|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 4:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:29 pm
widzialam to juz. to przez to, ze Google automatycznie dopasowuje reklamy do teoretycznej tresci strony. taa...baardzo zachecajace, nie ma co. lolne to jest. rofl
no ale jak sa fani, to sa tez antyfani. ci drudzy czesto o wiele aktywniejsi, przykladem rodzimym niech bedzie forum antyfanow CD Action. ludzie pelni zapalu. ale do tej pory nie wiem o co im wlasciwie chodzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:45 pm
Mi by się nie chciało być antyfanem czegoś, wolę zaangażować się w bycie fanem lubianych przeze mnie rzeczy smile
A z tym automatycznym dopasowywaniem googli to wiem. Ale se dopasowali twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:56 pm
wiekszosc ludzi po prostu cos lubi i nie robi z tego problemu. gorzej z tymi co nie lubia i maja z tym jakis osobisty problem. no slowo daje, dokladnie tak jak mowisz, mnie by sie po prostu n i e c h c i a l o . . . debile? nieee, to pewnie tylko ten amerykanski zwyczaj protestowania/pikietowania przeciwko czemu tylko sie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:28 pm
wiesz, jak komus cos sie nie podoba, to juz nie moj problem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:06 pm
ach, to nie wina tekteka. ale po co sprawdzałąś tama's basket? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 2:19 am
ILikeGreenChickenLegs ach, to nie wina tekteka. ale po co sprawdzałąś tama's basket? domokun
wiem, ze nie, ale smiesznie wyszlo xD chcialam zobaczyc jakie tama's basket ma opcje, bo mialam zamiar kupic ejdenz ewoluujacych itemow. ale w koncu zdecydowalam sie na dandoodidad spore 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 5:48 am
a widziałam. jedyne fajne to stwierdzenie, że na kasę, jaką daje się na allegro albo ebayu za devil tail można by było kupić ogon diabła w realu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 6:21 am
Yayo już podawała linka do tej stronki, ale rzeczywiście śmiesznie, że na tek-tek'u to jest pokazane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 7:48 am
według mnie to za dużo czytania na tym stronie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:34 am
ILikeGreenChickenLegs według mnie to za dużo czytania na tym stronie.
taa.. najlepiej żeby były same obrazki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:41 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs według mnie to za dużo czytania na tym stronie.
taa.. najlepiej żeby były same obrazki... a czemu by nie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 8:55 am
pani psychol ichabot ILikeGreenChickenLegs według mnie to za dużo czytania na tym stronie.
taa.. najlepiej żeby były same obrazki... a czemu by nie? xp
przynajmniej dzieci takie jak ja by rozumiały n__n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:58 am
moze malo na temat....
bylam wczoraj wieczorem na konsultacjach z matematyki. nasz wspanialy wykladowca opowiedzial w ktoryms momencie nam historie o jakims aktorze, ktory twierdzil, ze bez nauki mozna dobrze zyc i zarabiac. pewnego dnia jednak zalalo mu domek letniskowy. niewiele [o ile w ogole] myslac pan rzucil sie ratowac rzeczy z piwnicy, nie wylaczywszy wczesniej elektryki....
moral: bez nauki da sie zyc. zalezy tylko jak dlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|