|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 11:30 pm
nie ma bata, pochwalę się.
godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż).
Od kogo?
od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 11:34 pm
zato jaki jestem podstepny cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:44 am
PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:45 am
Baranina PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop To może oddasz mi te czekoladki xD wcale się nie obrażę XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:47 am
NEOZPL Baranina PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop To może oddasz mi te czekoladki xD wcale się nie obrażę XDDD nie ma juz co... wpierniczyłam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:48 am
Baranina NEOZPL Baranina PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop To może oddasz mi te czekoladki xD wcale się nie obrażę XDDD nie ma juz co... wpierniczyłam mrgreen No trudno..to rośnij w siłę XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:49 am
NEOZPL No trudno..to rośnij w siłę XDD a bys wiedzial whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:52 am
Baranina NEOZPL No trudno..to rośnij w siłę XDD a bys wiedzial whee Jak będziesz tak dużo wpierniczała czekoladek to wyrośniesz na pewno na DUZĄ Kobietę XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:54 am
NEOZPL Baranina NEOZPL No trudno..to rośnij w siłę XDD a bys wiedzial whee Jak będziesz tak dużo wpierniczała czekoladek to wyrośniesz na pewno na DUZĄ Kobietę XDD mowisz?? heart . heart ale fajnie, bede miala sile przebicia i nie bede sie czula zakompleksiona zem mała i nic nie znacząca rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:55 am
Baranina NEOZPL Baranina NEOZPL No trudno..to rośnij w siłę XDD a bys wiedzial whee Jak będziesz tak dużo wpierniczała czekoladek to wyrośniesz na pewno na DUZĄ Kobietę XDD mowisz?? heart . heart ale fajnie, bede miala sile przebicia i nie bede sie czula zakompleksiona zem mała i nic nie znacząca rofl Nom dokładnie i jak coś powiesz to na pewno nie wróci to bez echa xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:18 am
Baranina PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop hm, za to dostałam lizaka w ksztaucie ( xd : ) serducha, a ty nie! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:21 am
A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^
Kocham Walentynki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:28 am
ZebraDeath Baranina PlaceboTabs nie ma bata, pochwalę się. godzina jakoś koło 8 dzisiaj rano (w praktyce, 10 minut temu). dzwoni domofon. odbiera gemma i krzyczy że paczka do naszego brata i mam odebrać, bo on w pidżamie (ja też, ale nic to). podchozę do drzwi, otwieram, a tam koleś z poczty kwiatowej, z bukietem białych róż (jak się potem okazało, dziesięciu białych róż). Od kogo? od mojego Pluszaka, of course heart szkoda, że nie mógł przynieść ich sam.... sad nie podniecaj sie tak,jo od 2 dni podarki zbieram xp tylko ze zbyt duzio czekoladek i sie tyje sweatdrop hm, za to dostałam lizaka w ksztaucie ( xd : ) serducha, a ty nie! cool a o ile idzesz ze dostalam? twisted i to od nie byle kogo.. od tatusia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:30 am
Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:34 am
Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|