|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 12:07 pm
Ano wiec wlasnie skonczylem ogladac. I powtorze to co wiadome - kocham filmy Tima Burtona 4laugh
Jak nie czaicie tematu, ale nie przeszkadza wam ze bohaterowie spiewaja srednio co 10 minut piosenki to polecam smile A wszystkim co wiedza o co kaman nie trzeba rekomendowac tego filmu wink
Mniej wiecej, nie odkrywajac fabuly zabardzo, chodzi w tym filmie o to, ze pewien golibroda mial kiedys piekna zone, bardzo sie kochali, mielie coreczke. Ale zona wpadla w oko zlego sedziego i uzyl on swoich wplywow by wyslac golibrode na banicje. Z ktorej powraca po 15 latach('lekko' zwichrowany), myslac ze jego zona nie zyje i z zadza zemsty. Zabija czas zabijajac swoich kilentow, za ktorymi nikt nie bedzie plakac. Wchodzi w "pewnego rodzaju symbioze, ktorej nie zdradze bo jest mocna ^^" z pania ktora prowadzi sklep z miesnymi plackami. Przekonany ze zona nie zyje, po dowiedzeniu sie ze zly sedzia wiezi jego corke postanawia ja uwolnic. Reszta jest tajemnica jak na razie dla was ^^
Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 1:32 pm
Nietrudno się domyślić o co chodzi z tymi mięsnymi plackami... Z tego co napisałeś film może być ciekawy biggrin Nie znam żadnego filmu tego kolesia. A może znam tylko nie wiem, że to jego? xd Harab zapodaj jakiś sławny tytuł, to może mi się coś przypomni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 1:37 pm
np -Nightmare before christmas ( miasteczko halloween), -Corpse Bride (Gnijaca panna mloda), -EDWARD NOŻYCORĘKI?! i sam film jest utrzymany w podobnych klimatach, lecz bez zywych trupow czy innych potworow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 2:27 pm
Cienki jestes Ichabot. Jeszcze dwa pierwsze "Batmany", "Charlie i fabryka czekolady", "Jezdziec bez głowy", "Duza ryba", "Sok z żuka" (jeeej mrgreen ) i w cholerę jeszcze więcej, a teraz będzie kręcic "Alicję w Krainie Czarów", to będzie genialne xd No własnie, to juz jutro,w chodzi do kin! I tak obejrzę to nie wczesniej niż za 2 tygodnie, bo takie juz nasze (moje i koleżanki) realia wypadów do kina crying ... Ale z drugiej strony jak siedzimy same na sali kinowej to jest wypas cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 3:19 pm
zeby nie bylo tez te filmy znam razz tylko dalem probke iczkowi ;P ale sok z zuka zaluje ze nie dopisalem :/
No jutro premiera a na zachodzie jest to juz na dvd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 12:42 am
ja uwielbiam ten film!!! heart heart heart a moja mama stwierdzila ze mam jakies psychopatyczne zboczenia... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 4:19 am
harab serapel np -Nightmare before christmas ( miasteczko halloween), -Corpse Bride (Gnijaca panna mloda), - EDWARD NOŻYCORĘKI?! i sam film jest utrzymany w podobnych klimatach, lecz bez zywych trupow czy innych potworow. edward scissorhands, mmmmrrr, kocham ten film heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 6:20 am
harab serapel np -Nightmare before christmas ( miasteczko halloween), -Corpse Bride (Gnijaca panna mloda), - EDWARD NOŻYCORĘKI?! i sam film jest utrzymany w podobnych klimatach, lecz bez zywych trupow czy innych potworow. tez moje ulubione filmy x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 9:10 am
gemma wziął i ściągł, jak mnie nie było.
wezmę i oglądnę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:24 am
Boże ja też właśnie wróciłam z kina.
Kocham Burtona.
Świetny film.
A taka ciekawostka.
Powiedzieli mi i mojej mamie, że nie powinnam iść na ten film (ta co sprzedawała bilety tak powiedziała), że niby jest zbyt brutalny.
A jak jej powiedziałam "No proszę pani na Omen i Kult też mnie nie chcieli wpuścić, a nie powiedziałabym, że te filmy były straszne".
A ona "Złotko, Omen to jest bajka dla dzieci w porównaniu z tym filmem".
I nadal nie wiem czy ta pani ma coś z głową, że jej sie wydaje, że ten film jest straszny.
Jest świetny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:35 am
Bileterka pewnie była po prostu normalna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 11:07 am
harab serapel np -Nightmare before christmas ( miasteczko halloween), -Corpse Bride (Gnijaca panna mloda), - EDWARD NOŻYCORĘKI?! i sam film jest utrzymany w podobnych klimatach, lecz bez zywych trupow czy innych potworow. Nightmare jest wyjebiste. Oglądaliśmy jak byłem w liceum na angielskim. A co do Sweeneya kolejny musical. Yeah i love musicals! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 1:32 pm
P a t e l n i a Boże ja też właśnie wróciłam z kina. Kocham Burtona. Świetny film. A taka ciekawostka. Powiedzieli mi i mojej mamie, że nie powinnam iść na ten film (ta co sprzedawała bilety tak powiedziała), że niby jest zbyt brutalny. A jak jej powiedziałam "No proszę pani na Omen i Kult też mnie nie chcieli wpuścić, a nie powiedziałabym, że te filmy były straszne". A ona "Złotko, Omen to jest bajka dla dzieci w porównaniu z tym filmem". I nadal nie wiem czy ta pani ma coś z głową, że jej sie wydaje, że ten film jest straszny. Jest świetny. on jest chyba 18+ a ja niemam z kim isc... ale obejzalam na VJu xP maly ekranik i bez napisow ale za darmo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 1:45 pm
Yajo Cienki jestes Ichabot. Jeszcze dwa pierwsze "Batmany", "Charlie i fabryka czekolady", "Jezdziec bez głowy", "Duza ryba", "Sok z żuka" (jeeej mrgreen ) i w cholerę jeszcze więcej, a teraz będzie kręcic "Alicję w Krainie Czarów", to będzie genialne xd No własnie, to juz jutro,w chodzi do kin! I tak obejrzę to nie wczesniej niż za 2 tygodnie, bo takie juz nasze (moje i koleżanki) realia wypadów do kina crying ... Ale z drugiej strony jak siedzimy same na sali kinowej to jest wypas cool No, niestety muszę przyznać ci rację- w kwestii filmów jestem ignorantem xp A nawet jak już coś obejrzę, to i tak zapominam kto grał, albo jaki reżyser to nakręcił xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|