|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:18 am
Witojcie panoczki!
Wróciłam z Zakopca mrgreen . Przytyłam pewnie z 10 kilo, bo takiego apetytu dostałam. Co to świeże powietrze robi z ludzi confused . Dobra, dobra przechodzę do rzeczy. Powiedzcie mi kochane moje gaianuszki jakie Wy sporty zimowe uprawiacie? Snowboard, narty, łyżwy, albo inne takie. Ja snowboard.
Papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:25 am
mhmmm
ja lubię zakopywać się w śniegu i wpadać do zasp.
ale to chyba nie sport mrgreen
ooo! jeszcze łyżwy lubię!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:28 am
Chciałabym umieć jeździć do tyłu na łyżwach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:32 am
P a t e l n i a Chciałabym umieć jeździć do tyłu na łyżwach biggrin hyyyy mnie rok temu koleżanka nauczyła mrgreen ale tak cienko mi to idzie. w ogóle dawno na łyżwach nie byłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:32 am
łyźwy... snowboard... narty... napiepszanie w ludzi śnieżkami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:35 am
Mroovecka łyźwy... snowboard... narty... napiepszanie w ludzi śnieżkami biggrin to ostatnie jest okropne jak się rzucasz śnieżkami z chłopakami. niby nie chcą krzywdy zrobić, ale jak się dostanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 1:32 pm
pani psychol Mroovecka łyźwy... snowboard... narty... napiepszanie w ludzi śnieżkami biggrin to ostatnie jest okropne jak się rzucasz śnieżkami z chłopakami. niby nie chcą krzywdy zrobić, ale jak się dostanie... sweatdrop dlatego wolę rzucac się z dziewczynami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 1:37 pm
Zakopane to najbrudniejsze miasto w Tatrach polskich. Jak chcesz swieżego, górskiego powietrza tam, to albo w wyższych rejonach, albo poza miastem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:06 am
Yajo Zakopane to najbrudniejsze miasto w Tatrach polskich. Jak chcesz swieżego, górskiego powietrza tam, to albo w wyższych rejonach, albo poza miastem. albo poza polską.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:14 am
Ale fajnie było Yajo razz
Porównywaliśmy jaskinię w Zakopanem (Mylną jakąś) i w Słowacji. Hahahaha. Załamać się można.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 10:46 am
BYło się w Zakopenem jakieś 8 miechów temu, znaczy w Zębie się było, wyżej, i jak wiuchnęło, a wiuchało prawie cały czas, to się szło pod ukos rofl I tez fajnie było, choć miasto nie uzyczyło nam gotowanej kukurydzy crying ... Ale był puchaty owczarek żebrządzy o kiełbaski i szczekający na ludzi robiących zdjęcia xD I się nachodziliśmy... Fajnie było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|