Ale nudy |
nie ma gdzie sie wypowiedziec. |
|
11% |
[ 2 ] |
ino jakies same denne watki |
|
17% |
[ 3 ] |
zmienilem nazwisko |
|
5% |
[ 1 ] |
znow sie rozwodze |
|
23% |
[ 4 ] |
patrzcie na moja nowa bielizne |
|
41% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:33 am
Nie ma Baraninki wiec mozna poszalec mi hi hi hi. A jak cos to pozniej zgonicie na mnie. Ale nudy. Nawet nie ma kogo zbanowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:39 am
To nic moge sam z soba postowac. martines ale ty jests czub i debil sam ze soba postujesz jaki zryty leb stary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:40 am
Martines.PL To nic moge sam z soba postowac. martines ale ty jests czub i debil sam ze soba postujesz jaki zryty leb stary. Nie nazywaj mnie stary masz ty lat co ja i tez sam z soba postujes idioto ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:41 am
Martines.PL Martines.PL To nic moge sam z soba postowac. martines ale ty jests czub i debil sam ze soba postujesz jaki zryty leb stary. Nie nazywaj mnie stary masz ty lat co ja i tez sam z soba postujes idioto ty. o nie uraziles moje uczucia ide sie pozalic moderatorowi i bedziesz mial bana // edited by Martines : Martines masz - 10 pkt za obrazanie Martinesa i zeby mi to bylo ostatni raz bo ban i ty Martines tez masz - 10 za obrazanie Martinesa i tak samo uwazaj bede ciebie miec na oku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:44 am
Dobrze, bardzo fajny tofik. Prosto z "Dla tych co nie potrafią się zachowywać... etc. etc" xd Zrób sobie jakąś dłuższą przerwę od Gai i wróć z powrotem za jakiś czas. To dobrze robi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:45 am
Martines.PL Martines.PL Martines.PL To nic moge sam z soba postowac. martines ale ty jests czub i debil sam ze soba postujesz jaki zryty leb stary. Nie nazywaj mnie stary masz ty lat co ja i tez sam z soba postujes idioto ty. o nie uraziles moje uczucia ide sie pozalic moderatorowi i bedziesz mial bana // edited by Martines : Martines masz - 10 pkt za obrazanie Martinesa i zeby mi to bylo ostatni raz bo ban i ty Martines tez masz - 10 za obrazanie Martinesa i tak samo uwazaj bede ciebie miec na oku rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:47 am
No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:51 am
Poczekaj, aż ktoś coś napisze ciekawego i pisz. Ludziom się nie zawsze podobają tematy, o których chce się rozmawiać. Góra nie przyszła do Mahometa, to Mahomet przyszedł do góry xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:56 am
kto to jest gora? biggrin jakas fajan ta dzi... kur.... yyy laska:d
zart sceniczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 10:21 am
*przysluchuje sie dyskusji, ukradkiem pociagajac z piersiowki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 10:47 am
ślę promyki!!!!!!!!!!!!!!!
cool ]:c)
(pragnę zaznaczyć, że tę minkę z nosem wymyśliłam sama!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 12:42 pm
minka z noskiem wygląda jak chrumpek jakiś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:18 pm
Pani Moderator Baranina: mimom ze jestem "bardzo" zajeta i zapracowana to ja mam oczy wszedzie i wszystko widze. I niech mi tu Martines dywersyjnej polityki nie prowadzi, bo z Poznania do Zielonej Góry ponoć tylko 100km. Amen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:33 pm
łohohohoho, zimnem pojechało po kościach rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 2:51 pm
wejdz na ED [extended discussion] jakies [dluzsza wiazanka] robia z niego chatterboxa... moderatorzy zas sobie nie radza i jest ogolnie malo ciekawie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|