|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:55 pm
Jak w temacie. Jest mi potrzebny lekarz, a ja jakoś nie mam czasu się wybrać więc jak jest tu jaki specjalista, bądź rodzic kogoś jest kumaty w te klocki, to niech się odezwie do mnie na pm. Ja napisze co mi jest i takie tam, powiecie mi co mam na to kupić i po sprawie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:00 pm
Nie mogę pomóc psze pani whee .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:55 pm
zrob lewatywe mrgreen
lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding
a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:29 am
mnie mama porzuciła, jak dowiedziała się, że mam przeziębienie i leczę się sam. Xylorin, Mucosolvan, Orofar i Strepsils. Czasami Coldrex HotRem albo lody :sweet:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:50 am
hm...
proponuję egzemplarz z jedwabną wyściółką...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 3:04 am
Jukatan zrob lewatywe mrgreen lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc. moja babcia tez wychodzi z zalozenia ze lewatywa dobra na wszystko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:16 am
Baranina Jukatan zrob lewatywe mrgreen lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc. moja babcia tez wychodzi z zalozenia ze lewatywa dobra na wszystko sweatdrop to juz nie chce zostac członkiem twojej rodziny talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:18 am
Gem_ma Baranina Jukatan zrob lewatywe mrgreen lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc. moja babcia tez wychodzi z zalozenia ze lewatywa dobra na wszystko sweatdrop to juz nie chce zostac członkiem twojej rodziny talk2hand A co ja mam powiedziec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:39 am
Ja jestem elektromonterem wiec to prawie to samo co lekarz mrgreen
moja kuracja .... elektrowstrzasy xD .... katar? kaszel? .... elektrowstrzasy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:42 am
Kasmizar Gem_ma Baranina Jukatan zrob lewatywe mrgreen lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc. moja babcia tez wychodzi z zalozenia ze lewatywa dobra na wszystko sweatdrop to juz nie chce zostac członkiem twojej rodziny talk2hand A co ja mam powiedziec? zanim weżmiecie slub wyginie połowa waszych familii, lepper zda magistra a mnię wykonczy rak, wiec nie masz sie czym przejmooooowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:02 am
Gem_ma Kasmizar Gem_ma Baranina Jukatan zrob lewatywe mrgreen lewatywa niekoniecznie pomoze, ale nie zaszkodzi 3nodding a tak, mądrzej, no to niestety, rowniez nie moge pomoc. moja babcia tez wychodzi z zalozenia ze lewatywa dobra na wszystko sweatdrop to juz nie chce zostac członkiem twojej rodziny talk2hand A co ja mam powiedziec? zanim weżmiecie slub wyginie połowa waszych familii, lepper zda magistra a mnię wykonczy rak, wiec nie masz sie czym przejmooooowac xd
skad masz pewnośc, że nie zachorujesz na raka? *chowa raka za plecami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:48 am
harab serapel Ja jestem elektromonterem wiec to prawie to samo co lekarz mrgreen moja kuracja .... elektrowstrzasy xD .... katar? kaszel? .... elektrowstrzasy xD zabijesz kobietę, chłopie, co ty... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:55 am
A ja mam pytanie co do Poll'a .. ta trzecia opcja to też była do mnie? XDD
Nie jestem Lekarze..za mało odcinków ER oglądałem xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:03 am
NEOZPL A ja mam pytanie co do Poll'a .. ta trzecia opcja to też była do mnie? XDD Nie jestem Lekarze..za mało odcinków ER oglądałem xDD tak, dla ciebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|