|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:35 pm
o żeszty w morde kopany no... wiem, ze jestem znana z miewania dziwnych, krejzolowatych problemów, ale tym razem nie potrzebna mi o dziwno...WRÓĆ, o piękna pani, pomoc...
jestem poirytowana... na wstępię pragnę jednak zaznaczyć, iż nie chodzi mi tu o żadne forum gai, lecz o forum mojej porąbanej szkoły... wkurza mnie że na owym forum nie można wypowiadać zdania, które jest różne od zdania krewnych i znajomych modów i adminów, bo sie dostaje za to bany, albo posty są obcinane lub też znikają... a ww. admini i modzi obnosza się tam z tym jakie to oni uprawnienia mają i co drugi ich post zaczyna się arrow "gdybyś miał uprawnienia..." arrow "trzeba było się do mnie uśmiechnąc to bym Ci użyczył uprawnień..." arrow "uważaj co mówisz, bo mam uprawnienia..." jak mnie tacy ludzie denerwują, to wy nawet pojęcia nie macie... i to niby dobra, szanująca się szkoła, a na forum nawet zdania wyrazić własnego nie można... i to nie ważne o czym by się nie pisało... czy o stylach w modzie, czy o pogodzie, czy o kwiatkach czy o szmatkach... no poprostu gorzej niż za komuny :/ evil stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:44 pm
Uważaj, Gem_ma zaraz będzie online to własnego posta nie poznasz rofl Daj spokój z tym forum. Jak naprawdę jest takie beznadziejne to nie warto w ogóle na nim pisać. Chyba, że jesteś Strażnikiem Teksasu, to możesz też zgłosić to do informatyka czy coś. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:48 pm
ichabot Uważaj, Gem_ma zaraz będzie online to własnego posta nie poznasz rofl Daj spokój z tym forum. Jak naprawdę jest takie beznadziejne to nie warto w ogóle na nim pisać. Chyba, że jesteś Strażnikiem Teksasu, to możesz też zgłosić to do informatyka czy coś. xd trudno, najwyżej nie poznam xp ... poza tym, Gemma wcale nie jest taki zły xd ogolnie rzecz biorąc leje na to forum, chyba ze pojawiają sie opinie dotyczące naszych klasowych występów artystycznych - to zaczynam czytać... i dostaje pianozy jak ledwo temat sie zaczyna a te dupki już wciskają swoje 3 grosze... nawet słowo CLOWN nie ma racji bytu, bo już obcinają i się pojawia ładne stylowe CIACH!!...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:50 pm
Czy jeżeli z danego towarzystwa nikt nie budzi twojej sympatii to dalej będziesz się starała z nimi być?
Nie korzystaj z tego forum w takim razie. Nie masz przymusu, a jeżeli te osoby dalej będą miały "uprawnienia" to po co im one, jeżeli nie będą miały komu ich pokazywac? Swietna metoda, rozwalilismy w ten sposob "elitę" poznanskich larpow.
Jezeli lubisz rozmawiac z jedna osoba, PMki rzadza, tam nie wejdzie Ci nikt z uprawnieniami.
Ewentualnie załóz swoje forum. Nasze forum klanowe w Guild Wars powstało w ciągu 25 minut smile lub załóz na Naszej Klasie. To obecnie nie jest trudne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:53 pm
A czasem adminami na tamtym forum nie są dzieci z młodzieży wszechpolskiej question xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:55 pm
Valter A czasem adminami na tamtym forum nie są dzieci z młodzieży wszechpolskiej question xd być może... ale na pewno nie wszyscy... choć ciekawa hipoteza biggrin biggrin biggrin poza tym, nei no, luz blues, po prostu napisałam ze mnie to wkurza xp poprzez ten topic dałam znac swiatu że mnie takie bambry denerwują... jeszcze pare dni i znów rzucam to forum, aż do kolejnego występu artystycznego naszej klasy twisted xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:58 pm
Mroovecka ichabot Uważaj, Gem_ma zaraz będzie online to własnego posta nie poznasz rofl Daj spokój z tym forum. Jak naprawdę jest takie beznadziejne to nie warto w ogóle na nim pisać. Chyba, że jesteś Strażnikiem Teksasu, to możesz też zgłosić to do informatyka czy coś. xd trudno, najwyżej nie poznam xp ... poza tym, Gemma wcale nie jest taki zły xd ogolnie rzecz biorąc leje na to forum, chyba ze pojawiają sie opinie dotyczące naszych klasowych występów artystycznych - to zaczynam czytać... i dostaje pianozy jak ledwo temat sie zaczyna a te dupki już wciskają swoje 3 grosze... nawet słowo CLOWN nie ma racji bytu, bo już obcinają i się pojawia ładne stylowe CIACH!!... Artyści muszą być przygotowani na krytykę każdego laika. Najważniejsze jest to, żeby wiedzieli czyja krytyka jest obiektywna i budująca, taka która może się do czegoś przydać. A co do reputacji, to trudno im będzie ją zniszczyć jeśli przedstawienie było udane. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:58 pm
Mroovecka Valter A czasem adminami na tamtym forum nie są dzieci z młodzieży wszechpolskiej question xd być może... ale na pewno nie wszyscy... choć ciekawa hipoteza biggrin biggrin biggrin podejrzewam lewicowców. Idealisci byli najlepszymi komisarzami w NKWD. Dorwie sie taki do władzy to od razu powstają równi i równiejsi. Chociaż MW też nie wykluczam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 1:01 pm
Kasmizar Mroovecka Valter A czasem adminami na tamtym forum nie są dzieci z młodzieży wszechpolskiej question xd być może... ale na pewno nie wszyscy... choć ciekawa hipoteza biggrin biggrin biggrin podejrzewam lewicowców. Idealisci byli najlepszymi komisarzami w NKWD. Dorwie sie taki do władzy to od razu powstają równi i równiejsi. Chociaż MW też nie wykluczam. Jakieś dzieci Makbeta albo innego Pankracego... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 2:18 am
ech, pamietam, ze jak sie tutaj Owca i Kasmizar dorwali do władzy, to tez bylo "uwazaj, bo zaraz poleci ost", "bo mam uprawnienia"... jezu, ale to dawno bylo... oni dorosli, a teraz Gemmuś korzysta z władzy >w<
ja bym na Twoim miejscu dała se siana z tym forum, jak nie potrafią się zachować, to z nimi nie przebywaj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 2:39 am
to kasmizar i baranina kiedyś byli młodzi i szaleni?
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 2:56 am
oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego.
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 3:02 am
Jukatan oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego. xd ta rynne to moglas sobie juz darowac xp nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 3:03 am
pani psychol to kasmizar i baranina kiedyś byli młodzi i szaleni? xd kochanie ja nadal jestem mloda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|