|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 1:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 1:54 am
ehh te kolorowe stroje i przepiękne krajobrazy , te urozmaicone i jedyne w swoim rodzaju tła nadają prawdziwej głębi tym jakże cudnym słowom tejże piosenki rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 3:55 am
Ayah_TheMetalMania ehh te kolorowe stroje i przepiękne krajobrazy , te urozmaicone i jedyne w swoim rodzaju tła nadają prawdziwej głębi tym jakże cudnym słowom tejże piosenki rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl Ayah, nic dodać, nic ująć. Twój komentarz oddaje dokładnie stan mojego ducha po obejrzeniu tej... natchnionej ballady. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 4:28 am
"Co Ty mi dasz, niczego nie żałuj" dramallama ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 7:46 am
Ale i tak lepszy jest oryginalny teledysk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 4:22 am
P a t e l n i a "Co Ty mi dasz, niczego nie żałuj" dramallama ... co ty mi daaaasz? serce mojeeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 6:08 am
już moje myśli zawijają mnie, czy to jest prawda czy też nieeee?
jeny to takie pienkne :=(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 12:36 pm
pani psychol już moje myśli zawijają mnie, czy to jest prawda czy też nieeee?jeny to takie pienkne :=(
połmat na pisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 2:13 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol już moje myśli zawijają mnie, czy to jest prawda czy też nieeee?jeny to takie pienkne :=(
połmat na pisz.
?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:52 pm
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol już moje myśli zawijają mnie, czy to jest prawda czy też nieeee?jeny to takie pienkne :=(
połmat na pisz.
?
zrób wersz z tą frazą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 6:59 am
było tak od raaaazu sweatdrop
mhmmm, na razie weny nie mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 7:28 am
pani psychol było tak od raaaazu sweatdrop mhmmm, na razie weny nie mam.
to przecież jest odwieczne pytanie: czy opuści nas kiedyś nasze kochanie? czy u kolegów(koleżanek) sięgnie po radę? czy będzie zdolny(a), by uknuć zdradę? czy moja miłość jej(mu) nie jest pisana? czy będę musiał(a) paść na kolana? czy ta strata mnie nie zaskoczy? czy kiedyś spojrzę sobie w oczy?
nie wiem co to jest, ale pisałem , będąc upity kubusiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|