|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 11:59 am
*O* boska! ile kosztowala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:00 pm
Kyoko Suomi *O* boska! ile kosztowala?
glowka 170 zlotych >w< od kolezanki kupilam, sama glowka, bez cialka, ale i tak jestem szczesliwa niemozebnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:16 pm
piękna! a ten makijaż *3*
szkoda tylko, że nie ma elfich uszek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:52 pm
ZebraDeath piękna! a ten makijaż *3* szkoda tylko, że nie ma elfich uszek whee to on! <3 strasznie go koszkuje, ale na razie nie stac mnie na cialko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:57 pm
Jukatan ZebraDeath piękna! a ten makijaż *3* szkoda tylko, że nie ma elfich uszek whee to on! <3 strasznie go koszkuje, ale na razie nie stac mnie na cialko XD Ja też myślałem, ze to ona, to przez te rzęsy. On ma takie długie w standardzie, czy zdążyłaś go już ulepszyć? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 1:04 pm
ichabot Jukatan ZebraDeath piękna! a ten makijaż *3* szkoda tylko, że nie ma elfich uszek whee to on! <3 strasznie go koszkuje, ale na razie nie stac mnie na cialko XD Ja też myślałem, ze to ona, to przez te rzęsy. On ma takie długie w standardzie, czy zdążyłaś go już ulepszyć? xd makijaż robiłam sama i na chwile dokleiłam rzęsy. było to jeszcze o tej porze, iż nie wiedzialam, czy kairi mi sprzeda główkę, czy nie, a tu nagle rzuciła, mosz! śpsiedała :3 myslalam, czy chlopczyka z niego zrobic, czy dziewojke i wyszla dziewojka :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 6:40 am
PRZEBOSKI! heart domokun
/zdjęcia robiłaś sama? bo mnie zastanawia czym robione te zdjęcia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 7:29 am
a ja już poczyniłam pewne kroki, coby kupić Camine z dream of doll 3nodding i dodatkowego wiga, tylko że taki co mi sie podoba jest już wyprzedany crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 9:41 am
Mnie się takie lale podobają.
Ale po 600 $ ok.
Phiee.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 9:41 am
pani psychol PRZEBOSKI! heart domokun /zdjęcia robiłaś sama? bo mnie zastanawia czym robione te zdjęcia... kolezanka robila jakims wypasnym, czarnym aparater, chyba cyfrowa lustrzanka... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 10:08 am
P a t e l n i a Mnie się takie lale podobają. Ale po 600 $ ok. Phiee. sie ma, sie gra mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:11 am
Jukatan pani psychol PRZEBOSKI! heart domokun /zdjęcia robiłaś sama? bo mnie zastanawia czym robione te zdjęcia... kolezanka robila jakims wypasnym, czarnym aparater, chyba cyfrowa lustrzanka... gonk myślałam, że analogiem eek zazdroszczę jej... a tobie takiej pięknej główki od dollfa! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:37 am
pani psychol myślałam, że analogiem eek zazdroszczę jej... a tobie takiej pięknej główki od dollfa! xd dziekuje w swoim i jej imieniu ^_^ glowka nie ma ani oczu, ani wloskow, ani nawet cialka, chlip ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|