|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:32 pm
A wiec zainspirowal mnie do tego tematu avatar widzialnego ducha. Cala sprawa wyglada tak - zeby nie bylo chaosu ze kazdy komentuje tego kogo chce, zrobimy tak ze komentuje sie avatar osoby wczesniej, nie chodzi co myslicie o nim, tylko co wam przypomina, z czym sie kojarzy, co pierwsze przychodzi do glowy, z czym sie laczy smile
A wiec skoro zaczelo sie to od Widzialnego Ducha to powiem ze jak zobaczylem twoj obecny avatar to odrazu skojarzyl mi sie z Freddy'em Mercury smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:20 pm
Avatar haraba kojarzy mi sie z ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:59 pm
Avatar Lady kojarzy mi się z jakąś zakręconą krejzolką i fanką muzyki w jednym biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 3:23 pm
ichabot Avatar Lady kojarzy mi się z jakąś zakręconą krejzolką i fanką muzyki w jednym biggrin A ty mi troszke z Slayerem z guilty geara smile te twoje cienie zamiast jego peleryny co go po lbie bila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 3:49 pm
(Heh... slayer też wampir xd ) A mi twój avek przypomina nekromantę z Diablo II , za którym stoi ognisty golem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:40 am
przypomina mi wampiry, a zatem Lestata heart heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:11 am
avatar pani psychol kojarzy mi się z młodocianym emo, co to pali fajki po kątach, pokazuje wszem i wobec swoje wyimaginowane nieszczęście i kupuje wystylizowane emo ciuchy w popularnych sklepach, a potem twierdzi jaki to on jest oryginalny.
i nie mam nic do samej pani psychol. takie luźne skojarzenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:15 am
eheh, spoko xp
ale w sumie, poniekąd poleciałam na masówkę, bo mam te nieszczęsne baleriny w groszki... starałam się je zakamuflować, dlatego wybrałam takie ciemne, hahaha
pierwsze skojarzenie co do twojego awatarka: indiana jonhes, poszukiwacz przygód xd bo takie kolorki indianowe i w ogóle wyposażenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:59 am
harab serapel A wiec skoro zaczelo sie to od Widzialnego Ducha to powiem ze jak zobaczylem twoj obecny avatar to odrazu skojarzyl mi sie z Freddy'em Mercury smile hehe smile dla mnie przypadła pani psychol. poniekąd jej avatar kojarzy mi się z dzieckiem z jakiejś bogatej rodziny razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:07 am
pozory mylą, naprawdę... xd
już pisałam z czym mi się kojarzy awatar ghosta... z zabawami łóżkowymi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:08 am
A mi się av Natalyji kojarzy z emo (to chyba przez tą fryzurkę) :<
Przepraszam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:09 am
Z takim małym punkiem co to wyszedł zapalić na mróz... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:11 am
Patelnia kojarzy mi sie z corka człowieka sniegu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:14 am
uahahha.
Dobre Kszysieq !
A Krzysio kojarzy mi się z .... takim królikiem co to służył jakiemuś naukowcowi za obiekt doświadczalny. I tak stał się złym królikiem, który sieje postrach i zniszczenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:16 am
hejże, a kto opisze justinkę?
a więc kojarzy mi się z jakąś pijaną laleczką, która wraca z niezłej imprezy, xd dlatego taka rozczochrana i ten parasol taki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|