|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 9:05 am
...jak macie ochotę się udzielać na topicach na gai to bądźcie, do kurwy nędzy, poważni i nie pierdolcie od rzeczy, bo już od waszych wspaniałych odzewów idzie na chlustające wymioty. że nie wspomnę o zajebistym offtopicowaniu i udzielania rad od "starszych i dojrzalszych, lol". pierdolę wasze rady, szczególnie jak o nie nie proszę. Z reguły proszę o coś innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 12:22 pm
Rozumiem, że ten topic jest kontrakcją na topic czikena....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 12:56 pm
nie, na tekst haraba serapiela.
chiken mnie wkurwił już dawno temu innym zachowaniem na innym topicu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 2:04 pm
Ahaaa..... no to wiem już ocb. Chyba naprawdę to musiało cię wkurwić skoro osobny topic założyłaś burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 4:53 pm
............ke pasa...? ale po co się tak przejmować, droga Zeberko...? >_< *czeka na lincz/inne bęcki* <= na mnie się można wyżywać, jakby co 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 7:38 am
mam napięcie przedmiesiączkowe, a mój Pluszak jest poza Wrockiem, dlatego tak się przejmuję.
a poza tym nikt, a tym bardziej harab nie bedzie mówił mi "dupko wołowa"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 7:42 am
Zeber, jak wywołam III WŚ to nie zostane ułaskawiona, jeśli powiem, że miałam napięcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 8:10 am
ZebraDeath ...jak macie ochotę się udzielać na topicach na gai to bądźcie, do kurwy nędzy, poważni i nie pierdolcie od rzeczy Alieniątko tak nie potrafi emo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:12 am
ZebraDeath ...jak macie ochotę się udzielać na topicach na gai to bądźcie, do kurwy nędzy, poważni i nie pierdolcie od rzeczy, bo już od waszych wspaniałych odzewów idzie na chlustające wymioty. że nie wspomnę o zajebistym offtopicowaniu i udzielania rad od "starszych i dojrzalszych, lol". pierdolę wasze rady, szczególnie jak o nie nie proszę. Z reguły proszę o coś innego. w sumie... no to czemu mamy byc powazni/szczerzy/mili? mozemy pierdolic takie glupoty, na jakie kazdy z nas ma ochote i niestety, jedyne co mozesz zrobic, to troche sie popluc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 10:46 am
Jukatan ZebraDeath ...jak macie ochotę się udzielać na topicach na gai to bądźcie, do kurwy nędzy, poważni i nie pierdolcie od rzeczy, bo już od waszych wspaniałych odzewów idzie na chlustające wymioty. że nie wspomnę o zajebistym offtopicowaniu i udzielania rad od "starszych i dojrzalszych, lol". pierdolę wasze rady, szczególnie jak o nie nie proszę. Z reguły proszę o coś innego. w sumie... no to czemu mamy byc powazni/szczerzy/mili? mozemy pierdolic takie glupoty, na jakie kazdy z nas ma ochote i niestety, jedyne co mozesz zrobic, to troche sie popluc. a co innego robię? i sram na to, że nie ułaskawią mnie/Ciebie za wywołanie III WŚ. jak mam napięcie, to całe osiedle schodzi do schronu, mój były na drugą stronę ulicy (jeśli zdąży...) a Gemma zostaje po godzinach w szkole, żeby nie musieć wracać do domu. i bardzo, kurwa, dobrze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 12:24 pm
ZebraDeath a co innego robię? i sram na to, że nie ułaskawią mnie/Ciebie za wywołanie III WŚ. jak mam napięcie, to całe osiedle schodzi do schronu, mój były na drugą stronę ulicy (jeśli zdąży...) a Gemma zostaje po godzinach w szkole, żeby nie musieć wracać do domu. i bardzo, kurwa, dobrze! ... wiesz co, Zebra, chyba jednak cie nie lubie :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 2:38 pm
ZebraDeath mam napięcie przedmiesiączkowe, a mój Pluszak jest poza Wrockiem, dlatego tak się przejmuję. a poza tym nikt, a tym bardziej harab nie bedzie mówił mi "dupko wołowa" wiesz napewno to nie bylo ublizenie, przynajmniej nie w po to to napisalem, nie chodzilo mi o urazenie ciebie, a co do rad ktore powodujace wymioty - to napewno nie uwazam sie za dojrzalszego i nie, moim celem nie bylo pouczanie cie. Zapytalas o rade (choc dziwne jest nie znac gustow swojego partnera i pytac sie o pomoc na forach...) to ci przedstawilem moj punkt widzenia na temat prezentow walentynkowych. Probojac tak cie jakos naprowadzic na dobry prezent - chcac pomoc, dostalem zjebke spoxik.... za dupke wolowa przepraszam, jakos sobie to wyjasnie tym ZNP ;] i pewnie tym ze swiat mnie nie rozumie gonk troszke luzu, trzeba mi bylo napisac "a fujare wiesz pipo kurzecza" xD jakos napewno bym sie nie urazil smile Co do offtopow, jakby tak zakladac topic do wszystkiego to ta gildia by wygladala jak kosz na smieci, a offtopowe watki umieraja dosc szybko. Lecz staram sie unikac tego rzemiosla wink podaj mi swoj adres w pm'ie to wysle ci roze z oficjalnymi przeprosinami na pachnacym pergaminie smile i to priorytetem wink EDIT: i jakos sie nawet kurwa nie obrazilem tytulem tego watku skoro wiadomo ze skierowany jest do mnie -.- jakbym ja ci taki topic wystawil to pewnie juz bym mial odgryziony leb ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 12:42 am
Jukatan ZebraDeath a co innego robię? i sram na to, że nie ułaskawią mnie/Ciebie za wywołanie III WŚ. jak mam napięcie, to całe osiedle schodzi do schronu, mój były na drugą stronę ulicy (jeśli zdąży...) a Gemma zostaje po godzinach w szkole, żeby nie musieć wracać do domu. i bardzo, kurwa, dobrze! ... wiesz co, Zebra, chyba jednak cie nie lubie :c i jeszcze mnie usuń z friendsów na potwierdzenie tego faktu. @harab - nie rajcują mnie przepychanki "dupko" - "fujaro". nie ten wiek. róże daj swojej pannie, bardziej się ucieszy. serio. co do gustów partnera, pisałam to już na topicu walentynkowym. nie chodziło mi o prezent stricte dla niego, ale taki jakiś dowcipny, sympatyczny, który go nie obrazi, jak nieśmiertelne bokserki w serducha. topic ten nie miał Cię obrazić, miał zwrócić Twoją i nie tylko uwagę na prezentowany przez wielu (i Ciebie też) styl dyskusji. i wsio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:50 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath a co innego robię? i sram na to, że nie ułaskawią mnie/Ciebie za wywołanie III WŚ. jak mam napięcie, to całe osiedle schodzi do schronu, mój były na drugą stronę ulicy (jeśli zdąży...) a Gemma zostaje po godzinach w szkole, żeby nie musieć wracać do domu. i bardzo, kurwa, dobrze! ... wiesz co, Zebra, chyba jednak cie nie lubie :c i jeszcze mnie usuń z friendsów na potwierdzenie tego faktu. @harab - nie rajcują mnie przepychanki "dupko" - "fujaro". nie ten wiek. róże daj swojej pannie, bardziej się ucieszy. serio. co do gustów partnera, pisałam to już na topicu walentynkowym. nie chodziło mi o prezent stricte dla niego, ale taki jakiś dowcipny, sympatyczny, który go nie obrazi, jak nieśmiertelne bokserki w serducha. topic ten nie miał Cię obrazić, miał zwrócić Twoją i nie tylko uwagę na prezentowany przez wielu (i Ciebie też) styl dyskusji. i wsio. ano tak mam 22 lata i nie powinienem wogole przejawiac takich zachowan, jestem doroslym i nie wypada ... a roze juz dalem i dam jeszcze wiecej jej :3 i kupilem w takim butiku z upominakmi takie 2 duze poduszko-serca + jeszcze taki ladny metalowy otwierany brelok w ksztalcie serca, na zdjecie z zamkiem na magnes z serii tych misiow, hmmm no i taki prezent to bym chcial tez sam dostac, wiec jak jeszcze czegos szukasz to skocz do empika tam sa, potem wrzuc swoje/wasze foto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|