|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:10 am
W sumie był remis, ale zrobiłyśmy dogrywkę o wszystko. No i wygrałam. W nagrodę robię smoka, czyli podpalam wszystkie zapałki naraz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:12 am
też umiem grać w oczko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba kazdy wie co to jest smok wink ach te szczeniacki dni crying te zadymione klatki crying
a no i gratulejszyn z wygranej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja nie znam tej gry sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:16 am
P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . eek oczko/21/blackjack ... nie kojazysz zadnej z tych nazw?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:16 am
P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop .
zbiorowy śmiech z patelni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:18 am
harab serapel P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . eek oczko/21/blackjack ... nie kojazysz zadnej z tych nazw?! Dwie ostatnie mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:20 am
P a t e l n i a harab serapel P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . eek oczko/21/blackjack ... nie kojazysz zadnej z tych nazw?! Dwie ostatnie mrgreen . no wlasnie to to samo scream a na marginesie polecam film ktory wchodzi za niedlugo do naszych kin pt "21" ^^ bedzie fajnisty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:22 am
harab serapel P a t e l n i a harab serapel P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . eek oczko/21/blackjack ... nie kojazysz zadnej z tych nazw?! Dwie ostatnie mrgreen . no wlasnie to to samo scream a na marginesie polecam film ktory wchodzi za niedlugo do naszych kin pt "21" ^^ bedzie fajnisty
komercja się szerzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:22 am
harab serapel P a t e l n i a harab serapel P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . eek oczko/21/blackjack ... nie kojazysz zadnej z tych nazw?! Dwie ostatnie mrgreen . no wlasnie to to samo scream a na marginesie polecam film ktory wchodzi za niedlugo do naszych kin pt "21" ^^ bedzie fajnisty Aha. A ja chcę iść na Pokutę i na tego z Dżonym D.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:25 am
sniff ... sniff ... hmmm.... oftop? .... sniff.... sniff
moim numerem jeden jest JUMPER! musicie to zobaczyc!!! wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:26 am
harab serapel sniff ... sniff ... hmmm.... oftop? .... sniff.... sniff moim numerem jeden jest JUMPER! musicie to zobaczyc!!! wahmbulance
znów ludzie nadprzyrodzeni to już sie staje nudne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:27 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel sniff ... sniff ... hmmm.... oftop? .... sniff.... sniff moim numerem jeden jest JUMPER! musicie to zobaczyc!!! wahmbulance
Egzakli stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:31 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel sniff ... sniff ... hmmm.... oftop? .... sniff.... sniff moim numerem jeden jest JUMPER! musicie to zobaczyc!!! wahmbulance
jakos jak jest dobrze zrobione to mi nigdy dosc wink a efekty urywaja leb niczym Zebra podczas NPM xP i nawet fabula spujna co jest zadkoscia w usa ;] a i jeszcze anegdota: syndrom NPM: Maz: -czemu obiad w 6 garach? Zona: -BO TAK, K****A!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:35 am
harab serapel ILikeGreenChickenLegs harab serapel sniff ... sniff ... hmmm.... oftop? .... sniff.... sniff moim numerem jeden jest JUMPER! musicie to zobaczyc!!! wahmbulance
jakos jak jest dobrze zrobione to mi nigdy dosc wink a efekty urywaja leb niczym Zebra podczas NPM xP i nawet fabula spujna co jest zadkoscia w usa ;] a i jeszcze anegdota: syndrom NPM: Maz: -czemu obiad w 6 garach? Zona: -BO TAK, K****A! wspaniały przykład zachowania Zebry podczas NPM masz duzego + (słownie :plusa) a doobre jest: Święci z Bostonu" mało ambitne ale nie sama ambitnocia zyje człowiek pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|