|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 9:56 am
chcialam sobie dzisiaj zrobic okulary. a tu, albo nie maja tkaich jakie chce, albo kosztuja ponad 500 zlotych, albo trzeba czekac... rzygam optykami, bylam dzis u trzech =='
na razie sie przerzuce na soczewki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:36 am
tak szczerze to ja juz sobie niewyobrazam zycia bez soczewek ninja 4lata juz nosze i w zyciu nie zamienilabym ich na okulary na co dzien..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:43 am
Kyoko Suomi tak szczerze to ja juz sobie niewyobrazam zycia bez soczewek ninja 4lata juz nosze i w zyciu nie zamienilabym ich na okulary na co dzien..
jestem za leniwa aby codziennie wkladac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:53 am
ja mam okulary, ale...
hm.
nie noszę ich, bo kupiłam za małe gonk znaczy ściskają mi skronie crying
ale kupię sobie nowe za wypłatę z grania w Pierwszej Miłości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 10:58 am
ZebraDeath ja mam okulary, ale... hm. nie noszę ich, bo kupiłam za małe gonk znaczy ściskają mi skronie crying ale kupię sobie nowe za wypłatę z grania w Pierwszej Miłości. to chyba dostalas niezla rolke wink skoro cie bedzie stac na koluary... :#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 11:01 am
ja przepraszam za te okulary, naprawde TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 11:09 am
Insane Lady-sama ja przepraszam za te okulary, naprawde TT ja i tak je mialam zmienic, bo tych nowych szkiel jest roznica 0,5 dioptrii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 11:35 am
Jukatan Insane Lady-sama ja przepraszam za te okulary, naprawde TT ja i tak je mialam zmienic, bo tych nowych szkiel jest roznica 0,5 dioptrii. cale szczescie ^^;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 11:38 am
Jukatan ZebraDeath ja mam okulary, ale... hm. nie noszę ich, bo kupiłam za małe gonk znaczy ściskają mi skronie crying ale kupię sobie nowe za wypłatę z grania w Pierwszej Miłości. to chyba dostalas niezla rolke wink skoro cie bedzie stac na koluary... :# kche, kche, kche!!!! blaugh za jeden dzień kręcenia (w praktyce do 12 godzin) dostaje 50 zeta. jak mi się uzbiera (a mam 100 na razie... u księgowej w agencji xp ) to wyciągnę i kupię. A rolka jest bo prostu... kchem. Się w tle przewijam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:35 pm
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath ja mam okulary, ale... hm. nie noszę ich, bo kupiłam za małe gonk znaczy ściskają mi skronie crying ale kupię sobie nowe za wypłatę z grania w Pierwszej Miłości. to chyba dostalas niezla rolke wink skoro cie bedzie stac na koluary... :# kche, kche, kche!!!! blaugh za jeden dzień kręcenia (w praktyce do 12 godzin) dostaje 50 zeta. jak mi się uzbiera (a mam 100 na razie... u księgowej w agencji xp ) to wyciągnę i kupię. A rolka jest bo prostu... kchem. Się w tle przewijam. to ten serial z Glinką?? Daj mi swój autograf!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:44 pm
Ale Yuki Imprezka była przednia XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:02 pm
NEOZPL Ale Yuki Imprezka była przednia XDDD w stosunku do ilosci sprzetu elektronicznego, jakosci frytek, ilosci wpadek, to wypadka calkiem elo XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:06 pm
Jukatan NEOZPL Ale Yuki Imprezka była przednia XDDD w stosunku do ilosci sprzetu elektronicznego, jakosci frytek, ilosci wpadek, to wypadka calkiem elo XDDD JAKOŚĆ FRYTEK??? kurde to były najszybciej zrobione frytki jakie widzialem xDDDDD a jaki pyszne xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:09 pm
NEOZPL Jukatan NEOZPL Ale Yuki Imprezka była przednia XDDD w stosunku do ilosci sprzetu elektronicznego, jakosci frytek, ilosci wpadek, to wypadka calkiem elo XDDD JAKOŚĆ FRYTEK??? kurde to były najszybciej zrobione frytki jakie widzialem xDDDDD a jaki pyszne xDD a jak sie nabałam, nawrzeszczałam i napiszczałam?! D: dobrze też wspominam żurawinową-cian XDDDDDD dzisiaj odkurzałam dywan na kolanach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:13 pm
Jukatan NEOZPL Jukatan NEOZPL Ale Yuki Imprezka była przednia XDDD w stosunku do ilosci sprzetu elektronicznego, jakosci frytek, ilosci wpadek, to wypadka calkiem elo XDDD JAKOŚĆ FRYTEK??? kurde to były najszybciej zrobione frytki jakie widzialem xDDDDD a jaki pyszne xDD a jak sie nabałam, nawrzeszczałam i napiszczałam?! D: dobrze też wspominam żurawinową-cian XDDDDDD dzisiaj odkurzałam dywan na kolanach xp No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|