|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:25 am
mialam dzis dwa zaliczenia.
egiptologie opisze matematycznie: egiptologia+Jukatan=zaliczenie.
z kolei mitologię muszę opisać plastycznie.
gdy Ł. poczęła przemawiać, powiedziała mi, że dziś nie mogę zaliczać, bo nie ma dwóch osób i nie będzie tworzyła dziesięciu różnych testów. Spytałam, jakie to osoby - okazało się, że to Ci, co zrezygnowali ze studiów, więc ją o tym poinformowałam i mogłam pisać sama.
jak tylko zobacyzłam pytania, to zaliczyłam zgona X_x znałam odpowiedź tylko na sześć z dwudziestu - resztę postrzelałam, a i tak napisałam odpowiedź zaledwie na jedenaście ==' siedziałam do końca wykładu, kropkując na boku płaczącą twarz ludzką i zakropkowując słowo "Afrodyta" XD
kiedy oddałam test, poprosiłam, aby sprawdziłą teraz, bo chcę wiedzieć, czy jechać do biblioteki, czy do Centrum Pracy McDonaldsa XD babka zaśmiała się, sprawdziła i powiedziała, że sześć to trochę mało...
ale...
...z racji tego, że odważyłam się przyjść zaliczy mi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 10:48 am
Pozostaje tylko pogratulować :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:10 am
nie dziekuje, bo jeszcze byczość egzaminów mnie czeka XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:18 am
ja tez chce egiptologie na studiach!!! scream wogole to wiecie moim idolem od dziecka byl indiana jones wink
i luv mitologia! kazda! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:20 am
a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
(hahahaha, ale dżołk, itz soł fani)
gratki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:31 am
pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:35 am
Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen i tak nic nie rozumiem :]
jak piszesz takie rzeczy to wydajesz się strasznie inteligentna. oczywiście nie piszę, że normalnie jest inaczej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:44 am
pani psychol Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen i tak nic nie rozumiem :]
jak piszesz takie rzeczy to wydajesz się strasznie inteligentna. oczywiście nie piszę, że normalnie jest inaczej... xd normalnie się nie wydaję XD ale pamiętaj! wiedza i mądrość nie mają dużo wspólnego z inteligencją i niezależnie od tego, ile mądrych słów się nauczę, debilem zostanę. na każdych studiach jest przedmiot w stylu "wstęp do..." co jest przygotowaniem do zawodu XD a metodologia to taki szerszy wstęp do... przynajmniej ja to tak rozumiem. a cytowane pytania to jedne z tych, na które dziś nie znałam odpowiedzi XD reszta zawierała za trudne słówka i nie zapamiętałam emo tak zwierzając się dalej, obiecałam sobie z Arturem_Metalem_Kotożercą_Satanistą pójdziemy razem na msze i damy po dziesięć złotych na tace mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:48 am
po dychu na tacę? god bless ya xp
i nie przesadzaj, nie jesteś aż takim debilem skoro zdałaś te całe egzaminowanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:51 am
pani psychol po dychu na tacę? god bless ya xp
i nie przesadzaj, nie jesteś aż takim debilem skoro zdałaś te całe egzaminowanie! to była dopiero przystawka do egzaminów mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:56 am
mhmm
w takim razie trzymam kciuki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:22 pm
Nieźle, bedziesz miała co wnukom opowiadać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:30 pm
ichabot Nieźle, bedziesz miała co wnukom opowiadać biggrin no, wyczyn, babcia zaliczyla egzamin majac ledwie 30% whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 9:54 am
Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen Dafne zamieniła się w drzewko laurowe, kiedy uciekała przed niechcianym kochankiem... to był chyba Apollo, ale nie dam głowy, bo jeszcze mi się przyda. Reszty nie wiem, ale chętnie się dowiem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 9:56 am
Daedhel Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen Dafne zamieniła się w drzewko laurowe, kiedy uciekała przed niechcianym kochankiem... to był chyba Apollo, ale nie dam głowy, bo jeszcze mi się przyda. Reszty nie wiem, ale chętnie się dowiem. mrgreen Post Scriptum: czy to znaczy, że teraz studiujesz archeologię? Jak Ci się udało przenieść pod koniec semestru???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|