego ewolucje niepowiązane. Z konika pony robi się feniks, żeby na końcu przeistoczyć się w szpadę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 2:49 pm
Experiment nadal nie jest godny uwagi przynajmniej wg mnie, parasolka be razz wezyk calkiem spoko ale mi nie pasuje a gryf wymiata ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:39 pm
ichabot Ja się spodziewałem czegoś więcej po final formie butli fausta. Takie te jego ewolucje niepowiązane. Z konika pony robi się feniks, żeby na końcu przeistoczyć się w szpadę xp Ragnarok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:44 am
a ja mam pytanie co do ewolucji. czy jak kupie fausto bottle 9 generacji to ona mi ewoluuje po jakimś czasie czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:45 am
owszem. aczkolwiek troche to potrwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:55 am
na bank wyewoluuje smile i wcale nie musi to potrwac dlugo, tylko poprostu bedziesz musiala sama co jakis czas sprawdzac czy juz to nastapilo, bo announcmenta nie bedzie, hmmm ale moment terminy ewolucji pozniejszych generacji sa zbierzne z announcmentami nowych itemow ktore sie jeszcze nie rozwinely smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:56 am
wilkus owszem. aczkolwiek troche to potrwa. domyślm sie ze trochę potrwa biggrin ale poczekam biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 7:19 am
Alruna's Rose to item ktory odnosi sie do bogini domowego ogniska, hmmm wiec co z tego moze byc? pewnie bedzie poza ktora zarasta naszego avika placzami roz ale jaki bedzie final? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 8:14 am
domowe ognisko xd
*tez czeka, az jej faust ewoluuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 1:08 pm
bogini domowego ogniska... niekoniecznie będą chcieli do niej nawiązywać. Jak pojawiła się butelka fausta, snułam tęskne rozmyślania na temat homunculusa, którego Goethowski Faust sprodukował, ale nie! Wyskoczył kucyk. stare Wyciągnęłam z tego wniosek, że gaiowi twórcy nie są zbytnio oczytani, czyli wszystkiego można się po nich spodziewać.
A opis różyczki co najmniej trąci wampiryzmem... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|