|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 7:18 am
prosze o pomoc bo niew iem jak zamowic ta GAIA CASH ale ta metoda INTERNOATIONAL MAIL-IN prosze wytłumaczy mi ktos???? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 8:57 am
Sama bym chciala. Najprawdopodobniej musisz wykupic licencje miesieczna na pelna gra GAIA ON-line. Niestety - trzeba miec karte kredytowa, ktora ja nie posiadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 4:22 am
Najlepiej posiadac wlasnie karte kredytowa i zalozyc paypala. To chyba najlatwiejsze z mozliwych rozwiazan. Poza tym dolar teraz cienko lazi wiec mozna korzystac. Chociaz nic nie ma w cash shopie ciekawego ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 19, 2010 10:06 am
najlepiej to słuchajcie się mnie: 1. kliknijcie swoją "ilość Gaia Cash" 2. wybierzcie płatność przez komórkę 3. jako kraj wybierzcie " Poland" 4. wybierzcie interesującą was ofertę 5. wprowadźcie wasz numer telefonu komórkowego na który będzie wystawiony odpowiedni rachunek 6. po otrzymaniu odpowiedniej wiadomości odpowiedzcie na niego tak jak o to was proszą ( u mnie zawsze jest "TT.GAIA" , ale to tylko przykład więc się nie sugerujcie 7. kwota zostanie pobrana z konta (tel. na kartę), lub dopisana przy najbliższym rachunku za telefon ( abonament) 8. dostajecie jeszcze "bretelles demonique" za free
I GIT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|