|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:06 am
A wiec zaimportowalem liste gg na nasza klase i wszystkie osoby z gaii ktore daly mi swoj numer dostaly odemnie zaproszenie smile wiec jak macie takowe od Jakuba J. lat 21 to smialo dodawajcie smile
a teraz wracam do chorowania razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:33 am
harab serapel A wiec zaimportowalem liste gg na nasza klase i wszystkie osoby z gaii ktore daly mi swoj numer dostaly odemnie zaproszenie smile wiec jak macie takowe od Jakuba J. lat 21 to smialo dodawajcie smile a teraz wracam do chorowania razz a co ci jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:38 am
Owiec harab serapel A wiec zaimportowalem liste gg na nasza klase i wszystkie osoby z gaii ktore daly mi swoj numer dostaly odemnie zaproszenie smile wiec jak macie takowe od Jakuba J. lat 21 to smialo dodawajcie smile a teraz wracam do chorowania razz a co ci jest? a zebym to ja wiedzial -.- lekarze teraz tylko przepisuja leki ale uswiadomic co to jest to juz nie laska -.- ale objawy sa takie: goraczka, katar, bol gardla, bol glowy, i ogolnie gowniano sie czuje ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:48 am
harab serapel Owiec harab serapel A wiec zaimportowalem liste gg na nasza klase i wszystkie osoby z gaii ktore daly mi swoj numer dostaly odemnie zaproszenie smile wiec jak macie takowe od Jakuba J. lat 21 to smialo dodawajcie smile a teraz wracam do chorowania razz a co ci jest? a zebym to ja wiedzial -.- lekarze teraz tylko przepisuja leki ale uswiadomic co to jest to juz nie laska -.- ale objawy sa takie: goraczka, katar, bol gardla, bol glowy, i ogolnie gowniano sie czuje ;] a chrypisz? znaczy sie.. czy z oskrzelow ci zlazi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:21 am
Owiec harab serapel Owiec harab serapel A wiec zaimportowalem liste gg na nasza klase i wszystkie osoby z gaii ktore daly mi swoj numer dostaly odemnie zaproszenie smile wiec jak macie takowe od Jakuba J. lat 21 to smialo dodawajcie smile a teraz wracam do chorowania razz a co ci jest? a zebym to ja wiedzial -.- lekarze teraz tylko przepisuja leki ale uswiadomic co to jest to juz nie laska -.- ale objawy sa takie: goraczka, katar, bol gardla, bol glowy, i ogolnie gowniano sie czuje ;] a chrypisz? znaczy sie.. czy z oskrzelow ci zlazi? nom :/ pluje jadem na lewo i prawo :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 4:51 am
nie ma mnie na owym serwisie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:17 am
harab serapel nom :/ pluje jadem na lewo i prawo :/ Zapalenie oskrzeli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:18 am
Jukatan nie ma mnie na owym serwisie mrgreen a o co tu chodzi?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:37 am
Owiec Jukatan nie ma mnie na owym serwisie mrgreen a o co tu chodzi?? confused w czym? w serwisie owym? czy w fakcie, ze mnie nie ma? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:50 am
Jukatan Owiec Jukatan nie ma mnie na owym serwisie mrgreen a o co tu chodzi?? confused w czym? w serwisie owym? czy w fakcie, ze mnie nie ma? rolleyes w serwisie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:59 am
a ja już mam kontoooo dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:00 am
pani psychol a ja już mam kontoooo dramallama moi rodzice te dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:07 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja już mam kontoooo dramallama moi rodzice te dramallama rodzice? ahahaha, dis is fani dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:09 am
Jukatan nie ma mnie na owym serwisie mrgreen takoż i mnie tam nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|