|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 1:49 pm
programik i siec, ktora ukrywa IP kompa, przekierowujac sygnal z naszego kompa przez kilka innych...IP wyjsciowe jest losowe biggrin nie, to nie zadna nielegalka; projekt jest 100% legalny, bezpieczny, itd. (na poparcie tej tezy: jest jednym z rozdzialow ksiazeczki PCFormatu pt "Zabezpiecz komputer"). polecam poczytac _dokladnie_ a moze i udostepnic w ramach wolontariatu swojego kompa? calkowicie bezpieczne i mozna of course kontrolowac szerokosc udostepnianego pasma. http://www.torproject.org/index.html.pljesli jestescie zuooooooooo i uzywacie w mhroooczny sposob eMula/nie chcecie byc zbanowani na forum (najczesciej banowane jest IP)/*wstaw inne ninja-zuueeee wykorzystania here* ...polecam. biggrin pierwsza rzecz jaka sciagne, kiedy bede miec juz blyszczacego wypasionego kompa z netem na wlasnosc, muahahaha. (...do tego czasu sieci P2P juz zdaza stac sie legalne pewnie.... rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 12:32 am
ja tam się nie znam na tej informatyce całej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 1:21 am
nieeeeeeeeeee gonk już widzę, jak będę musiała sto razy banować gościa z losowym IP na forum disciples.pl .... mamy tam takiego gnojka, który z dziką radochą rejestruje się za każdym razem kiedy go banujemy - ma neostradę i wystarczy że zresetuje kompa i ma inne IP... KUR........... de!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 1:35 am
ehehehe, w sumie sprytne. ale wlasnie bardziej kocham neozdrade za ta zmiane ip rolleyes i zycie jest co najmniej piekne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 6:53 am
P2P chyba jest legalne. Tylko przesyłanie przez te sieci pliki są nielegalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:08 am
nie podoba mi sie to... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 8:23 am
hmm to daje duzo nowych możliwości ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 3:14 am
mam nadzieje ze wiesz o tym ze wiekszosc takich tool'i jest specjalnie zawiruszona ( i to nie takimi lagodnymi wiralami tylko zlosliwymi), zeby ludzie nie kumaci sie przejechali, jak beda wkraczac na nie swoje podworko? ale skoro pcformat to zasugerowal to moze jest bezpieczny smile chociaz nigdy nie wiadomo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 10:25 am
a po co mi to, skoro mam zmienne IP rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 3:41 pm
Insane Lady-sama a po co mi to, skoro mam zmienne IP rolleyes ? ale nie wszyscy maja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 3:58 pm
eee tam... jak znacie jakis bajer, ktory naprawde moze sie przydac i nie rozwala/wirusuje/spyware'uje etc kompa, to mozecie zapodac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 4:00 pm
ichabot P2P chyba jest legalne. Tylko przesyłanie przez te sieci pliki są nielegalne. a napisalam ze p2p...? to z rozpedu mrgreen harab serapel mam nadzieje ze wiesz o tym ze wiekszosc takich tool'i jest specjalnie zawiruszona ( i to nie takimi lagodnymi wiralami tylko zlosliwymi), zeby ludzie nie kumaci sie przejechali, jak beda wkraczac na nie swoje podworko? ale skoro pcformat to zasugerowal to moze jest bezpieczny smile chociaz nigdy nie wiadomo dziecino...to jest projekt wieloletni. byles na stronie? na poczatku to bylo obliczone glownie na ludzi z krajow w stylu Birma, zeby wladza nie mogla kasowac ich blogow. virus, taa... no i co wy sie tak boicie tego programu...? projekt istnieje od dawna...a n00b nie bedzie o tym wiedzial bo nie czyta wiecej ponad komunikaty na takim na przyklad ogame (to nie przytyk do graczy, tylko przyklad, a ze gry nie lubie to przyklad sie sam nasunal xp )mowilam, poczytac glowna strone, lol. xd xd : xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 4:40 pm
Silvery the Alchemist ichabot P2P chyba jest legalne. Tylko przesyłanie przez te sieci pliki są nielegalne. a napisalam ze p2p...? to z rozpedu mrgreen harab serapel mam nadzieje ze wiesz o tym ze wiekszosc takich tool'i jest specjalnie zawiruszona ( i to nie takimi lagodnymi wiralami tylko zlosliwymi), zeby ludzie nie kumaci sie przejechali, jak beda wkraczac na nie swoje podworko? ale skoro pcformat to zasugerowal to moze jest bezpieczny smile chociaz nigdy nie wiadomo dziecino...to jest projekt wieloletni. byles na stronie? na poczatku to bylo obliczone glownie na ludzi z krajow w stylu Birma, zeby wladza nie mogla kasowac ich blogow. virus, taa... no i co wy sie tak boicie tego programu...? projekt istnieje od dawna...a n00b nie bedzie o tym wiedzial bo nie czyta wiecej ponad komunikaty na takim na przyklad ogame (to nie przytyk do graczy, tylko przyklad, a ze gry nie lubie to przyklad sie sam nasunal xp )mowilam, poczytac glowna strone, lol. xd xd : xd przyznaje sie bez bicia ze nie czytalem razz a co do tego co napisalem to jest to prawda jesli chodzi o hacking tool'e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 3:21 am
Program jest fajny. Ściągnąłem go sobie, ale póki co to z niego nie korzystam. Jak będę mial czas to zainstaluje i wykorzystam biggrin
edit: Taki program nie musi być wykorzystywany w dobrym celu. Pod czyimś ip mogą się ukrywać różni zboczeńcy itp. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|