|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 1:58 am
jakos tak sie zamyslilam pod prysznicem i mi sie jebło tego żelu (jakiś tam dove taki beżowy, z olejkami), a zorientowałam się o moim błędzie, gdy już masowałam spienione włosy neutral potem od razu naprawilam blad szamponem.
hmmm...
nie elektryzuja sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:05 am
Jukatan jakos tak sie zamyslilam pod prysznicem i mi sie jebło tego żelu (jakiś tam dove taki beżowy, z olejkami), a zorientowałam się o moim błędzie, gdy już masowałam spienione włosy neutral potem od razu naprawilam blad szamponem. hmmm... nie elektryzuja sie... ty to masz problemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:13 am
było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:14 am
Insane Lady-sama było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding albo pastę do zębów. jak szaleć, to szaleć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:33 am
spoko. mój były umył kiedyś włosy oliwką do ciała johnson&johnson.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:44 am
mrgreen fajny motyw mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:48 am
Insane Lady-sama było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding moj kolega se kiedys umyl odzywka mrgreen Kurczak: lepsze takie, niz niechciana ciaza, ojciec w wiezieniu czy zawalone studia, docen to razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:51 am
Jukatan Insane Lady-sama było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding moj kolega se kiedys umyl odzywka mrgreen Kurczak: lepsze takie, niz niechciana ciaza, ojciec w wiezieniu czy zawalone studia, docen to razz prócz ojca w pierdlu rozumiem ból tych problemów... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:53 am
ZebraDeath Jukatan Insane Lady-sama było jeszcze odżywkę na nie walnąć 3nodding moj kolega se kiedys umyl odzywka mrgreen Kurczak: lepsze takie, niz niechciana ciaza, ojciec w wiezieniu czy zawalone studia, docen to razz prócz ojca w pierdlu rozumiem ból tych problemów... gonk jstes w niechcianej ciazy i zawalilas studia? wez postinor albo prostinor, a studia zmien razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:28 am
widzicie, trzeba się kąpać starym, dobrym szarym mydłem, jak Babunia. 3nodding A szampon przechowuję w szafce w łazience i w trakcie mycia włosów stawiam na specjalnie do tego przeznaczonym miejscu. Nie ma mowy o pomyłce. mrgreen
teraz możecie się ze mnie śmiać, że kąpię się szarym mydłem. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:50 am
ja ze 2 razy umylem wlosy po pracy zelem do ciala axe, bo zapomnialem (tak 2 razy) szamponu. No i potem moje wlosy zrobily sie jak skora spidermana xD moglem sie zaczep[ic nimi o sciane xD
A takie pytanko jaki jest wasz ulubiony szmpon?
Moj to timotei ogorkowy/fructis zielony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:52 am
harab serapel ja ze 2 razy umylem wlosy po pracy zelem do ciala axe, bo zapomnialem (tak 2 razy) szamponu. No i potem moje wlosy zrobily sie jak skora spidermana xD moglem sie zaczep[ic nimi o sciane xD A takie pytanko jaki jest wasz ulubiony szmpon? Moj to timotei ogorkowy/fructis zielony rofl ło żesz, też muszę tego kiedyś spróbować... jak będę chciała uratować Wszechświat w wolnych chwilach, na przykład.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:54 am
ja czesto zmieniam szampony, bo to zdrowo >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 6:47 am
Jukatan ja czesto zmieniam szampony, bo to zdrowo >w< ja też często zmieniam, bo na większości opakowań szamponów piszą o różnych wspaniałych właściwościach, jakie mają na włosy, a później okazuje się, że figa z makiem. xp Teraz używam jakiegoś bambino, bo napisali że nie podrażnia skóry i (o dziwo!) nie podrażnia, poza tym polska produkcja więc bajecznie tani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|