|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 12:43 pm
Itt az 1vs1 Dream Avi Szépségverseny! 500 gold a nevezési díj, ha nyersz, 1000 gold üti a markodat!
____________ Szabályok!
Az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja (duh) A verseny 1 napig, vagy az első 5 szavazatig tart, aki előbb eléri az 5 szavazatot amíg online vagyok, az nyer. Ha valamiért el kell mennem, vagy nincsenek olyan sokan, hogy szavazhassanak, akkor a következő nap egy meghatározott időpontjára tolom át az eredményhirdetést. Saját magadra is szavazhatz, de mule karaktereket legyél szíves és ne használj. Ha jelentkezni akarsz, ne postolj ide azzal, hogy jelentkezel (Bumpolni lehet), hanem nekem küldj egy PMet, ezzel egy időben egy trade-t 500g-vel. Noha ez alapvetően Dream Avi verseny, ha úgy érzed, elég jó az igazi avatarod a versenyhez, nyugodtan nevezhetsz azzal is. Ebben az esetben azt a ruhát viseld, amiben versenyezni akarsz. Az avikat például fel lehet tölteni a photobucket.com; tinypic.com; imageshack.us; kepfeltoltes.hu helyekre.
Azért döntöttem a Dream Avi verseny mellett a hagyományos helyett, mert itt úgyis mindenki ismeri a másikat, és nem akarok drámát. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 12:56 pm
___________ Versenyzők NYITVA ________ ________ NYITVA 1. versenyző ____________________ 2. versenyző
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 12:58 pm
___________ Eddigi Nyertesek
1.kör - Malreni 2.kör - ZirconiaXD 3.kör - ZirconiaXD 4.kör - Akitta-chan 5.kör - bibortetu 6.kör - bibortetu
Gratulálok minden nyertesnek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 1:00 pm
~~~ Lefoglalva arra az esetre, ha később valami eszembe jut ~~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 1:01 pm
Ok... Várom az első bátor jelentkezőket 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 1:38 am
Leszek én az első whee A saját avataromat nevezem be: Softwarekillert smile (kell róla valamit írni is?)
|
 |
 |
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:07 am
Akkor, én is benevezem magamat! xd A moderátorok harca! Lol! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:14 am
ninja You can't see me! I'm a ********' ninjaaa! ~Kana... Kana...~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 8:40 am
softwarekiller Leszek én az első whee A saját avataromat nevezem be: Softwarekillert smile (kell róla valamit írni is?) Na, ennyit a névtelenségről xd
Nem küldtél nekem PM-et, úgyhogy a következő körben indulhatsz csak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|