|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 5:22 am
znacie może jakieś sklepy internetowe albo też takie zwykłe, w których mogłabym zaopatrzyć się w przypinki? czy tam badziki czy tam piny, jak kto chce...
kiedyś zamawiałam w toxiccandy, ale już mnie się nie podobają, a teraz szukam i szukam jakiegoś nowego, ale nic nie mogę znaleźć... a jak już znajduję to strasznie drogie -,-
chodzi mi o takie małe, 25mm, do 3z
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 5:49 am
Ja to nie kupuję takich rzeczy nie wiem.
Tylko buty w skateshopie kupuję ^^
Ale to już inna bajka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 5:53 am
Proponuję poszperać po allegro, sporo tam tego jest.
A co do sklepów to zależy jakiego z czym mają być te przypinki zespoły/śmieszne teksty/manga/anime. Jak się skonkretyzujesz to spróbuję pomóc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 6:30 am
W Poznaniu jest swietny sklep KIK na świętym Marcinie (numeru nie pamietam)
są tam świetne przypinki mangowe i nie tylko. Chyba kosztowaly około 3 zł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 6:38 am
pasaz hetmanski na starym krakowskim rynku i podziemia empiku tez tam smile
jak juz to zostalo napisane wczesniej allegro, ebay ... ummmm no i google? ;>
jest takie stare motto goralskie "JFGI" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 10:55 am
nawiedzony sklep w zakopanem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:32 pm
dziękuję wam wszystkim ślicznie za pomoc whee
tylko wiecie co... jak już to namiary do sklepów z wawy, czy coś, bo ja do krk mam daleko, a co dopiero zakopca sweatdrop
iiii, poszukuję przypinek z motywem czarno-białym albo szare... coś takiego, bardziej stonowane kolory. nie punkowe, emo, etc i fajnie by było jakby miały zdjęcia te przypinki, rozumiecie...
przepraszam, że taka wybredna jestem, ale naprawdę długo poszukuję takich sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:33 pm
I po sposobie pomocy kochanej dziewczynce, widać, że mamy dobrą społeczność internetową biggrin zaden pół-debil i pokemon nie mówił, żeby zobaczyć na Google.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:43 pm
Kasmizar I po sposobie pomocy kochanej dziewczynce, widać, że mamy dobrą społeczność internetową biggrin zaden pół-debil i pokemon nie mówił, żeby zobaczyć na Google. że ja? nie pomyliłeś osób? mhmmmm a może źle przeczytałam i mi się wydaje... sweatdrop ale to chyba jednak o mnie... redface miło mi, a myślałam, że jestem irytująca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:48 pm
Kasmizar I po sposobie pomocy kochanej dziewczynce, widać, że mamy dobrą społeczność internetową biggrin zaden pół-debil i pokemon nie mówił, żeby zobaczyć na Google. Heh... też zauważyłem taką tendencję na jednym forum xd Wkurza mnie jeszcze coś takiego, kiedy jeden koleś coś napisze sensownego, i nagle pojawia się 50 postów z dosłownie sklonowaną treścią stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:27 pm
zrobienie sobie takiego pina to pestka - idziesz do firmy która min. robi nadruki na koszulce, dajesz im na pendrive ablo na płytce odpowiedni rysunek/fotkę/czy co tam chcesz i na następny dzień masz wymarzonego pina. cena około 3 zeta za sztukę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 4:16 am
aaa to ciekawostka, zebro. nie wiedziałam, że tak można ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:34 am
pani psychol aaa to ciekawostka, zebro. nie wiedziałam, że tak można ninja O ja też nie eek .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|