|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 8:51 am
|

harab serapel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:12 am
Btw. wiesz. Jakbym cierpiał na zbyt wiele kasy to bym Ci chętnie dał. Ale sam questuje rzeczy z mojego wishlista. Jest ich tylko 6 a warte są razem ponad 300k -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:20 am
Dziekuje wszystkim za liczna uwage -.-
Cel zostal osiagniety bez was ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:23 am
The Visible Ghost Btw. wiesz. Jakbym cierpiał na zbyt wiele kasy to bym Ci chętnie dał. Ale sam questuje rzeczy z mojego wishlista. Jest ich tylko 6 a warte są razem ponad 300k -.- btw wiesz? 3 z twoich itemow bylo pod mlotkiem tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:26 am
Ja widzę 2 ;D Oculus i WTF. Na to wszystko mam tylko 4k narazie, więc :/ Chcę sobię sprawić jako pierwsze Fausto 9 gen -.- Potem superior form. A dalej te najdroższe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:33 am
byl jeszcze superior ale poszedl tradem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 9:47 am
hm... mam na koncie 2k...
nie poratuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 11:30 am
harab serapel Dziekuje wszystkim za liczna uwage -.- Cel zostal osiagniety bez was .... no tak, przepraszam i padam do nog! zaiste, faktycznie, jedynym celem mego nedznego zycia jest wspieranie ciebie i calowanie po stopach, egoisto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:56 pm
ejj no moze akurat nie ty ale byli ludzi jak to pisalem i troche ten temat tez lezal i nawet prawie nikt nie napisal nic w nim :/ i nie twierdze tego co ty twierdzisz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 8:39 pm
harab serapel ejj no moze akurat nie ty ale byli ludzi jak to pisalem i troche ten temat tez lezal i nawet prawie nikt nie napisal nic w nim :/ i nie twierdze tego co ty twierdzisz ;P i dobrze, gdybys twierdzil to samo co ja, to nie byloby elo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:56 am
Jukatan harab serapel Dziekuje wszystkim za liczna uwage -.- Cel zostal osiagniety bez was .... no tak, przepraszam i padam do nog! zaiste, faktycznie, jedynym celem mego nedznego zycia jest wspieranie ciebie i calowanie po stopach, egoisto... kocham cię za te słowa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 8:09 am
pani psychol Jukatan harab serapel Dziekuje wszystkim za liczna uwage -.- Cel zostal osiagniety bez was .... no tak, przepraszam i padam do nog! zaiste, faktycznie, jedynym celem mego nedznego zycia jest wspieranie ciebie i calowanie po stopach, egoisto... kocham cię za te słowa!
as jednak czasami sie przydaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |