|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:22 pm
Odczuwam brak takowego tematu w tej gildi smile tamtaramtamtaaaaaam! Konsole, gry PC, online, tunieje i wogole wsio z klimatow growych.
Zacznijmy od przedstawienia swoich pociech smile Czlonek => Posiadany sprzet arrow Harab Serapel => PS2, PC, SNES / Emuluje N64, Neo Geo i GBA arrow arrow arrow arrow arrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:22 pm
Typy gier w jakie lubicie grac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:23 pm
Konkretnie wasze ukochane tytuly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:39 pm
Mam tu duzo tematow do poruszenia ale poczekam z tym az topic ten zlapie jakiekolwiek zainteresowanie.
A w miedzy czasie napisze to o czym wspomnialem w drugim i trzecim poscie:
Wiec ogolnie kocham gry eksploracyjne ( nie wiem czy to wlasciwa nazwa) takie typu Castlevania, seria Legacy of Kain, gdzie po zdobyciu odpowiednich umiejetnosci mozecie dostac sie tam gdzie wczesniej nie mogliscie.
Uwielbiam ostre sieki typu Devil May Cry, God of War, Onimusha.
Bijatyki uwielbiam lecz raczej gdy gram sam ich nie ruszam. Do ulubionych nalezy Tekken, Guilty Gear, Bleach, Groove Adventure Rave, Super Smash Bros.
Przepadam tez za platformowkami takimi jak chodzby Jak, I-ninja, Viewtiful Joe.
Szczelanki na konsole dla mnie nie istnieja, bo moje zdolnosci manualne nie pozwalaja mi na sterowanie jedna galka i celowanie druga jednoczesnie :/ Wiec w tej dziedzinie istnieje dla mnie tylko mysz smile
Wiec Soldat, Solider of Fortune, Half Life, Unreal Tournament, Quake.
Za sportowkami wogole nie przepadam, no moze po za NHL, Tony Hawkiem i Burnoutem jesli liczyc to jako sportowke xD
A i trzeba tez zaznaczyc to ze przeszlem wszystkie czesci pokemonow na gameboya xD
Poprostu kocham serie Metal Slug 4laugh i inne gry z automatow jak Simpsony czy Cowboys ( ta gierka o bykach - kowbojach ;])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:22 am
Fajny topik. jak ludki sie rozpisza to moze nawet osobne kategorie opiszemy.
Metal Slug uwielbiam. Z bratem doszlismy dawno temu do takie mistrzostwa, ze 1 czesc w 20 minut przechodzilismy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:35 am
laptop brata: mahjong, jestem emeraldowym szczurem (yeahhh)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:39 am
mój tata ostatnio dodał ramu to będzie coś,. lubię grać w star warsy pirate chociaż i tak nie znam fabuły, bo za filmami nie przepadam. Lubię platformówki, bo są śmieszne i fajne, np. Jazz Jackrabbit 2, bo jedynka kiepska. Rodzice nie chcą mi kupić konsoli, nawet jeśli połowę zapłacę.. lubię też pograć czasem w simowe gry, ale wolę simcity no uczy mnie ekonomii pirate A i jeszcze wormsy!uważam je za super grę, w jakiejkolwiek postaci (na komórce, kompie czy tam na PSP. Ach i mam odpały na punnkcie pokemonów. bo przecież są fajne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:49 am
Na PS2 to ja lubię grać w Silent Hill chociaż prawie w ogóle się nie ruszam. W Buffy, w Tony'ego Hawka. W.... *myśli myśli* te samoloty, ale ja nie wiem jak one się. I w GTA San Andreas. No i to chyba tyle jeśli chodzi o plejaka.
A na kompie to ja w Kantera, NWN (1 bo ja lubię stare gry ^^), SYBERIA *tuli syberię*, Tomb Raidera (Legendę), bo Lara jest sexi. I to wszystko chiba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:56 am
P a t e l n i a Na PS2 to ja lubię grać w Silent Hill chociaż prawie w ogóle się nie ruszam. W Buffy, w Tony'ego Hawka. W.... *myśli myśli* te samoloty, ale ja nie wiem jak one się. I w GTA San Andreas. No i to chyba tyle jeśli chodzi o plejaka. A na kompie to ja w Kantera, NWN (1 bo ja lubię stare gry ^^), SYBERIA *tuli syberię*, Tomb Raidera (Legendę), bo Lara jest sexi. I to wszystko chiba.
jeszcze neverwinter nights i the sims 2, prawda evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:59 am
Napisałam Neverwinter nights.
The Sims 2 to tylko jak miałam rodzinę z Brianem, a Justyna potem zrobiła siebie i mnie zabrała Brianowi picza evil .
I tak się skończył mój i Briana związek, przytul Wituś *wyciąga łapy do Witka*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:03 am
Hahahaha. Osobiscie konsoli nie mam, ale to nie znaczy,ze nie grywam;]
To w co ja grywalam? Hmmm: Tekken ;] Etna Kingdom Hearts Valkyrie Profile Final Fantasy w prawie kazdej postaci ^^ Soul Excalibour
A na PC to zazwyczaj gry typu: Fable Morrowind Oblivion Settlers Neverwinter Nights Gothic
No a na necie: Tales of Pirates i niedlugo zaczne Granado Espada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:05 am
Fani NWN łączmy się.
O tak mi się przypomniało z tymi pokemonami to na Gemboju pykałam (dopóki nie został zepsuty przez Tomka) w pokemony i władcę pierścieni.
I w Mario ofkors.
Kto nie grał w Mario :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:07 am
Moje ulubione sprzęty, z których często korzystam to: Nintendo Dual Screen, GBA, PC. Wprawdzie z GBA korzystam coraz mniej, ponieważ na NDS można grać w gry z GBA smile No ale korzystam jak się baterie ładują w DS'ie ;D
Jestem fanem gier strategicznych. Age of Empires I, II, III. ;D Settlers III, V. Lubię także TrackMania Nations wink To jest dopiero super xD I często pogrywam w Wolfenstein: Enemy Territory. Koledzy z ogame (w które też gram razz ) mnie wciągnęli wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:09 am
ET to ta darmówka z internetu ?
Mój kolega z klasy w to gra i chce żebym sobie ściągnęła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|